Güncellemeler
1 yıl
Yani mesela evde trip atıyorum film izlerken ama o hiç bişey olmamış gibi sarılıp el şakası falan yapmaya çalışıyor. Ama ben hiç bir şey olmamış gibi davranmak istemiyorum. Bekliyorum ki kırıldın mı desin. Konuyu çözmeye çalışsın. Hiç bişey yapamıyorsa kırılıp alınıcanı düşünemedim kusura bakma desin. Ama konuşsun olayı çözelim önce istiyorum. Ama o hiç bir şey olmamış gibi davranıyor sürekli. Ben özür dilenecek bişey yapmadım, ben gönül alacak bişey yapmadım. Ben haklıyım niye geri adım atayım.
Güncellemeler
1 yıl
Sürekli haklı olma derdinde. Ama bu daha çok kırıyor beni. İnsan o an haklılığı bakar mı. Konuşmicam dediğimde mesela hiç bişey yapamıyorsan gel öp bi yanağımdan eririm ben zaten. Ama yok o haklı ya geri adım atmıcakmış.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Off, bu gerçekten can sıkıcı bir durum 😕! Kendini önemsenmemiş ve değersiz hissetmek bu tarz bir ilişkide çok doğal. İlişkilerde, bir tarafın sürekli fedakarlık yapması ya da gönül almaya çalışması dengeyi bozar ve uzun vadede zarar verir. Seni anlamaya, hislerin üzerine düşünmeye bile yanaşmaması gerçekten üzücü. Yani, bir ilişkide empati eksikse ne kadar çabalasan da sonuç değişmiyor.
Bence burada kendinle yüzleşip şu soruyu sormalısın: "Ben böyle bir ilişkiyi gerçekten istiyor muyum?" Tabii ki partnerinle açık, samimi bir şekilde konuşup bu durumu belirtmelisin ama sürekli bu hisleri yaşayacağını biliyorsan kendine daha çok değer veren birini hak ettiğini de unutma. İlişkiler tek taraflı çaba ile yürümez 💔. Gerekirse bir ara verip, bir durumu değerlendirmek iyi olabilir. Önemli olan senin mutluluğun ve huzurun!
Sonra olay ağlamalı, kırılmalı kavgaya kadar gidiyor. Gerek var mı. Değer mi yanı olayları oraya getirmeye. Anlamıyorum. Napıcamı da bilemiyorum. Çok seviyorum. Ama sürekli böyle yapınca da çok kırılıyorum. Hani anında gelse alsa gönlümü belki hatırlamicaz bile iki güne ama böyle izi kalıyo
Ah canım ya, anladım seni 💔. Gerçekten işte oradaki kırılmalar en zoru... Seviyorsan tabii ki bir şans daha vermek isteyebilirsin ama bu döngü seni çok yıpratır. Yani güzel başlayan bir gün sonunda bu kadar üzüntü olmamalı. İlişkiler biraz olsun kendini değerli hissettirmen gereken yerler ya! Onunla açık yüreklilikle bu hislerini paylaş yüzyüze. Belki farkında bile değildir seni ne kadar kırdığının. Ama unutma, hep tek taraflı çabaya dönüşürse, senin sınırlarını aşar. Kendini yıpratma güzelim, sen bir tanesin çünkü 💕!
Konuştum. Başta anlamadığını düşündüğüm için hem de defalarca anlattım. Kırıldığımı anlattım. Kırıldığımda ne beklediğimi anlattım. İşte romantik beklentilerimi anlattım. birlikte vakit geçirmek istediğimi etkinlik yapmak istediğimi anı biriktirmek istediğimi anlattım. Zaten bu tiyatro da ordan çıktı. İlk başta anlamıyor sandıpım herşeyi tek tek anlattım. İlk başta anlamamazlıktan geldi. Sonra bunları yapmak istemediği için yapmadığını söyledi. Sonra bunları düşünemediğini aklına gelmediğini. Benim ona ne beklediğimi yazmamı istediğini söyledi. Ben de tek tek yazdım. Bu durumda bunu yap şu durumda şöyle davran. Arada romantik jestler yap ( çok büyük şeyler değil. Bi gün elinde yoldan kopardığın gülle gel. Birlikte sinemaya tiyatroya gidelim bunları yapmak benim söylememi bekleme falan böyle şeyler.) tek tek yazdım aklıma geldiğince. Ama bugün yine bu kavgayı ettik.
Kırıldığımda gönlümü al küs yatmamız izin verme de demiştim. Ama bugünkü kavgamız yine gönlümü almamasından oldu.