Sevgilinin ilgisizliği?

Kızlar size sorum şu. Sevgilinizle sadece hafta sonları görüşebiliyorsunuz. O hafta sonu sevgilinizin ilgisi dikkati sizde değil. Sabahtan bunu farkediyorsunuz biraz biraz. Akşam da birlikte vakit geçireceksiniz plan yapıyorsunuz. Tiyatroya gideceksiniz dönünce film izliceksiniz plan yapmışsınız alışveriş yapmışsınız film için. Tiyatro dönüşü Bi kahve içmek için kafeye giriyorsunuz. Kafede ilk girişte tatlı mı yesek acaba diye tatlılara bakarken. Anlatıyorsunuz işte şu tatlıyı mı yesek ama çok gelir bunu mu alsak falan. Bi dönüyorsunuz arkanıza. Sevgiliniz yok. Dikkati başka biyere kaymış anlattığınız hiç bir şeyi dinlememiş. Başka şeylere bakıyor. Neyse diyorsunuz. Sonra kahve almaya sıraya giriyorsunuz kahvenizi alıyorsunuz oturdunuz sohbet ederken siz bişey anlatırken sürekli sözünüzü kesiyor alakasız başka konulara geçiyor. Hiç sizde değil. Siz de trip atıyorsunuz. Bi daha konuşursam, nasıl olsa dinlemiyorsun beni diye. Susuyorsunuz. O da hiç bir şey yapmıyor. Sizinle birlikte susuyor. Bi süre sonra dayanamıyorsunuz. Bişey söylemicek misin diyorsunuz. Yok söylemicem diyo. Trip attınız diye kızmış. Öyle diyo. Sonra kalkalım madem konuşmicaksak diyorsunuz. Hiç bişey demeden kalkıyor eve dönüyorsunuz. O konuşmaya çalışmayınca kızıyorsun bişey yapmıyor diye evde de konuşmuyorsun sen film izlerken tribe devam ediyorsun. Hani gönlünü alsın gelsin bişey desin bişey yapsın diye bekliyorsun. O ama hiç bir şey olmamış gibi davranıyor. Filme yorum yapıyor. Karakterlere laf atıyor. Ama sana hala bişey demiyor. Ve bu durum ne kadar devam ederse etsin hiç bir şekilde geri adım atmıyor. Ben özür dilenecek bişey yapmadım. Kendi kendine durup durup olay çıkartıyorsun diyo daha da kavgaya dönüşüyor durum. Böyle bir durumda napardınız. Bu anlattığım olaylara örnek. Ama bu durum her seferinde böyle oluyor. Hiç bir şekilde gönlünüzü almıyor. Ve sürekli Kendisini haklı görüyor. Hiç bir adım atmıyor. Siz olsanız napardınız.

Güncellemeler
1 yıl
Yani mesela evde trip atıyorum film izlerken ama o hiç bişey olmamış gibi sarılıp el şakası falan yapmaya çalışıyor. Ama ben hiç bir şey olmamış gibi davranmak istemiyorum. Bekliyorum ki kırıldın mı desin. Konuyu çözmeye çalışsın. Hiç bişey yapamıyorsa kırılıp alınıcanı düşünemedim kusura bakma desin. Ama konuşsun olayı çözelim önce istiyorum. Ama o hiç bir şey olmamış gibi davranıyor sürekli. Ben özür dilenecek bişey yapmadım, ben gönül alacak bişey yapmadım. Ben haklıyım niye geri adım atayım.
Güncellemeler
1 yıl
Sürekli haklı olma derdinde. Ama bu daha çok kırıyor beni. İnsan o an haklılığı bakar mı. Konuşmicam dediğimde mesela hiç bişey yapamıyorsan gel öp bi yanağımdan eririm ben zaten. Ama yok o haklı ya geri adım atmıcakmış.
Sevgilinin ilgisizliği?