Ay sürekli ayrılmak sonra da barışmak istiyorum. Etkili bahane önerileriniz neler?

Çok süper bir soru sormuşsunuz, bende sorunuza cevap olarak bir Bence yazdım. Buradan ulaşabilirsiniz. :)
www.kizlarsoruyor.com/.../a105047-kus-oldugunuz-sevgiliyle-barismak-icin-bahaneler-nelerdir
Son bir buluşma talep et tüm yaşanmışlıklar için seni son 1 kez görmek istiyorum de zaten kabul eder sonrada gerisi gelir emin ol işe yarar..
herhangi bir bahane aramana gerek yok. barışmak istiyorsan özledim yazman bile yeterli. Yürekli ol kızzz :) bahanelerin arkasına saklanma. adam olan ''özledim'' den anlar zaten hiç kasma
karşıdaki senden bir soğursa ağzınla kuşta tutsan barışamazsın, hiç o topa girme, bahanesi olmaz bunun.
Cevap
98Cevap
Bahaneye gerek yok , direk arayıp ya da yazıp hal hatır sorarım.
Evine yemeksepetinden yanlislikla yemek soylerim arar beni falan oyle dhsg
Zekana hayran kalmamak elde değil.
@Pusluyurek kalabilirsin
Erkeğin kalbine giden yolu çozmussun.
Evdeki tüm kavanozların kapağını iyice sıkarım. Böylece mecburen kendisi bana gelir barışalım diye :D
Çok tatlı ve masum ya ve akıllıca 👏😍
bana küstügünde bir kac dakika sonra normal yaziyorum napiyosun diyorum ve sohbet öyle devam ediyo ayni sekilde oda bana öyle yapiyo 😃😃 biz küs kalamiyoruzz
beyaz orkide nin her zaman %70 barıştırma şansı vardır
zorla güzellik mi olurmuş olmaz mı bea %90 yumuşuyonuz
ama genelde küstüm mü artık barışmıyorum bitiyor o an :)
Gerçekten Seviyorsan Barışmak İçin Bahaneye Gerek Yoktur Bence Zaten Yüz Yüze Geldiğinde Kelimelere Gerek Kalmaz Bence :)
Ayrılık değil de flörtleştiğim çocukla kavga ettikten 5 dakika sonra hiç bişey olmamış gibi arayıp napıyosun demiştim o da gülüp konu açmıştı sjfkfkdkm
Küslük başka ayrılık başka. Küsmüsünüz yoksa ayrıldınız mı? Ayrılınca biraz zor barışmak ama küsken gönül almak kolay.
Ben bugün çok koruyun sanırım hastanelik olacağım ya da beni biri takip ediyor nolur yardım et 😂😂
ağzını burnunu kırarım ha. benim olceksin micheal jecksın azıcıkta olsa seviceksın :) ayrııp barısmak yıpratır.
Küs kalmayız biz kalsak bile hep ben hatalı oluyorum özür diliyorum ayrıca özlediğimi diyorum oda kıyamıyor hemen barışıyoz 😊
Bahanem falan yok küsmem ona asla. Küsersem de gidip sarılırım küs kalamam
Keşke bizimki de öyle olsa 6 yıldan sonra giderse dönmek ona kalmış bize değil
Küsünce gidilir mi be o nasıl ilişki
Ayrılıyoruz deyip gitti. Ne kadar ugrastiysam da gitti.
Ve daha da dönmemis 5 ay oldu. Artık döneceğini de sanmıyorum
Tek kalemde silebilecek birinden pek de hayir gelmez aslinda.. bosver
Bakalım hayırlısı
Amin
Küsecek yaşta değilim artık. Güzel güzel anlaşmak varken ne gerek var 🙆🏻
Seni kör gözümle evire çevire döverdim. Oğlana yazık
Onun sevdiği bir şeyi onunla paylaşmak misal çikolatayı seviyor büyük bir çikolata alıp beraber yemeyi teklif etmek
Yeter bu kadar şimdi barışalım sonra yine küseriz iliski yalama oldu zaten
Ben düşüp ağlama numarası yapıyorum bknz: ayağım burkuldu acill gell hastaneye götür ölüyorummm
Bilmiyorum barışmaya bahanem yok, barışmak istiyorsam yazarım devamı gelir.
özlemek.. bahane bulmak gerekmiyor, insan seviyorsa gurur yapmaz
Böyle başbaşa olacaksın sonra bir anda öpüşmeye başlayacaksın sonra barışırsınız herhalde
Ani bir öpücük ile sevişmeye başlamak harika bir barışma bahanesidir.
Bana gelen talep genelde"sist napıyon len?" Seklinde. Tebessüm ediyorum :)
Ben ikimiz için neler düşünürken, senin yaptığına bak bidaha mesaj atma sakın bana diye mesaj atarım
"Sessiz olmuyor yapamıyorum, bu küslüğü gel bitirelim, çocukmuyuz biz".
😀😂
Hiç sevgilim olmadı söyle bişey cok kıskanckm ciddi dozda kıskamclık en güzel bahane 👍🏻
Kısacık bir gülüş bir göz kırpma şekli sevgiliye geri dönüş için anahtar
hafif meşreb bir pozisyona düşmede ne yaparsan yap. bulmak umut ettiğinin gözünden de gönlündende daha beter düşersin. doğal ol ama baktın olmadı bırak ısrarı
Yenilir yutulur cinsten olmayan ağır sözler sarfedildiyse o iş biraz zor olur bir daha
Ufak tefek problemler yüzündense bir iki güzel söz samimiyet barıştırır
bir biskrem versem tarzında bişeyler olabilir. bir arkadaşım var arada tartışırız ama çokonata hayır diyemiyor 😃 İki tane alıyorum biri onun biri benim, sonra küslük kalmıyor 😜😜😜
Hahahha ben de sürekli ayrılıyorum, her seferinde canım sıkılınca ağlıyorum.. Bir de şey demek güzel oluyor. "Ya işte ben bilmiyorum, bana öğret bazı şeyleri sen daha iyi bilirsin." Salaklar hep yiyorlar, kıyamam egolarına kurban :D
Olmaz genelde yakıp geçer insanlar. Sen unutmazsın ama karşı taraf çok umursamaz gibi.
Beni affedene kadar rahat birakmam yani mecbur affedicek😂
Cok pis huyum var... hem aglarim hem operim hem de sarilirim...
Taktik maktik yok :D taviz verilemeyecek bir konu değilse seviyorsan nazı geçeceksin. Fazla naz da aşık usandırır çünkü
"özledim" demek yetiyor kardeş. yetmiyorsa emin ol o ilişkiye başlamamak daha iyi.
bahanelere sıgınıp barışacaksam bırak küs kalalım ayrı olalım daha ıyı.
karsi taraf benim gibiyse ilk ayrilista seni siler. kimse oyuncak degil birakip tekrar donesin diye.
Bahane yok aslinda
Iki seven kisi otomatik arayi bulmaya calisiyor belli sure sonra
sensiz yapamıyorum derim direk hatta icip icip aradim yanima geldi tabi yine ayrıldık o ayri
ben ayrildim ailesi yüzünden
Ya Beyza, bugün seni rüyamda gördümde... Diye başlar, gerisi sizin yaraticiliginiza kalmış 😄
bilmiyorum ki tecrubem yok ama seven brakmaz onu bilirim
Seni seviyorsa tekrar barışır onun geçmişte yaptığı bişeyle yargıla ama çok üstene gitme 2-3 gün konuşma sonra seni çok özledim yaa diyip ara onu
ben daha önce kustum beni nasıl affeder diye duşunurken o an dudanı öptum ve herşeyi o ana bitti ve seks bile yaptık
Valla bende genelde hep oluyo hatta kavga etmedigim tartismadigim gün yok diyebilirim ama kendiliginden gelisiyo..
Mesela benim yüzüğümü ve küpemi almam gerekiyor ama mesaj atmiyorum. Bunun gibi.
Öpüşmek mi yani.. sevgılı yok kğatümmü barışmam pek
Iyi bir ilski olsaydi zaten bitmezdi olanın önune gecemezssin o yuzden gerek yok
Uzun mesaj atıp bana yaptıklarını söylüyorum kendimi de masum yapıyorum hemen gevsiyor
😀😀
yaa bu her kızda var mı diye dusundum Şu an varsa banada soyleyın :D :D
Bayram ya da doğum günü kutlama gibi bahane ile barışılır.
Sevgilim olduğunda zamanla öğrenicem o zaman buraya da bir şeyler yazabilirim.
ya bu karşı taraf için geri dönüşü olmaz bir adım olursa?
İlla bir sebep bulur barışırdımm elimden geleni yapardım en azından
sanırım ummadığı bir anda güler yüzlü ve samimi sıcak bir yaklaşım en doğrusu
Seninle küsken ben hiç mutlu değilim mutlu olmam için benimle barışmamız gerek
Bu işler bana boş geliyor ondan dolayı ;
Boştan yere kafa yormak istemiyorum
Benimle barismassan ölümü gör anladın mi derim direk
Şeytanlığa bak yaa böyle yaparsınız sonra da o benden ayrıldı
Aldıklarını geri ver 😂😂
Ne kadar değer verdiğine bağlı bu durum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar