Bir ölüye yeniden yaşam vermek kolaysa, bu da olur… ama iyi yönden bakarsak ne yazık ki insanlarda, Geçmişe, geçmiş olarak bakma yeteneği, diye bir güç var. Hasta ve bitkin bir insanın doğru ilaca ihtiyaç duyar, ama gereken ilaç doğru seçilmiş ve dozunda verilmeli. Fazla ısrar etmek, çok üstüne gitmek, Ben buyum, ben şuyum demet atmak, büyük hata. Dokunmadan, sıkmadan, konuşmadan, kafa şişirmeden, Sakince yanında olmalı. Neye ne zaman nasıl ve ne kadar isterse verilmeli… (‘’ ama dikkat: köle gibi olmakta, karşı taraf için pek sevimli değil ’’) izin ver seni hafif bir baş ağrı ilacı olarak görsün, yani senin istediğin zaman değil, Onun ilaç alma vakti geldi düşündüğü zaman senden ilacını istesin. Unutmayın, yaralı bir insandan söz etmiyoruz, kalbi parçalanmış, Ruhu ölmüş, insanlara ve insanlığa, en ufak bir inancı kalmamış birinden söz ediyoruz. Yaşamayan bilemez.
Aynı durumu yaşıyorum. Erkek arkadaşım ona değer verdiğimi ama onun gibi onu aşık olamadığımın farkında. Ve gerçekten de tek yapmak istediği şey bazı şeylerin tekrar mümkün olabileceğine beni inandırmak. Ama işte bir yolu gidip bitirdiğinizde geri dönerken birtakım küçük şeyler değişse de kalanı hep aynı. Aşktan korkmak değil aslında bu. Gerçekçi olmak.
Bazen istediğimiz şeylerin sonucu kötü olur. Ne derler bilirsiniz "Cehennem yolu iyi niyet taşlarıyla dizilmiştir." Umarım hayatta her şeyin hayırlısı olur.
cok zor birsey ama mumkunsuz degil. sadece inandirmak istedigim insana iddali laflar etme ilk baslarda. mesela ben herkes gibi degilim ben gitmem nebileyim iste bana guvenmelisin gibi seyler soylemek daha da soru yaratir kafasinda. herkes ayni seyleri soyluyor diye dusunur ve hic inanmak icin caba gostermez. ters psikoloji uygula. amma samimi ol uzak durma. mesela kilit laflari kullanmadan da inandirmak mumkundur. herseyin daha guzel olabilecegine inandirmak zor degil ki. surekli ilgilendigini belli et, degerli hiss etdir. sozde degil uygulamali yaparsan gercekten inanir. sozde bana guvenmelisin falan dersen subhe hep kalir icinde
Ben korktum ve bu daha inanabilecegimi zannetmiyorum Boyle biri cok cok imkansız ama belki güvendiğim birisi olursa, bana hic yalan söylemez ve hiçbir sey de güvenimi boşa çıkarmazsa belki
İşim zor olur ama kendimi ispat etmeye çalışırım. Diğer kadınlar gibi olmadığımı gösteririm. Sana verebileceğim en güzel tavsiye şu: Sevgini göstermekten çekinme.
Onu etkilemen ve ona çekici gelmen lazım. Emin ol duygu mantıktan bağımsızdır. Tekrardan o hisleri açığa çıkarırsan istemese bile aşık olacak ve zamanla aşka inanmaya başlayacak
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ne aşkı aşk zaten yağmur gibidir yağar biter ne uğraşıcam tekrar inandırmak için alacağım zevke bakarım nasıl olsa bitecek
En İyi Cevaplar