Sevgilimle 1,5 yıldır birlikteyiz son zamanlarda bana daha ilgisiz davranıyor birlikteyken hicbisi yok ama whatsappta konuşurken kisa cevaplar veriyor ve bazende cok kavga ediyoruz soguk davranıyor ben soğuk davrandigimdaysa daha çok sert davranıyor ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılCanım öncelikle kendinize biraz özel alan ve zaman bırakın 😊 Erkek arkadaşının senden ayrı bir hayatı, arkadaş ortamı, ailesi var. Ve mizac meselesi var birde kişiliğini oturtma çabası olabilir. Bence çok sıkma ve destekçisi ol. Bencil yönlü konuşmayı dene. Sen neden böylesin neden değiştin demek yerine şahsi suçlama ifadesi kullanmadan iletişime geç. Örneğin Ben son zamanlarda ilgilinin azaldığını düşünüyorum bunun üstesinden gelebiliriz, bir problemin varsa daima destekçinim gibi 😊
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim 😊
En İyi Cevaplar
+1 yılArtık zaman geçince herşey sıradan geliyor böyle kavga edilmesi normal alış yani, ama sende alttan al çok ilgi gösterme bu sefer o sana döner daha bir ilgili olur diye düşünüyorum, birde çok sıkma işte kavga edecek bir problem çıkarma akışına bırak.
05 Yorumla- +1 yıl
Genelde bağlanır
- +1 yıl
Yani ben öyle düşünüyorum tabi sana kalmış
+1 yılbunun sebebi bir başkası olmaz genelde. kendiyle alakalı sorunları vardır. çok soru sormayın, biraz yalnız bırakın ve ona güveninizi yitirmeyin. çünkü güveninizi kaybettiğini hissettiği noktada sizi bırakmaya meyili artar.
013 Yorumla- +1 yıl
ilişkilerde en büyük hata ilişkiyi sanallaştırmak. insanın kendine ayıracak bir vakti olmalıdır. ara sıra da olsa birbirinizi biraz rahat bırakın. sosyal medyadan yazmayın çok. gün içinde telefonla arayıp sesli konuşabilirsiniz fakat bunu da abartmayın. sizi seviyorsa her şekilde devam eder. korkacak birşey yok.
- +1 yıl
kendinize belli hobiler edinin. ona da yardımcı olun. oturup neleri yapmayı sevdiğinizi konuşun. resim, müzik, tiyatro, tenis, futbol, basketbol... bu şekilde birbirinizi tüketirsiniz. birer birey olmanız gerek.
- +1 yıl
yanlış anladınız. sürekli birlikte olmayın demek istedim. ara sıra kendinize vakit ayırın. bir birey olduğunuzu hatırlayın. kendinize zaman ayırın. yoksa birkaç aya birbirinizi tükecetek, birbirinizden sıkılacak ve değişmek isteyeceksiniz. asıl mesele birlikteyken değişebilmek. bunun yolu da birbirinize fırsat tanımak. mesela ilk fırsatta karşısına oturup şu soruyu sorun, yapmak istediğin bir hobin var mı? ağzından laf alın. cüzi miktarda süprizler yapın, destek olun, fikir sunun...
- +1 yıl
şimdi onunla da konuşmak gerekir bu konuyu. şu durumda sizden bağımsı hareket etmek istememesi normal. fakat gerçekler üzerinden konuşacak olursak kimse bir başkasına ait değil. ilişkiniz bir tür çıkar ilişkisi haline gelmiş. birbirinizden ayrılmak istememenizin sebebi sevgiden çok bağlılığa dönüşmüş. sevgi ve bağlılık çok farklı kavramlardır. bunu ayrıldığınızda göreceksiniz. ki bu şekilde giderse daha fazla sürmez bu ilişki. rica ediyorum ona evlat muamelesi yapmayın. kovun kendinizden biraz. teşvik edin. sonra çok ah vah edersiniz...
- +1 yıl
Daha önce ben ayrılmak istedim tabii arkamdan koştu sarıldı ağladı onu kendimden uzak tuttum ama hislerde bir değişiklik olmadi ben yine ona aşıktım oda bana yaklaşık 1 ay kadar özlediğim halde uzak kaldım bazi nedenlerden dolayı ama sevgide değişiklik olmadi daha cok baglandik
- +1 yıl
efendim ben size şunu anlatmaya çabalıyorum. birbirinize aitmiş gibi davranırsanız yarın en ufak bir güç hissettiğinizde bu gücü birbirinize karşı kullanırsınız. ama bu gücü siz birbirinize verirseniz karşılıklı bir minnet duygusu oluşur. yine de siz bilirsiniz...
- +1 yıl
nlatması zor, deneyimlemeniz lazım. koca bir deneyim silsilesini tek kelimeyle özetlemekle aktarılmıyor birçok şey. yine de ufak bir öneri, kimseye bağlı olarak rota çizilmez!.. iyi geceler
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. normalleşmeye baslamıs ilişki ondan yani ikna etmek için bir insan uzatır ilgi ile alakası yok...
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
26Cevap
Merhaba arkadaşlar 8 aydır nişanlıyım gürücü usulu evlendim nişanlım bana çok soğuk davranıyor arasıra mesaj atıyor bazen çok geç atıyor konuşma ise bazen Bi haftada en fazla 5 dk konuşuyoruz soruyorum neden böyle yapıyorsun niye bu kadar ilgisizsin yok diyo seviyorum seni diyo gezmeye götürdüm öpmeye bile izin vermedi Bi gece beraber kaldık yanına bile yaklaşmama izin vermedi sorun nedir diyorum yok sorun diyo ne yapayım tavsiye verebilir misiniz
00 YorumlaYa sana açıklayamadığı bir derdi var ikinci seçenek sıkılması başka bişey aklıma gelmedi
03 Yorumlaugraşma boşuna ondan bir cacık olmaz anladıgım kadarıyla başka biri var sıkılmış senden
03 Yorumlasevgiline verdiğin şeyler artık onurunu kırıyorsa sal gitsin. bırak onu. ama eğer çok üstüne düşüp kafasını ütülüyorsan az çeki düzen ver kendine. sen onun annesi veya efendisi değilsin. bekle izle ve otur konuş olmuyorsa kibarca ayrıl
00 YorumlaOlursan olur olmazsan olmaz pekte umrumda değil tavrı onu kendine getirecektir veyahut senden sıkıldıysa işi koparacaktır
00 YorumlaÖnce bir derdini sor ondan sonra bize danış bir zahmet.
05 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla bizimde aynı durum, aynı sınıfta aynı dersanedeyiz 1,5 yıllık ilişki hep beraberiz ama bana yetmiyor hep benim yanımda olsun benimle ilgilensin istiyorum, o da arkadaşlarıyla olmak istiyor bana ilgisiz geliyor bu halleri
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİnşallah ya geçende kızın biri soru sordu cevap verdi diye dünya olay çıkardım ama vermesin banane benim sevgilim kimseyle konuşamaz alla alla ya bak yine sinir oldum
Cevap sahibi+1 yılNe yazmış kız
Cevap sahibi+1 yılSevgili olduğunuzu biliyor mu
Cevap sahibi+1 yılBenim öyle bir şey yapamaz değil arkadaşı kuzenine bile yapamaz alla alla ya sen kimsin seni çizecek gerizekalıya bak
Cevap sahibi+1 yılHep öyle olur zaten kardeşim gibi asla olmaz derler çıkarlar. Benim tanıdığım bir kız var sevgilisiyle kavga ediyordu kankam bırak konuşayım diye sonra çocuktan ayrıldı kankasıyla sevgili olmuş. Canım sen seninkinin ipini sağlam tut kızlara güven olmaz
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle o senin sevgilin, hiçbir kızla ilgisi olmasın eş dost arkadaş boşver
Cevap sahibi+1 yılBende böyleyim napim 😂 bu konu hassasım, çok kıskancım ama benimki de böyle
Aşk İlişkileri konusunda 688 cevap paylaştı. İyiymiş belli süreden sonra whatstan ancak randevulaşırsınız abartma
013 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Sevgisi azalmış ya da sana anlatmadığı bir problemi olabilir.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKişisel özel sorunu olabilir rahat bırak bir süre
00 Yorumla akışına bırak tek çare bu üzerine gidersen soğuyabilir
05 YorumlaBende de aynı durum var kardeşim boşver sıkma canını bir cacık olmuyo bu erkek denen illetten ne istiyorlar bir türlü anlamadım be anacım
025 Yorumla- +1 yıl
Profilimde baska bir soru var aslında onunlada ilgili biraz bu sorum. Ya sevgilimin bir whatsapp grubu var ilkokul arkadaslari filan orda kizlarda var ordaki kizlardan biriyle 10 yillik bir samimiligi var kizin sevgiliside var ben bunu gördüm deliye döndüm trip attim peşimden koştu ilgilendi dün. Ama bugün tam tersi sinirli oldugunu ve konusmak istemediğini söylüyor aklim almıyor
+1 yılHim otur bir konus ne oldu yanlış birşey mi yaptim de seni kırdım üzdüm gibisine yanı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYenisini bulmuş seni yedekte tutuyor bunu anlamak bu kadar çok Mu zor?
11 Yorumla
+1 yılCicim zamanları erken tükenmiş.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSıkılmiş valla kardesim ne diyeyim
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Zamanla böyle oluyorlar
11 Yorumla
+1 yılSeninde suyun ısınmış😏😏
11 Yorumla
+1 yılal karşına konuş belki bir sorunu filan vardır
03 Yorumla- +1 yıl
belki farkında olmadan biraz fazla kıskanıyor ve trip atıyorsundur öyle olmasa bile bir süreliğine bunları yapma kendine engel ol bakalım o zaman da aynı seyler yaşanacak mı benim fikrim bu ve umarım düzelir aranız
Keyfi yerinde değildir uzun sürerse bas tekmeyi :D
01 Yorumla
+1 yılYa seni sevmiyordur kesin ya. Ayrıl
06 Yorumla- +1 yıl
Ney? Ya o zaman niye böyle davranıyosun diye kenara çek konuş?
- +1 yıl
bilmiyom valla
- +1 yıl
Önemli değil : (
+1 yılzamandan dolayı artık monotonlaşıyor bazı şeyler
115 Yorumla- +1 yıl
Alış sende normal yani bunlar her zaman o ilk heyecan olmaz yani
- +1 yıl
Asma suratını öyle yakışmıyor asmak
- +1 yıl
Aldırış etme takılın böyle kafanıda cok yorma böyle şeylere sanırım baya boş vaktin var 😂
- +1 yıl
Okuyon herhalde daha 😂
- +1 yıl
Kafanı derslere ver boş şeylere verme sevgili geçip geçici hayat ise kalıcı hayatın tekmesini yersen toparlanamazsn sevgilinin tekmesini yersen kısa sürede toparlarsın ama 😂😂
- +1 yıl
Galiba değil haklıyım biliyorsun sende 😂
- +1 yıl
Heh oldu şimdi bıcırık😂😂
Hemen ayrıl bu adamdan hayır gelmez sana
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sende ilgisiz davran.
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlgisizlik yüzünden aldatan kadin cok
012 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIlk basta kimse aldatirim demez zaten
Kadinlar ilgisiz yapamazlar bir süre sabrettin sonra ne olacak
Cevap sahibi+1 yılO zaman hep birlikte ol
Cevap sahibi+1 yılYaslar kac
Cevap sahibi+1 yılSeni daha detayli dinlemek isterim
- +1 yıl
Ya kısaca şöyle anlatıyim sana 2 gun once whatsapp grubu kurmuşlar ilkokul arkadaşları tabi kızlarda var iclerinden bitanesiyle 10 yıllık samimiligi var kızın sevgiliside var ama konusmalar hep samimi ben görünce deliye döndüm trip attım arkamdan geldi yine pesimden koştu falan dün. bugünde sinirli olduğunu ve konusmak istemediğini söyledi
Cevap sahibi+1 yılTakip edermisin beni
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum
Ayrılmaya çalışıyordur bıktırma çabaları
11 Yorumlaseni sevmiyor ondan öyle davranıyor
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBitmiş bir ilişki uzatmaları oynuyor
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGerçek bu Mahallesi
Cevap sahibi+1 yılMalesef
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. İlişkiniz çok monoton geçiyor sanırım...
00 Yorumlasevmiyor olabiir mi
11 Yorumla
+1 yılBelki senin sert davranmani istiyodur.
00 Yorumla
+1 yılee cocuk sıkılmıs artık
00 Yorumla
+1 yılİlişkiler de hep böyledir bence normal
01 Yorumlasıkılmış artık.
05 Yorumla
+1 yılSevmiyordur..
00 YorumlaSevmiyordur
04 Yorumla
+1 yılSende ilgisiz ol
17 Yorumla- +1 yıl
Tamam bosver o zaman biterse bitsin