Eşin/sevgilinin telefonunu karıştırmak saygısızlık mıdır? Siz karıştırır mısınız?
Sevgilinizi/eşinizi telefonunuzu karıştırırken gorseniz ne tepki verirsiniz?
#GünaydınKShalkı 💞💞
#Hayırlıcumalar 😌😌
#AnKaKuŞu 💕💕

Ben karıştırmak isterim. Bu benim için güvensilikten ziyade arkadaşlarıyla ne konuşmuş bunları merak ederim beni anlatmış mı anlattıysa ne demiş insan kankasına çok şeyler anlatır. Kadın mevzusuna gelirsek de ilişkinin ilk başlarında başkalarıyla konuşan erkek azdır gibime geliyor çünkü karşındaki kişi senin için eskimemiş yeni biri onu tanımıyorsun bilmiyorsun onun hakkındaki merakların henüz bitmemiş ama ilişki ilerleyince birbirimizin her şeyini öğrenince hani derler ya bütün sihri bozdun ya diye o bilinmezliğin sihri bozulunca başka meraklar baş gösterebilir erkekte başkalarını merak edebilir ilgisi kayabilir. ilişki ilerleyince farklı amaçlarla telefonunu kurcalarım. Ve vermek istemezse de neden diye işkillenirim. Benden daha özeli olamaz.
Karıştırmam , Allah karıştırma fikrini aklıma düşürecek adamı da yazmasın insallah kuzu, şüphe kemirir insanı
Teşekkür ederim bitanem :-)
4 ay önce 2. Evliliğimi yaptım
İşten eve döndüğümde eşim telefonumu her zerresine kadar karıştırır. Bana güvenmiyormuşum dediğimde güvenle alakalı deyil senin telefonunu kurcalamak hoşuma gidiyor diyor.
Tüm sosyal hesap şifrelerimi de bilir.
Akşam da bu yorumu okuyunca bakalım ne diyecek :)
Hayır karıştırmam. Güvenmediğim sevgiliyle ne işim olur.
Cevap
85Cevap
Karıştırmam
Hayırlı cumalar
Güvensizliktir. Güvense karıştırmaz. Ben eline veririm telefonu isterse onda dursun bana kendininkini versin öyle gezelim. Bence bu eşler arasında normal bişey olmalı istediğim zaman eşimin telefonunu alıp istersem günlerce kullanabilmeliyim benden gizlisi saklısı olamaz zaten bir sorun görmüyorum bunda
Karıştırılmaz. Hiç hoşlanmadığım şeylerden biri de budur. Ben görsem sinirlenirim. Bir şeyler gizleyeceğimden değil ama hoş bulmuyorum hiç, hatta evet saygısızlık. Eğer karşındakinin rahatsız olacağını biliyorsan kavga sebebi. Ben kimsenin telefonuna dokunmam.
Hayatıma aldığım kişiye güvenirim şüpheli bir durum farketmediğim sürece karıştırmam aynısını kendim içinde beklerim ilişkide güven önemli..
Normalde kişisel eşyalarımı kimseyle paylaşmayı sevmem ama sevdiğim kadın buna bir istisnadır. Ya da istisnaydı diyelim. Alsın karıştırsın benim saklayacak bir şeyim yok fakat karşınızdaki ota b. ka sıkıntı çıkartan biri olursa işte o zaman çekilmez bir hal alıyor (yazar burada bir tecrübeden bahsediyor:)). Bu sebeple artık gelecekte -müstakbel- sevgilimin telefonumu karıştırması imkan dahilinde bile olamaz.
Neden saygısızlık olsun ki?
"O benim özelim" diyen zihniyeti anlayamıyorum. Benim telefonumda sadece operatörden gelen mesajlar var, gizlenecek özel bir şey yok..
Eşimin telefonunda gizlenecek özel bir şeyler varsa o evlilikte sıkıntı vardır..
Karıştırmam, saygısızlıktır.
Ben karşımdakine seni seviyorum demişsem şayet bütün özverim ile güvenirim. Zaten bir açığı varsa hayat onu daha fazla gizlemesine müsade etmeden karşıma çıkaracaktır. Kişi ancak kendini kandırır.
Adı üstünde Sevdiğim kadınım Evlendiginde ilk aşk sözlendiginde Birbirinize Söyledigin sözü hatırla Bir ömür sevecegini benım olan senin olan herseyimiz ortak oldugunu hatırla sevdiginden birşey saklamamkı tedirgin olayım :)
karıştırmam diyen yalan söylüyordur. saygısızlıkla da alakası yok insan merak eder herkesin dünyası telefonu olmuşken günümüzde sevgilisinin dünyasını merak etmeyen bilmiyorum yani çaktırmadan göz atıyodur
en yakın arkadaşımın telefonunu dahi karıştırmam. Telefon özeldir hem aldatacak insan telefonda izmi birakır. Kafaya koyarsa yapacağını yapar. Görürsemd ayrılırım olr biter
Bana yapılmasını istemediğimi yapmam da.. Saygısızlıktan daha kötü, güvensizlik göstergesidir. Zaten sevgilim arada şööyle bir bakar, izinsiz yapmadığından birşey demem
Saygısızlık değildir güvensizliktir. O telefon her zaman orada durur şifresini bilirsin ama işin düşmedikçe bakma gereği duymazsın işte o zaman turü lov
Ben olduğunca karıştırmamaya çalışıyorum, o bana karışınca kalp krizi geçiriyorum. Çümkü, bazı şeyleri silen bir insan değilim. Onun görmemesi gerekiyor, unutuyorum da silmeyi, bakma arkadaş, bakma
karıştırmam asla ! bence saygısızlık olur. herkeaın ozel bı alanı vardır. ve sankı karıstırınca hanı ben sana guvenmıyorum , senı kontrol edıyorum gıbı olur.
hayir bence saygisizlik degildir gizleyecek bir seyi yoksa alir kendi gösterir hatta. hayir vermem derse bu bir güvensizlik yaratir aramizda ve iliskiyi sürdürmek zor olur. yani bu kadar seye gerek yok bence bakayim icim rahatlasin bizde sikinti yasamayalim ;))
Evliysen eşinse neyin karışmamış ki telefon karışmasın. Birbirinden gizli saklın mı var. Benim her şeyim ona açık onun da bana açık olmalı. Evlilikte özel ve gizli olmaz bence.
Seviyorum demediğim kişilerin eşyalarına dokunmam tabi.
Eşler arasında bazı şeyler saklı olmalıdır. Ama tamamen değil.
@Supongegar ben saklılığın ilişkide güvensizlik başlatacağına inanırım öyle bir kocam olursa ilişki çocuk olmadan biter.
ben karıştırmam o da karıştırmaz benimkini arada canım sıkılırsa alırım elime öyle bir bakarım ama karıştırmak maksatlı değil can sıkıntısından :) o da arada alır bakar öyle :)
özeli olamaz bence, güvensizlikten değil karıştırmayı sevdiğim için karıştırırım, stalkcu ruhumla ilgili 😄 bir tek mesajlaşmalarını okumam
Karıştırırım ama karıştırmam yani onun ruhu duymaz. Sebebine gelince kontrol altında tuttuğumu hissediyorum bazı şeyleri
Karistirmam o benimkini karistiriyosa artık gözden geciririm iliskimizi bana guvermiyo olabilir böyle yaparsa 😊
-Karıştırmam
-Saygısızlık
-Neden bana sorup benden öğrenmek yerine telefonumu karıştırdığını sorarım ona.
*Gecen bol olsun.*
hangi niyetle karıştırdığna bağlı, öylesine gezinti mi yoksa güvensizlik ten dolayı birşeyler yakalamaya çalışmak mı
Benden daha özel ne saklayabilir ki.. Söyleyerek bakabileceğimi düşünüyorum onun da kalbini kırmadan.
Kesinlikle haberli habersiz karistiririm. Zamaninda karistirmadim (izin vermedi ben de cok ustune gitmedim) 9 ay aldatildim nerdeyse evleniyordum son anda diger kadindan ogrendim de biraktim.
Artik o salakligi yapmam
Karıştırmam, ve evet telefon karıştırmak saygısızlıktır bana göre.
eşimle aramda gizli saklı ne olabilir karıştırırım özel yazışmaları varsa okumam tabi bayan arkadaşlarıyla ve benimkinide kartıstırabilir özelim gizlim vs var diyenden şüphe duyarım
saygısızlık değill sevgilimse herşeyini bilcem o da karıştırsın fark etmezz
Güvenerek İlişki Kurdugum Biriye Böyle Bişey Yapmam Güvendiğim Biriyle Neden İlişkim Olsun
karıştırmam ne öğrenmek istiyorsam net bir şekilde sorarım
Kendi işime gelmeyeceği için karıştırmam. Sonra tutup o da benimkini karıştırmak isteyebilir :)
Karıştırmam sadece bakarım annesiyle konuşmuşmu diye 🤣🤣
guvensizliginizi gostermis oluyorsunuz karsi tarafa karistirarak. bu da icten ice bana guvenmiormu diye dusunmesine yol acar. gercekten şüpheli davranislari varsa son care karistirabilirim sadece.
güven varsa neden karistirayim?
süphelenirsem bakarim ama simdiye kadar hickimseninkine bakmadim.
Saygısızlıktır, güvensizliktir. Bu kadar şüphe duyuyosan takip cihazı taktır.
Öyle huyum yok ama bakmak istersem gözünün önünde bakarım gizli degil
evet saygisizlik guvensizliktir saklanacak birsey olmamasi lazim cunku aradigi zaman saklamam ben
Bence değildir zaten hayatını paylaştığın insam 7/24 yanında her şeyini biliyorsun o da seninkini biliyor karıştırılmasından rahatsız oluyorsa bir problem var demektir
Karıştırmam.. karakterik olarak uymuyor zaten bana.
karsitirmam ama kullanirim o da benimkini kullanabilir
Yok hayir karistirmam karistirmaya da gerek yok zaten
karıştırma olabilir ama ilk basta izin alması gerekir bende tabi izin ister öyle alır bakarım
Telefon kişinin kişisel sınırıdır. Eşinde olsa dahi ha telefonunu karıştırmışsın, ha çantasını.
kimseni telefonunu karıştırmam kimseninde benimkini karıştırmasına musama göstermem
Hayır, karıştırılmasını da istemem. Kendime ait özel bir hayatımda olmalı.
Bence bir iliski de iki tarafinda birbirinden birsey saklamamasi lazim...
Sevgilim olduğu zaman arada akarıştırdığım oluyor. Saygısızlık değil ya oda benimkini kurcalasın.
Saygısızlık ortaya koyarsin durur açık bir yerde saklamanin manası yok zaten
Ben hiç telefon karıştırmadım. Bu güvenle alakalı bir durum. Bence saygısızlıktır
Ne gerek var güven olduktan sonra zaten şüphe etsem hayatımda olmaz ki
Burada güven konuşur bence 😉
Hayırlı dualar guzelim
Yani. doğru birşey değil. ben karıştırmam. İlişkiler de güven duygusu bence çok önemli.
Kimle ne yapmiş diye karıştırmam. Ama ara ara kullanırım. Canım sıkılırsa
Merak ederim ama izinsiz olmaz. o saygısızlıktır. benden izinsiz alınmasıda öyle.
Bana göre saygısızlıktır ve karıştırmam.
Karşımdaki de güvenmeyip karıştırma ihtiyacı duyuyorsa defolup gidebilir.
@Mesya yalan karıştırmayan kız yoktur
@rajabbolt8 ne diye yalan söyleyim? Güvenmediğim bir adamla birlikte olup ne ona hayatı zehir ederim ne de kendime..
@Mesya zamanla sen yaşlanacaksın çirkinleşeceksin oda diğer kızlara bakması normal değil mi
@rajabbolt8 bunu normal olarak görüyorsan hayatına giren kadınlar adına üzüldüm cidden
@Mesya normal görmüyorum merak etme ayrıca üzülme hayatımda bir kadın yok
@rajabbolt8 bana yazsana bir
İzin istesen zaten sakladığı bir şey yoksa verecektir
en büyük saygısızlıktır ben karıştırmam karıştırılmasındanda hoşnut değilim
Karistirsin en fazla kendini bulur içinde ayrıca evet bakarım bense
Yanlış bir şey dönüyorsa ortada, saygısızlık olarak düşünmem ve karıştırırım😀😀
cooookk yanlis ama engel olamiyorum ve evet kiziyor
Saklayacak biseyim yok buyursun karıştırsın bende kurcalarim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar