1 aylık Sevgilim var. Sevgilim ilk başlar benim peşimde çok ama çok koştu ama son 1 haftadır ilgisi nerdeyse hiç yok gibi whatsapta çok konuşmuyoruz telefonla da sadece geceleri 10-15 dk anca konuşuyor onu da sürekli ben konuşuyorum sıkıntılarım var diyor, hastayım diyor, uykum var diyor, başım ağrıyor diyor, annem geldi diyor ve telefonu kapatmak istiyor, ama arkadaşlarıyla 3 saat kahvede oturuyor, eskisi gibi güzel sözler söyle diyorum aile evinde olmaz diyor, tek +'sı her sabah günaydın mesajı atması, bi yere gidince haber etmesi ve bana bitanem demesi başka da yok bi şey dedim mi bazen zeytinyağı gibi üstte çıkıyor, ben üni mezunu o da fabrika işçisi bu durumdan dolayı benim onu bırakabileceğimi de düşünüyor, bu durumdan sıkıldım artık ve beni de bu şekilde üzmeye başladı siz de böyle durumlar yaşadınız mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılİlişkinin başında asla yaşamadım ancak son dönemde yaşadım evet bana sorarsan terk edileceğini düşünen erkeğin çabası olmalıdır vakit ayırmalıdır bir şikayet geldiğinde kendini üste çıkaran insan narsisttir ve hemen oradan uzaklaşmak gerekir keşke bende başında yaşasaydım ve kurtulmayı başaran tarafta olsaydım kesinlikle uzaklaş seni görmeyen duymayan bahaneler ardına sığınan kendini aklayan biri seni asla mutlu edemez
03 Yorumla
Soran1 yılAmaan sallıyorum artık cidden
- 1 yıl
Kendini kurtar derim daha çok değer vermeden verirsen ayrılmak daha zor olur
Soran1 yılPeki bi konuşalım da duruma göre bakarız
En İyi Cevaplar
1 yılBenimki de aramız 15 dk olduğu halde beni görmeye gelmiyor çalıştığı için wp den yazıyor arıyor sürekli özledim diyor ama görmeye gelmiyor bi bka yaramıyor bunlar söze değil icraate bakacaksın biz de 1 aydır sevgiliyiz şimdiden böyleyse bunlar canım çok sıkkın. Ve iş yüzünden sözde bana 1 saat cevap yazmadığı oluyor aynı şeyi ben yapınca nerdesin sen dışarda mısın vs diye hesap soruyor trip atıyo
016 Yorumla- 1 yıl
Benimki de ilk başlarda çok ilgiliydi sabah işe giderken hep arardı onu da kesti zamanla
Soran1 yılAynı benimki gibi gerçekten seninki nerde çalışıyo
Soran1 yılBiz birbirimize durum güncellemesi yapıyoruz sadece o kadar 😄 bi de bitanem diyor öyle aldatıyor beni 🤧🤧
- 1 yıl
Ahahah ben de aldatma yok bence de benimki memur diyeyim. Ama gün içinde yoğun oluyor boşluklarında arıyor soruyor bazen ama çok ilgisiz beni sevse gelirdi bence yorgun dahi olsa. sabah günaydın yazıyor gün işinde sizin gibi durum güncellemesi gece de konuşuyoruz saçma sapan muhabbetler ve uyuyoruz yani aşırı sıkıldım bu durumdan ama bırakacak geçerli nedenim de yok çünkü yoğunum çalışıyorum diypr
- 1 yıl
Bitanemden başka kelime demiyor mu
Soran1 yılBitanem, kuzum, gülüm bunları söylüyor
Soran1 yılBenimde fabrikada masa başı işi var ben de üniversite okuyorum çok yoruluyor bunu da biliyorum ama bazen sohbetlerimiz hiç akmıyor nedense ona çok sinir oluyorum
Soran1 yılValla sen bensiz bacım 😂😂 gece arıyor gündüz mesaj atıp durum güncellemesi yapıyor 😂😂
Soran1 yılBurcu ne ki bizim ikimizin de yengeç
- 1 yıl
Fabrikada ne kadar yoğun olabilir ki masa başıysa yani kekliypr olabilir ben de üni okuyorum cidden aynı şeyler nerdeyse hahahah ya benimki görmeye gelmiyor bencilce mi düşünüyorum diyorum arkadaşından araba alabilir almasa gelemez zaten çünkü gelmemekte haklı ama rica edebilir bilmiyorum ya
- 1 yıl
Cidden bıktım bu erkeklerden instada arabaları var reelde yok resmen kandırmak bu
Soran1 yılHayır masa başı ama yük kaç tane tur indiriyor kayıt yapıyor ilk zamanlar sırtında çuvalla benle konuşurdu şimdi benim işim var sonra konuşam diyor bana üniversitede de beni ziyarete 1 kere geldi gene sağolsun
Soran1 yılBenimkinin arabası 3 aydan beri sanayide ne zaman çıkcak diyorum sen benim arabama mı bakıyon diyor bana hemen hemen maddiyata bakıyosun diyor ben suçlu oluyorum
- 1 yıl
Yalan ya ne sanayisi sen de çok safmışsın cidden bu yaz ben de fabrikada çalıştım orada sevgilim olmuştu 10 gün zor dayandım ama baştan söyledim ben seninle evlilik düşünmüyorum diye bana sen paragözsün muamelesi yaptı ben de şehir dışına atansam nasıl gelicen dedim acıtasyon falan yaptı ben normalde galericilik yapıyorum diyejshdjdjsj bıraktım en son bi kere buluştum insanların içinde her yerimi elledi o da ayıp olmasın diye buluşmuştum iş dışında
- 1 yıl
Bırak bence sen onu iş konusunda da uyumsuzsunuz bi de ilgisiz bizim işimiz uyumlu allahtan baştan düşünceksin bunları. Ama ben soğudum bu çocuktan yazasım gelmiyor valla şu an. Beni görmeye gelmeyen birini napayım bırakıp başkasını bugün bulurum da idare ediyorum işte sabretmeye çalışıcamw
Soran1 yılHer şey para değil ki önemli olan huzur ve değer vermek kıymet bilmektir ne sıklıkla buluşuyorsunuz peki
- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılBu sevgili degilki flört bu apaci. Sıkılmış bence, siz sıkıldığınız biriyle konuşmak ister miydiniz. Sevgililik bu değil. Birde gurur yapıyorsunuz sanirim fabrika işçisi beni nasıl istemez nasıl ihmal eder vs vs.
09 Yorumla
Soran1 yılYo gurur falan değil biz birbirimizi böyle kabul ettik zaten
- 1 yıl
Yukaridaki yazınız öyle demiyor, adamı yerden yere vurdunuz.
Soran1 yılBen öyle kabul ettim sadece adam benden şüpheleniyor bırakır giderim diye
- 1 yıl
Şüphelendigi için mi ilgisiz yani :)
Soran1 yılBilmiyorum
- 1 yıl
Siz sevmerdiklerinize nasıl davranirsaniz , sizi sevmeyenlerde size öyle davranir. Kendinizi kandırmayın, kendinizi sevin, zamaninizi boşa harcamayin
Soran1 yılBiraz feministlik var galiba sizde
- 1 yıl
😂😂yaa evet ne demezsiniz, ne feministim ne feministim. Erkekler değersiz gereksiz demiyorum ki. Kendini sev değer ver diyorum ve feminist oluyorum öyle mi pes doğrusu , hiç gulecegim yoktu. Hele yaşın biraz buyusunde gör feministligin babasını.
Soran1 yılSevgililik nasıl olur biraz açar mısınız
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Canııım, ben olaylara balıklama dalmadan önce söylemeliyim ki hissettiğin hayal kırıklığını çok iyi anlıyorum. İlgi görmek, sevildiğini hissetmek hepimizin hakkı değil mi zaten? Söylediklerine bakılırsa sevgilin ilk zamanlardaki o yoğun ilgiyi kaybetmiş gibi ve bahanelerle aranıza bir mesafe koyuyor. Sen üniversite mezunu olsan da olmasan da bu ilişki ‘eşit sevgi’ üzerine kurulu olmalı.
Belki şu an bir şeyler yaşıyor ve paylaşmak istemiyor ama bu sana ilgisiz davranma hakkını vermez. Seninle bu durumu yüz yüze konuşmayı dene, net bir şekilde ilgi eksikliğini paylaş. Ama canım, böylesine zorlamakla ilerlemeyen bir ilişki varsa elini taşın altına koyup sorunu çözmek gerek. Yoksa sürekli kendini suçlayan taraf sen olursun! 💔
Peki, hiç içinden "ne oldu ilk haftalardaki tatlı tatlı ilgiye, acaba ne değişti?" diye düşündün mü? Flörün hastalık bahanesine sığınıyorsa ara ara kontrol et bakalım hâlâ aynı mı? 😂 Unutma, sen de sevgiyi hak ediyorsun. ❤️🔥00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,1b cevap paylaştı.
u 1 yıldirek ayrılmalısınız
01 Yorumla
Soran1 yılBiraz yorum alayım neden😄
1 yılHiç kimsenin 5 dk bile ayırmayacak zamanı yoktur. Yaşadım, ayrıldık, mutluyum 😊
02 Yorumla
Soran1 yılZaman ayırıyor fakat konuşmalarında ağzından lafları zorla alıyorum
Soran1 yılKafeye gidiyoruz sağa sola bakıyor bana bakmıyor neden bakmıyosun diyince hemen ben hastayım keyfim yok başım ağrıyor diyor
Gizli Üye(36-45)1 yıl1 aydır ne olduğunu anlamışsın işte zorlamanın faydası var mı ilgisiz erkekten bir şey bekleme kapıyı göster
039 Yorumla
Soran1 yılİlgi vermedin diyince de sen beni anlamıyon ben fabrikada çalışıyorum, şöyle yoruluyom hastayım, başım ağrıyo diyor bana sen beni anlamıyon Allah anlamıyon diyor
Cevap sahibi1 yılNerede çalıştığının ne önemi var bu bahane değiş mi sen sevdiği değil misin vakit ayırması lazım
Soran1 yılHayır ben bunu ilk baş sorun ettim sen fabrika işçisi ben üni mezunu diye 2-3 kere söyledim böyle dediğime sonradan çok pişman oldum ama ben 2-3 kere aynı şeyleri söylediğim için bu konuda bana güvenmiyor
Soran1 yılBenim için hiçbir şeyin önemi yok artık ben sadece huzur istiyorum
Cevap sahibi1 yılO yüzden gerek yok efendim huzurunuz kaçmasın sizler önemlisiniz erkekler için her zaman üstün tutulmalısınız
Soran1 yılYok beni resmen eziyo gibime geliyo bana
Cevap sahibi1 yılKendinizi ezdirmeyin efendim kadınlar erkeklerden üstündür her daim bırakın peşinizden koşsun sürünsün biraz
Soran1 yılAyrılsam peşimden koşar diyosunuz yani gene
Soran1 yılBen karıncayı incitemediğimden hayatta hep incindim zaten
Cevap sahibi1 yılSizi seviyorsa peşinizden koşar efendim merak etmeyin üstünlüğünüzü hissettirin
Soran1 yılBen çok yufka yürekliyim pek kıyamam hem tamam derimondan tepeme çıktı bence
Cevap sahibi1 yılO yüzden diyorum efendim ağırlığınız olsun ben bu zamana kadar kız arkadaşlarımın bir dediğini iki etmedim hiç ne isterse yaptım
Soran1 yılİşte ne güzel geçen bi kız önümüzden çiçekle geçti ben de kız çiçek almış ne güzel dedim o da bana dedi ne gerek var böyle şeylere ben seni zaten seviyom 😑 ben de dedim bi ot koparsan mutlu olurum dedim insan sevdiğini küçük hediyelerle mutlu edebilir ne var bunda dedim sen çok şey istiyon hem maddiyata bakıyon diye beni tersledi
Soran1 yılO gün de ben buna hasta diye havuçlu tarçınlı kek götürmüştüm o zaman konuştuk hediye meselesini de
Cevap sahibi1 yılÇok kırıcı konuşmuş gerçekten efendim ufak bir hediye kadınları mutlu eder ne yazık ki kendini bilmezler böyle davranabiliyor ve sizin acilen sinirinizi stresinizi almanız lazım
Soran1 yılYani bi şey istemedim daha erken şöyle böyle diyor peşimden koştuğu zamanlar bugün söyle yarın annemin karşısına çıkarayım diyordu oysaki
Soran1 yılArabası 3 aydan beri sanayide getir arabayı benim de okulum biticek beraber gezelim diyor sen benim arabama mı bakıyosun diye hemen yanlış anlıyor beni
Cevap sahibi1 yılEfendim o arkadaş biraz sorunlu gibi geldi anlattığınıza göre davranışları hiç hoş değil anlık mod değiştiriyor
Soran1 yılAyrılsam bana zarar verir gibi mi sorunlu derken
Cevap sahibi1 yılSorunlu derken anlık mod değiştiriyor efendim kırıcı olduğunu bildiği halde düşünmeden konuşuyor ilerleyen zamanlarda sıkıntı yaratabilir tabi siz daha iyi tanırsınız benden
Soran1 yılEvet haklısınız arkadaşının yanında benle canımlı cicimli konuşur, tek başına kaldığında ağzından kelimeleri zorla alırım. Ben bunu fark ettim son zamanlar
Cevap sahibi1 yılUmarım istediğiniz şekilde olur efendimde mutlu olursunuz ayrılsanızda üzülmeyin böyle takıntılı ve mod değiştirenle ömür geçmez
Soran1 yılYok ne üzülcem daha sevinirim kurtuldum diye
Cevap sahibi1 yılO zaman gereğini yapın efendim sizin dediğiniz olsun artık
Soran1 yılSadece dediğim gibi bunlar ilk baş belinde çuvalla benle konuşan değer veren adam şimdi işim var ben seni sonra ararıma döndü
Cevap sahibi1 yılKonu daha fazla başka boyutlara girmeden çözüme kavuşturun efendim hiç bir şey için geç değil
Soran1 yılKorkuyorum bi yandan da kavgalı olarak ayrılma olur bi de bu benim arkadaşımın peşinde de bi zamanlar koştu ama aralarında bi şey geçmedi ben bu oğlanın çektiklerini duyduğu hakaretleri de birebir şahit oldum sonra biz onla çok yakın arkadaş olduk ve ilişkiye dökelim dedik bizim hikayemiz de böyle sorunlu başlamıştı
Soran1 yılBizim böyle bi tanışma hikayemiz var maalesef baştan yanlış olduğunu düşündüm fakat kimse kimsenin iyiliğini istemez biz kendi mutluluğumuzu düşünelim dedik böyle böyle 1 aydır sevgiliyiz
Cevap sahibi1 yılHer şey yeni olduğu için kavgayla biteceğini sanmıyorum efendim yinede siz bilirsiniz tabi ama bu tarz kişiyle inanın ömür geçmez dengesizdir böyle insanlar etrafımda çok vardı kurtuldum
Soran1 yılDün ilişki soruları sorduğumda yakın erkek kankam olsa naparsın dedim hiçbişey yapmam napayım seni döveyim mi dedi hayatıma yol çizerim hayatıma bakarım dedi bana bu beni üzdü
Cevap sahibi1 yılEfendim o zaman yapmanız gereken direkt ayrılmanız gerçekten bu arkadaşla evlilik olmaz
Soran1 yılİnsta şifremi vermezsem naparsın dedim hiçbi şey hiçbi şey sürekli sorularıma hiçbir şey cevabı aldım ben 😔 o kadar isteksiz ki benim de enerjimi aldı
Soran1 yılAnladım kardeşim, sağol yorumların için bu konuyu onla güzel bi zamanda yüz yüze konuşucam inşallah derdi neymiş ben de bileyim ona göre hayatımıza yol alırız😊
Cevap sahibi1 yılSiz üzülmeyin efendim o kaybeder sonuçta
Cevap sahibi1 yılRica ederim efendim mutlaka sinirinizi stresinizi alın unutmayın sakince çıkın karşısına
Soran1 yılKendisinin kahvedeki arkadaşlarından vakit bulabilirsem çıkıcam😂
Cevap sahibi1 yılAnladım efendim benide bilgilendirin merak ederim 😂
Soran1 yıl10 gün içinde. Koyun unutmazsam söylerim😄
Cevap sahibi1 yılTamam efendim siz nasıl isterseniz
- Aşk İlişkileri konusunda 593 cevap paylaştı.
1 yılsevişmek isteyip de sevişemedi sanırım
01 Yorumla
Soran1 yılYa ne iğrenç laflar bunlar yaaa
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
1 yılAyrılıkta bir seçenek
06 Yorumla
Soran1 yılEvet sençenek ama ilk baş bi konuşulmalı
Soran1 yılAğzından kelimleri çatalla almaktan bıktım
- 1 yıl
İstemiyorsa ayrıl
Soran1 yılSorcam bakam bunu ben ona dicen ne alaka dicek ben sana diyom sen bana ne diyon dicek gene ben malımı bilirim
Soran1 yılKonuşcaz
- 1 yıl
Hayırlısı olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
1 yılİstediğini elde etmiş, ilgisi kalmamış.
04 Yorumla
Soran1 yılAyrılayım mı yani ne yapayım
- 1 yıl
Ayrıl, kendini yoruyorsun boştan yere
Soran1 yılŞu sınavlarım bitsin öyle ayrılayım yoksa sınavlarıma etki eder.
- 1 yıl
Dhdhdh mantıklı
Bahane arıyordur belkide ayrılmak için.
02 Yorumla
Soran1 yılValla verdiği sözler var bence benden sıkıldı söz de verdim diye ayrılmıyo beni kendinden soğutarak benim ayrılmamı sağlıcak ve böylece de suçu benim üzerime atcak
- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılumduğu gibi olmamış
08 Yorumla
Soran1 yılNe gibi yanii
Soran1 yılYa bu erkekler var ya sevilmemekten anlıyo cidden🙄😑
- 1 yıl
vasat bir erkeğe şans vermişsiniz, diğer tüm erkekleri suçlamayın
bazı modeller vardır, kıymet bilmez, elde edince özelliği kalmaz bu olabilir
ya da sizden beklentileri başkaydı, elde edemeyince soğuk yapıyordur
ya da zavallının tekidir, bitirmeye yüreği yetmez
Ama dediğim gibi hata sizde, vasat birine şans vermişsiniz, bizle alakası yok
Soran1 yılO zaman sorunlarını benle konuşarak çözsün ben sanki anlamıcam mı
- 1 yıl
Ben hiç begenemdigim bı kzia aşık oldum kısaca anlatayım bir şekilde tanıştık ama onu hiç beğenmedim yuzyzue görüşünde bunu ona söyledim ama bir türlü ondan vazgecemedim ayrılmayı denedim olmadı ve evlendik mutsuzum onu beğenmiyorum çünkü, şimdi burada suçlu ben mi oluyorum birakamadim birturlu hep ağladım acı çektim bırakmayı deneyince. İlk kez aşık oldum ve hayatimd akonustugum ilk kız
Soran1 yılNasıl bi çıkmaz ya kimse sevdiğiyle evelenemiyor zaten önemli olan aldığını sevmek
Soran1 yılİşiniz gücünüz gözle biraz maneviyat yaaa
Başkasını bulmuş
01 Yorumla
Soran1 yılYok ya ne ara buldu ben daha yeni girmişim hayatına
Aşk İlişkileri konusunda 846 cevap paylaştı. Ayrıl gitsin
053 Yorumla
Soran1 yılNeden biraz yorum alayım sizden?
- 1 yıl
Belliki sıkılmış e zaten senden istediğini alamamamıs , kesin cinsellik istiyordu oda olmayınca seni salmak istiyordur. Sende buna kesin ilgilisin eğer bırakmasan zaten en son seni bırakacaktır çünkü bahaneleri saçma anam geldi bu geldi şu geldi böyle olmaz ilgisizde ztn uzak , mesafe ilişki galuba
Soran1 yılHayır aynı şehirdeyiz, biz 2-3 günde bi buluşuruz 20-25 dk buluşur işim var der gider hep, böyle buluşcağımıza adam gibi haftada 1 gün buşuşam tam buluşam diyor bana
Soran1 yıl2 haftadan beri nasıl hastalıksa geçmedi hastalık hastası mıdır nedir, şimdi işten çıkem mi çıkmeyem mi derdi sardı ben de dedim bunları bana da yansıyor sen sordun bana diye sesini yükseltti
Soran1 yılAğzından kelimeleri çatalla alıyorum gibi hissediyorum
Soran1 yılPeki bay bay yapsam pişman olur mu
Soran1 yılZaten sevilsem şaşardım ama o bana dedi ben ilk defa söylüyorum bu kelimeleri ve seni de çok seviyorum sen benim herşeyimsin dedi senin bende yerin çok ayrı diyor
Soran1 yılBu ilk peşimden koştuğu zamanlardaki sözü benim adımı boğaz köprüsüne falan yazdıracağını da söyledi peşimden koşarken
Soran1 yıl22 23 olcam
Soran1 yılSebep
Soran1 yılBen öyleyim maalesef karıncayı bile incitemediğimden bu hayatta çok incindim tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır hesabı beni etkiledi bu çocuk yoksa yüz vermezdim
Soran1 yıl😂😂😂 ilk defa böyle şeyler duydum napayım 😂😂
Soran1 yılHayır tabiikide daha neler neler söyledi bu sadece bi örnek 😄
Soran1 yılOnlar da tuttuğu eli bir ömür bırakmasınlar o zaman
Soran1 yılVerdiği sözlerin arkasında dursunlar
Soran1 yılPara benim için önnmli değil hisler önemli vaatler önemli
Soran1 yılBen onu bırakmıcam, o sadece bu konudan korkuyor beni bıraksırsın diye
Soran1 yılSevgi saygı olduktan sonra neden bırakayım
Soran1 yılO insan bi çıkmadı gün yüzüne ki iyice deneme tahtası oldum herkes yanlış insan
Soran1 yılBen para istemem pul istemem geçen sadece bi kız vardı elinde çiçekle yürüyodu ben de ona özendim ve sevgilimi dürttüm ne var sen de çok şey istiyon dedi gerek yok böyle şeylere daha erken dedi ben de bi ot koparsan ona da mutlu olurum dedim daha ne diyim
Soran1 yılSadece mesajlara bitanem, gülüm yazmakla da sevgi olmuyo maalesef
Soran1 yılÇiçek meselesinde sevgilimin aklı maddiyata gitti hemen ben sana zaten sevgi gösterisiyom dedi sevdiğine bi çiçek alsan fena mı olur neden hemen maddiyata çekiyor kii😔😔
Soran1 yılMesela kahvaltıya gittik parası gitmesin diye hesabı yarı yarıya bölüşelim dedim hemen yanlış anladı, hep maddi şeyler söylüyorsun bana offfff dedi
Soran1 yılFikir ver fikir
Soran1 yılDertliyim derdimi anlatıyom ismini vermek istemeyen seyirci gibi😁
Soran1 yılBen mi haklıyım o mu?
Soran1 yılBen zaten hep kötüyü çekerim hep olumsuz düşünürüm
Soran1 yılEvet haklısın hep iyi niyetimden vuruldum
Soran1 yılEvet öyle ama tamamlanmak istedim sadece
Soran1 yılİlgi ve sevgi istemiştim ama neyse artık nasip olmucak
Soran1 yılÖyle
Soran1 yılBen böyleyim işine gelirse
Soran1 yılİlk baş bi sorunları düzeltmeye bakıcam olmadı ayrılırım napıyım hemen pes etmem ben öyle
Soran1 yılBen ne acılar gördüm bu hiç bile sen dert etme
1 yılErkekler öyle ztn elde edince biter
034 Yorumla
Soran1 yılBana söz verdi ben de erkeklere güvenmiyorum zaten de sonra bana dedi sen bana neden güvenmiyosun şöyle böyle beni sinir ediyo
- 1 yıl
Klişe laflar bunlar sen nasi kandın ki
Soran1 yılBen kanmak değil güvenmek istedim çünkü hayatımda bu kadar ilgi görmedim ve bi şans verdim hepsi bu
- 1 yıl
O bişi vardı ismini unuttum manipülasyon taktiği çok aşırı ilgi verip birden kesiyor seni kendine bağlayıp artık cinsel mı maddi mı somurup ayrilicak 👍🏻
Soran1 yılBana çiçek al diyorum o da diyor sen beni çiçekle mi seviyon gerek yok böyle şeylere vs vs sen bana hediyede zahmet etme diyor
- 1 yıl
Belli işte 0 emekle seni kendisine bağlıyor sonra seni kullanıp köşeye atar muhtemelen
Soran1 yılBen bağlandım açıkçası kendine seviyorum da ailesini de biliyorum kendisinin iyi insanlar fakat son zamanlar bitmek bilmeyen hastalık, iş sorunları vs var kendisinin bunları kendine sorun ediyor, ben de bana da yansıtıyosun dedim o da dedi ki sen sordun bana diye sesini yükseltti
Soran1 yılBen kendimi kullandırtmam zaten 1 ay olmuş aşık da değilim sadece seviyorum görme isteği var,2 hafta önce benim yanıma üniversteye ziayerete geldi çok hoşuma gitti o gün dedim ben buldum diye ama fossss
- 1 yıl
Hayat işte iyi dediğin neci kimci belli değil
Soran1 yılÖyle valla kardeşim çok seviyodu ilk baş, annemin karşısına çıkarcem vs dedi ama şu an 1 çiçek bile almak istemiyo bana ben kek yapıp götürdüm bana dedi ki ne gerek var böyle şeylere 🙄
- 1 yıl
Ben kek severim kargola gönder bana 😋
Soran1 yılAdres at yollayayım bundan hayır yok😄😅
Soran1 yılErkek kafasıyla soruyom kek yapan kız gelse mutlu olmaz mısınız?
- 1 yıl
Can boğazdan gelir zaten erkeklerin 2 zaafı var 1 yemek 2 cinsellik işte 😂
- 1 yıl
Olurum tabi
Soran1 yılYemek yemeği sevmiyor fazla cinsellik konusuna gelince ben de o da muhafazakar kesimin sadece el ele tutuşma, sarılma, yanaktan öpme o kadar
- 1 yıl
Valla sen biliyon artık ayrılır misin evlenir misin senin hayatin
Soran1 yılBöyle işin sonu ayrılık ama önce bi sınavlarımın bitmesi lazım ondan sonra ayrılem
- 1 yıl
Sende kullaniyon çocuğu işte
Soran1 yılBen kullanmıyorum sınavlarım bitsin yoksa etki eder illaki
Soran1 yılİlgisizliği artık benim de canımı sıkıyo bi de şöyle bi şey var: arkadaşının yanında canımlı cicimli konuşuyor, tek başınayken ağzından kelimeleri zorla alıyorum bu durum nasıl peki?
- 1 yıl
Blöf işte
Soran1 yılNe kadar şrfsizmiş yaa🙄 bi kere güvenmek istemiştim sadece 😔
- 1 yıl
Guvenmicen insanlara
Soran1 yılO zaman evde kaldım
- 1 yıl
Yaş kaç ki
Soran1 yılDün muahbbet olsun diye ilişki soruları sordum hemen yanlış anladı sen beni test mi edyosun diye muhabbet etmeye çalışıyorum dedim
- 1 yıl
Suçlu psikolojisi bence
Soran1 yılİşle alakalı sorunlarım var diyor bana benle alakalı diye mi sordum hayır işle dedi senle olsa söylerim dedi ama gerçekten açık sözlü bi insandır kendisi sözünü pek yadırgamaz söyler hemen
Soran1 yılSuçlu psikolojisi derken?
- 1 yıl
Yani niyetimi anlamaya mı calisiyon diye tedirgin olmuş gibi sezdim
Soran1 yılGerçekten muhabbet de edemez olduk artık sadece nasılsın iyi misin günlük Z raporu sadece yanına bitanem, gülüm eklemekle sevgi olmuyor malesef😔
- 1 yıl
😀 Z raporu
Soran1 yılAnladın sen
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
1 yılŞevismd
010 Yorumla
Soran1 yılAnlamadım
- 1 yıl
Sevistin mi
Soran1 yılHayır tabiiki de saçmalamayın
- 1 yıl
Elini de tutmadın dimi
Soran1 yılYuh artık yaaa ahlaksızz
- 1 yıl
Kesin swvismis
Soran1 yılGit burdan sapık herif
- 1 yıl
Kesin ağzına almis
Soran1 yılBenim sayfamda böyle ahlaksız ahlaksız şeyler yazma şikayet ederim
- 1 yıl
Ne olur etme
Gizli Üye(30-35)1 yılUlaşınca öyle olur 😂
07 Yorumla
Soran1 yılÖyle oldu maalesef benim de sinirlerim bozuldu 😔
Cevap sahibi1 yılOlsun sıkma canını 😍🥰
Soran1 yılSıkılacak bi şey yok da az çok yorumlarımı okumuşsundur bana karşı artık ilgisiz umursamaz bi kişiliğe büründü
Cevap sahibi1 yılAnladım
Cevap sahibi1 yılSana yazabilir miyim belki iki lafın belini kırarıx
Soran1 yılYaz hadi
Cevap sahibi1 yılTkp at bana bekliyorm
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri