Henüz 1 yıllık evliyken anlaşamadığımız için kocam beni boşuyor. Sizce bir kadını bu şekilde dul bırakmak insanlık mıdır?

Sebeplerimiz ise kıskançlık ve benim tartışmaları çok fazla uzatmam.. kendisi işsiz bunun da etkisi var. Çok bunaltmışım onu ve sevgisi bitmiş. Gel deneyelim düzeldim ben dedim kaç kere ağladım yine de kararından vazgeçiremedim. Sizce affetmeden denemeden bir kadını 1 yılda boşamak vicdanlı bir davranış mıdır? Ailesi zaten çok karışmıyor, söylediklerine göre ikna edememişler. Ben de çok yoruldum. Bu hafta artık boşanma davası açıcak onun öncesinde oturup konuşcaz, bana bir kısım borcu vardı sanırım beni o borcu taksitle ödemesi için ikna edecek. Protokol yapmak istiyor. Karı-koca arasında borç olur mu demeyin, bir kısım borcu anneme bir kısım da bekarlığından bana olan borcuydu. Nasıl davransam nasıl konuşsam bilmiyorum.. nasıl dua etsem onu bile bilemiyorum. Çünkü hala seviyorum ama birşey yapamıyorum çok yoruldum.. sizce bu süreçte nasıl bir yol izlenmeli?
Henüz 1 yıllık evliyken anlaşamadığımız için kocam beni boşuyor. Sizce bir kadını bu şekilde dul bırakmak insanlık mıdır?