O ilişkinin devam etmesi için zâten kendimden çok ona güvenmem şart. Herkesi bir özel alanı vardır Cep telefonunu da cebini de karıştırmam.
Eski sevgilim kendisi kızıyordu bana sen beni hiç kıskanmıyor musun niye hiç şifremi istemiyorsun niye telefonumu karıştırmıyorsun diye Ben demeden kendi düşünmeli birşeyleri .. Ben dersem anlamı kalmaz ki! Karıştırmak isterse veririm karıştırır. Karıştırmak istersem izin isterim beraber bakarız. Ama hiç öyle birşeye ihtiyaç duymadım
Sevgili mi eş mi? Ben sevgilimin değil de eşiminkini kurcalarım. Olması gereken de bu. Sevgilininkine gerek yok. Eş önemli. Sonra sevgili der ki ne bakıyorsun kalırsın cevap veremezsin. Ama eş de ağzına edersin afedersin de. O hak eşte var sevgili de adam haklı ne bakıyon yani ahshshs
Doğru bulmam.. Hiç yapmadım, yapılmasından da hoşlanmam. Ancak; kendi telefonu uzağındadır "falancayı arayayım senden" der veya ben derim, bunlar olabiliyor. Olabilmeli de bence.. + Benim cep telefonum evimde hep ortalık yerdedir ve şifre falan da yoktur, Habersiz cep telefonu karıştırma olayını hiç yaşamadım da yaşatmadımda..
Kendisine güveni olmayan, bir şeyler gizleyen insanlar telefonunu, hesaplarını gizler, saklar. İçi rahat olan insanlar bunları rahatça paylaşabilir. Sen güveniyorsun diye, seviyorsun diye saman altından su yürütmesine ve seni enayi yerine koymasına göz yummamalısın
İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı.
Kendine saygısı olmayan insan yapar , hem kendisine hem karşındakine saygısı yoktur. gizlice telini karıştırmak isteyeceğim biriyle olmak istemem, bana bunları düşündürdüğü için hem ondan hem kendimden soğurum.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı.
Herkesin bir özel alanı vardır. Bundan aldatmak sonucu çıkmamalıdır. Kendi arkadaşlarımla özel diyaloglarım olabilir. Eşimin görmemesi gereken durumlar olabilir. Bu yüzden şahsa özel eşyaların ve cep telefonlarının karıştırılmasını doğru bulmuyorum.
Şunu huy edinenleri anlamıyorum. Telefon karıştırmak nedir ya? Benim fikrimce merak edilen neyse açık açık sorulmalı. Böyle gizli kapaklı şeylere, dedektifçiliğe gerek yok.
İzinsiz yapmam , izin alıp kontrol etmek isterim. Hatta telefon onun elinde olsa daha iyi olur ( mahremi olabilir ) . Ama izin vermezse tüm güvenim gider. Muhtemelen o ilişki biter.
Doğru değil, haberim olursa fena bozarım. Her ne kadar birisiyle bir hayatı, anı paylaşıyor olsan bile kişinin de kendine özel şeyleri olabilir. Merak ediyorsan sorarsın bu kadar basit.
Hayır değil ondan habersiz de telefonunu karıştırmam karıştırır ama onun haberi olur yani onun yanında sadece telefonuna öylesine bakarım ama insan da biraz merak ediyor ya
Gerek duymam eger ki merak ettigim bir durum olursa direkt sorarim..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Gizli yapmam yapsın da istemem güzelce aramızda anlaşarak birbirimizin telefonlarına bakmak daha mantıklı olur bence benim zaten gizleyeceğim birşey yok
Karıştırmak doğru değil de, gizli birşey olmadığı için bakilmasinda sorun olmamalı, iki kişi bir olunca özel hayat kalmaz.. zaten birbirinin özelisin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Neyini karistirayim ben onu sevmisim ona yuregimi vermisim arkamdan is ceviriyorsa bu beni aptal yerine koymaz onu serefsiz yerine koyar ve serefsizler ancak kendine layik olani yapar ve layik sekilde yasarlar
En İyi Cevaplar