Karşıdakinin haberi olmadan onun telefonunu karıştırmak ne kadar doğru? Peki siz sevgilinizin veya eşinizin telefonunu gizlice karıştırır mısınız? 

Karıştırmak iyidir. Ben 3 sene karıştırmadım elime dahi almadım çok iyi bilirdi böyle bir huyumun olmadığını. Bir gün bana kendi elleriyle telefonunda bir şey gösterirken şans eseri gördüm ki beni aldatıyormuş. Kızın biriyle bayağı ciddi mesajlarını okudum. Daha doğrusu okuyamadım o anın şokuyla. Sonra bitti iyi ki de bitmiş.
Yaparım ilerde evlenince ara sıra kontrol iyidir
Güven proplemi varsa karıştırılır. ya da aklına bir şübhe geiyorsa onu bertaraf etmek için yapįlır. Ayrıca internet ve cep telefonları hayatımıza gireli fitne cebimize girdi ve kimseye güven kalmadı.
kafanızda kurmuyorsanız bakmazsınız
Cevap
28Cevap
Evlilik hayatımda ilk defa ve bir defa yaptım , onda da on kadınla birden aldattığını öğrendim.. Hayatımın en büyük yıkımını ve şokunu yaşadım..
Ben hic karostirmadim dogruda bulmuyorum zaten guvenmedigim insanlanda isim olmazki insan sevdigine güvenir eger süphede varsa ayrilirsin olur biter
Ben karıştırmam olursa sevdiğim biri, zaten ondan gizlim olmaz. gizli saklı kurcalamasına gerek yok alsın alenen baksın herşeye diliyorsa
Ya sonuçta gizli saklıdır yoksa bakarım illa ki oda baksın o kadarda önemli değil bu konu dozu asilmayacak seviyede
ohoo cantasını bile karıştırdım neler var diye :DDd
Gizlice olmaz telefonuna bakabilir miyim dersin izin verirse bakarım vermezse demek ki bisey var derim ve uzaklasirim bunlarla uğraşmamak için sevgili yapmıyorum hayat bana güzel
Hayır ben karıştırmam. Karıştırılmasından da hoşlanmam. Ters geliyor.
Gizlice mi hiç benlik değil ben kurcalarsam yanında kurcalarim neden gizlice karıştırıyim ki.. ki onu bile sevmem pek yaptığım bir şey degildir
ben hiç isinsiz kullanmam... kötü birsey yakalarsam sonsuza dek bitiririm ama
Ben karistrrm kimin ne yapacağı belli olmaz her an tetikte 😂😂
Tabi ki değil. İzin verirse ımeı nosuna kadar incelerim ama
Karıştırmam fakat karıştıranı desteklerim😂 erkeklere güven olmaz.
Tabiki dogru gizlice de karistirmam baskin yapar cekerim elinden ıncıgına cıncıgına bakaeim djdjdbfh
Karıştırmam güvenmiyorsam zaten hayatima almam, hayatima almışsamda bakmam.
Benim huyum değil... bir pisliği de varsa Allah görüyor elbet çıkar ortaya.
O benimkini karıştırsın ses etmem ama. Ben her zaman kurcalamam
İlk ilişkilerimde birkaç kez yapmıştım. Ama sonra saçma geldi. Güven yoksa ilişki niye var? Gereksiz buluyorum
Güveniyorsan karıstırmazsın ben karıstırmıyorum bu kadat net
Ben rahatsız olurum şahsen karıştırsa bende karıştırmam
Böyle birşeye ihtiyaç duyulması, o ilişkide özellikle güven konusunun yerine oturmadığını gösterir
Yanlış bence , ama onu sevindirmek için hoşlandığı birşeyler bulmak amacıyla bakılabilir mi , aklımda soru olarak duruyor.
Çok doğru bir davranış
Oldukça yanlış karıştırıyorsa güvenmiyor demektir.
hırsız gibi oraya buraya göz dikmek doğru değil. varsa bir bildiğin gereğini yaparsın.
her yerini karıştırıyonda telefona gelince mi suç oluyor:) konuşturmayın beni
sevgilim olursa illaki bakarım olmadığı için kendi telefonumu kurcalıyorm smdilik :Dd
Cok dogru ben karistiririm
İzni olmadan yapılmaması gerek yinede
Karıştırdım ama yanında.
Haberi olmadan doğru değil.
hoş değil karıştırmak yapmazdım.
Yanlış güvensizlik varsa o ilişki sağlam değildir.
Haber vermeden yapmak yanlış.
Gizlice değil, açık açık yaparım bunu.
Yanlis bisey bu guvensizliktir
Karıştırmam kendi telefonuma da elletmem.
Doğru değil adam gibi sorabilirsin mesela
banane onun tlfnu benim telfeonundur
Değil en uyuz olduğum şey
doğru. ben karıştırırım
bence değil, güven çok önemlidir...
Ana kural temel kuraldır
kendisinden izin isteyip karıştırırım
Doğru hanımefendi bayanlar karistirmali
Hayır böyle bir şey yapmam gizli falan
karıştırmak güvensizlikten kaynaklanır
karıştırırım
İşim olmaz.