Sevgilimin ilgisizliği?

3 yıldır beraberiz. Geçen sene üniversite kazandı, şu an ilk senesi ve notları ortalamanın da üstünde. Sürekli vize final dönemi gereksiz evham yaparak ultra bir ilgi gösteriyor derslerine karşı ben mimarım aynı zamanda kentsel dönüşüm ofisim var işimi yapıyorum. 2 yıldır beni sürekli evlilik için darlıyor, hadi evlenelim, ne zaman evlenicez diye ama okuduğu için dersleriyle ilgilenirken bana hiç ilgi göstermiyor. Bi ara ders seçimi yapacaktı o gün de buluşacaktık benden film izleriz diye tabletimi istedi, götürdüm film izlemedik ona ders seçimi yaptık. O kadar çok ilgilendi ki onlarla ne bileyim öpüyorum, onu seviyorum oralı bile olmadı, bir saniye seninle ilgilenicem dedi ilgilenmedi de. Saçma sapan bir buluşma yaşadık. Şimdi de 3 haftadır ders çalışıyor tatile gideceğiz diye plan yaptık son gün iptal etti hanımefendi. 3 haftadır ilginin zerresini göremiyorum, dün aradım müsait olduğunu adım gibi biliyorum, müsait değilim dedi iyi geceler dedim itiraz bile etmeden kapattı. Aynı şekilde ben işle ilgilenirken, şantiyeye koş, proje çiz, onaylat, belediye, ofis derken vakit bulamadığımda tonla trip yiyordum. Şimdi ben bu kızla ne yapmalıyım tavsiyeniz nedir? Ben mi çok alınıyorum?

Güncellemeler
1 yıl
Yardımcı olabilecek varsa sevinirim arkadaşlar bi el atın ya
Sevgilimin ilgisizliği?