Kâlbini o kadar derinden kırmışlar ki kadının veya erkeğin 😻
#SheWolfWoman

Kâlbini o kadar derinden kırmışlar ki kadının veya erkeğin 😻
#SheWolfWoman

Açıkçası kimseyi bişeylere inandırmakla uğraşamam. Gecmiste denediğim oldu birkaç kez ama bu insanın kendisini yormaktan ve zaman kaybından başka bişey değil.
Çünkü inancını yitirmiş insan geçmişte illa biseyler yaşamıştır bir çoğumuz gibi ve o şeyin etkisinden hala çıkamamış biseyleri bitirememis insandır. Bu bir his olabilir, birilerine kırgınlık, kızgınlık ya da kin olabilir. Ama size tavsiyem biseyleri bitirememis, kendini resetleyememis, kendisini biseylere hazır hissetmeyen insanlar için enerji ve vaktinizi boşuna harcamayın...
Bu maalesef çok zor ve uzun bir süreçtir. Çünkü insanın kalbi kırılmıştır bir kere, karşı cinse güveni yıkılmıştır. Ruhu tuz buz olmuş cam gibi dağılmıştır. Nasıl kırık bir vazo yapıştırılarak eski hâline getirilemezse giden güven ve inanç da kolay kolay yerine gelmez. Bunun belki de tek ve en doğru yolu bu durumdaki bir insanı koşulsuz sevmektir. Bu durum sebatla devam ettikçe güveni kırılmış taraf da bir daha tam olarak güven duymasa da karşısındakine bir şans vermeyi düşünebilir..
Rica ederim 🙂
Bu zor kendimden biliyorum. Öyle bir şey ki bu bazen bütün insanların yapmacık olduğunu düşünüyorum. Aşk veya sevgi dediğiniz ne tam olarak bilmesemde. Açıkçasi hâla yalan olduğunu düşünüyorum. bir insanın , başka bir insanı koşul olmadan sevmesi zor imkani yok. bana öyle biri denk gelseydi baş tacı ederdim ama yok. Ya paran olacak , ya güzel olacaksın/yakışıklı, ya sesin güzel olcak. Aşk ya da sevgi dediğiniz şey özel bir statüdeki insanlar yaşar. bizim için değil
Aşık olan birisi çıkınca inanır elbette. benim de aşka gram inancım yok aşk beklentim de yok ama bir kadın beni aşka inandırmayı başarabilse olur o da mümkün değil pek
Fenomenlik için tebrikler.. ✨🥳
Teşekkürler çok naziksiniz 🙂✨
Rica ederim :) ✨
Cevap
34Cevap
Bunu başarmak azim ister sabır ister bence ve hic kolay olacağını sanmam
( gerçek vakalar için)
Değer verdiğini ve sevdiğini hissettireceksin
Yara izlerinin üstünü kapatacaksın
Herkes değer görmeyi ister sonuçta
Bunu unuttuysa veya kötü şekilde tecrübe ettiyse doğrusunu ve güzelini sen yaşat
Ya abi biz niye hep birileri için çabalıyoruz :) İnanmazlar ki, kalpleri mühürlenmiş ruhsuzların. Alışmışlar üç gün ilgi beş gün acıya. Kaos mode on.
Ben henüz kendimi inandıramadim o yüzden bilemiyorum ama tahminimce vazgeçmeyen biri olsa ve kendinden emin biri ise heralde karşısındaki kişide unutulan duyguları hissettirebilir
İnandırılması zordur onu hissettirmek gerekir, ama insan kaderinde ki insanı hissettiyse aşkı her türlü hisseder zaten 😊
Kimseyi hiçbir şeye inandırmak için çabalamayın. Aşık olası varsa zaten olur. Olası yoksa boşuna çanaladığınızla kalırsınız
Bu sandığımız kadar kolay değil sabırlı olmak gerek çünkü 😄 o sabır da neredeyse kimsede yok onunla mı uğraşacak.
Karşısına gerçekten sağlam biri çıkmalı ve ön yargılarını da bir kenara bırakmalı.
Anca öyle aşık olabilir.
Her ne yaşadıysa , onu gerçek samimi duygularla severek, bildiği yanlışları düzelterek, onu herkesten değerli olduğuna inandırarak mutlu ederim.
Bir yaştan sonra zor artık inanmak sevene değil sevginin varlığına bile...
İçtenliğini inanan insanlar içindekinin değerini verebilirler.
Ben kaybettim zannedersem artık zor bilmiyorum inanmam
Ben de bunu çokm merak ediyorum. Aşk perisi gelirse belki. 😃😃
İnandırmak yetmez bence. Biri gelir, direkt inananası gelir insanın.
Aşka inanmam o kadar sınandım en önemli şey sevgidir
Dar görüşlü değilse hayata at gözlüğü ile bakmıyorsa inandırılır ama zordur o süreç
Ben at gözlükleri ile bakıyorum
Ben yedi yıldır kendimi ikna etmeye çalışıyorum her kadın onun gibi değil diye
Zor olcak ama olcak. onun en çok korktuğu şeyleri kendini ispat ederek yapmaya çalışırdım
Hanımefendiler sadece kaslı uzun boylu zengin erkekleri severler bunu kabullenen herkes seviliyorsa sevgilisiyle sevilmiyorsa yalnızlığıyla mutlu olur. Bu gerçeği reddedenler ise asla mutlu olamazlar.
Hyr biz saygı sevgi sadakat güveni verenle oluyoruz kaslı falan hikaye bence
Tarih boyunca en sevecen şairler en sadık filozoflar en güvenilir dahiler hep yalnız ölürken bütün mafyaların katillerin ve suçluların dörder beşer sevgilisi olmuştur. Genellikle hanımefendiler iyi güzel ve doğruyu sıkıcı sünepe ve sümsük bulup ne kadar zalim zorba züppe varsa hepsinin kucağına atlıyorlar maalesef...
Bizdede şans yokmuş ki böyle olanlara denk geliyorz
Bütün kibar sadık ve romantik erkekler neden yalnız ölüyor o zaman?
Ölmesin sevdiğine gitsin
Sevilmedikleri için gidemiyorlar ki zaten...
Karşısına onu gerçekten seven, değer veren biri çıktığı an, ancak yeniden aşka inanabilir.
Aşka inanç yitirilmez, yıllarca anlatılan masalların gerçek olmadığını keşfeder insanlar.
Şimdi bana öyle bi şeyler söyle ki durup dururken tam hayattan vazgeçerken beni aşka inandır.
Bence inandıramaz hayat pratiktir en büyük zevk inana inana ayni acıya tapmaktir zevk almaya bakacaksın bence
Çok zor çok uğraşmak gerekir belki o zaman kırık kalp onarılabilir
Zor ama imkansız değil…
Çok iyi anlaşan bir çift görürse inanır
Karşısına şanslı biri çıkarsa olur
Doğru kişi gelirse belki inanırım 🤔
Zor ama imkansız değil
Çook zor yaa inanamıyorsun gerçekten 😟
3 dk da ikna olur o ışığı görsün yeter
Kadın indırılır ama erkek inandırılmaz
Yine aşık olur
Benimle tanisirsa o kadın inanir
İnanırsa ikinci kazığı yemeye mahkumdur.
Aşka inanç nasıl yitiyor?
Beni sen değiştirdin...
Wolfwoman Pinterest hastasısın galiba sen
Yorumları okumaya geldim
İnanmaz mantıklı gelirse olur
Kaliteli insanla beraber olarak
Zor...
İnanmaz benim gibi
İnandırılamaz
Ben ben ben ben
Resim tahrik eder
Zordur