Ya aldatmak sayılmaz aslında. Ama şöyle de bir şey var. Benim flortum baskasiyla olursa ben onunla flortlesmeyi keserim. Olmaz yani mumkunati yok gelecegimizin
Arada bir şey var sanılırken oluyorsa arada bir şey yoktur. O yüzden sayılmaz. Ama "Kuyruk sallaşırken ona gidip geri gelecek yüzü nasıl buluyorsun?" demek de caizdir eğer gelirse. Gelirse de olmaz gelmezse de olmaz kısacası. O yüzden ha sayılsın ha sayılmasın ne farkeder?
''Aldatma'' olup olmadığı kişiden kişiye göre değişir. Ancak başka biriyle birlikte olmasına rağmen hâlâ onu hayatında tutuyorsa o kişi, bence malın ta kendisidir.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hayir aldatma degildir. Flort sonucta tanima asamasi, daha o kisi ile kesin birlikte olup olmicagini bilmiyorsun. Bir kisi ile konusunca ila duygusal bag olmasina gerek yok. Sadece hoslanti olabilir veya bir kac gorusmeden sonra hic bir his olmaz. O arada istediginle konusabilirsin. Cunki beli birsey yok.
Evet aldatmak sayılır... İlişki dediğin nedir ki çok kolay ve basit sevgili olmak mesele sevmektir...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Neticede birbirine karşı duygusal bağ besliyorsan resmi olmasa bile o bir ilişkidir ve her ilişkide sadakat olmalıdır aldattıysa bundan sonra sanki hiç bir şey olmamış gibi onunla bir ilişki kuramazsın
Hayir kessinlille cunku biz ona flort diyoruz flortun olan bir kisi baskasiylada cikabilir elinden gelen tek sey konusmamak olur ki sana boyle yapan bir erkegi senin konusmaman ne kadar etkileyecektir acaba
kazik girmis oluyor yani.. 🙄 tam ilski baslamadan biriyle birlikte olmak tam aldatma saylmaz eger sevgi yoksa karslkli ama. karsi tarafi umutlandircak seyler yapilmissa aldatmaya giriyor bu is. umarm aydinlatabilmisimdir seni
teşekkürler nirivanaya ulaştım sayende peki benim bir sorum olacak şimid yardımlarını esirgemezsin umarım iki evli arkadaş cok yakınlar sonra biri birine aşık oluyor diyerine söylüyor diyeri hoşunna gidiyor ama onay vermıyor sonra biri ona onay vermedegini söyleyınce digeri uzuluyor ve uzaklasıyor sonra zaman geciyor yıne arkadaşlar ama aş hıc bıtmıyor bırı deli gibi seviyor digeri hep aradada böyle karma karısık bır olan yorumunu bekliyorum?
sacma ve igrenc bisey ben de evliyim ve aklima bile getrmek istemyrm bole bir b*kluk olucaksa ya evlenilmemeli ya da bosanilmali kimse aldatilmayi hak etmiyo cok basit bsy bunun cevabini kendinde bilmen gerekir kendini bilen insan bole seylerle ugrasmaz akli olaninda yuvasini yikmaya kalkmaz ;)
bunun yanlış oldunu bılıncındeyım ama böyle olsun istemedi kendılıgınden oldu keske olmsa dedigi bile cok oldu hatta ıkıyıl konusmadı ama yıne geldı buldu acıkcası cok yanlıs bır durum ama basına gelen bılır bence
ben kimseye okadar yuz vericek seviyeye inmem severek evlendim ben zaten hayatima 3 cu kisiyi almayi dusnmyrm almayi dusnsem evlenmezdim evliligin temeli saygi sevgi ve guvendir. iyi gunler
bak arkadaş ben senın söyledıklerıne sonunakadar katılıyorm ama su bı gercek kımse bu duruma düşmek istemez bazen olaylar kendılıgınden olu verır elbette masum bır durum degıl ama hayat öyle bırsey kı ınsanın basına hersey gelıyor buuk konusmamamk lazım sana bır omur mutlulılar birine aşk olma olayı asla sen secemezsın bu aşk denınlen sey kendı olur zaten bu durum evet yanlıs ama hayat ısde yanlısı ve dogrusu ıle gercek hayat neyse senı rahatsız etmeyeyım hoşçalak
ozaman evlenmicekdin eger bukadar gozun disardaysa bunun adini ben karektersizlik koyuyorum sana karsi degl sadece bunu yapan herkes gozumde karektersizdir. birine sadik kalmak bukadar zor olmamali yuva yikanin zaten yuvasi olmaz :) ben buyuk konusmuyorum buyuk konuscak bsy yok arkadasim ben 5 senedir ayni kisiyi bekledim son 1 aydirda evliyiz yani ole bsy olsaydi 5 sene icnde olurdu daha fazla detaya inmeme gerek yok bence ama o hayatndaki kadini uzmeye hakkin yok madem ole bosanicaksin ama seni sevenide kaybeden sen olrsn dunya tek bir kisinin uzerne kurlmus bsy degl illaki o kadinin karsisina da adam gbi adam seven biri elbet cikar :) herkes kendi kararni kendi verir sonucuna da katlanir
haklısın ne diye bilirimki ama benım burda asıl anlatmak ıstedım sey bu olaylar istem dısı oluyor bır kadın ve bır erkek cok yakın ıkı arkadaş olarak asla kalamazlar bunu savunuyorum
ayrıca hayatta birşey başına gelmeyince onu tam anlamı ile asla anlayamazsın hiç tandına bakmadıgın bır içecekden sana bahsetsen nekadar fikrin olabilirki tadına bakmadan anca fikrin olur o yuzden başına gelmeyınce anlamazsın annesi kaybetmiş birinin acısını anca sende yaşadıgında anlarsın o yuzden ınsanları yargılamadan önce iyi düşünmek lazım sadece benım dusuncem bu?
En İyi Cevaplar