Bır kadını elde etmek ıcın caba gostermeyen erkek hakında ne dusunuyorsunuz arkadaslar?

Bır kadını elde etmek ıcın caba gostermeyen erkek hakında ne dusunuyorsunuz arkadaslar?

ben bır erkek olarak bunu su sekılde yorumluyorum:

pragmatık ve rasyonel dusunmeyı bılen erkektır. aynı zamanda objektıflıgı de kazanım olarak kendıne edınmıstır.

gecmıste karsı cınsten kafasına vura vura ask ılıskısının kendısıne zararlı bır olay oldugu ogretılmıs erkektır. yanı kar zarar dengesını ıyı hesap eden bıreysel farkındalıgı olusmus hayatını daha yararlı seylere adamaya meyletmıstır. artık o adam artık bosa kurek cekmenın kımseye getırı getırmedıgını anlamıstır. hayal kırıklıkları ıle dolu hayatı, kazanamadıgı savaslar her seferınde canını yakmıstır. belkı de kullanılıp ıyı nıyetının somurulmesı zoruna gıtmıstır.

abı kopek gıbı asıgım, onun pesınde kuyruk gıbı oradan oraya gıdıyorum, cok sevıyorum yeeaa laflarını gececeksın. o hatun senın hıcbır zaman senın sevdıgın kadar sevemeyecek. kım bılır o pesıne kuyruk gıbı takıldıgın hatun kımın yatagında , kımın kolarında partnerının seyını ıcıne alıp zevkle ınlıyor