Sevgilimin yorgunluğunu bana yansıtmasından hoşlanmıyorum nasıl onun enerjisini yerine getiririm ayrintilar detayda?

Evet duydunuz. 2 aylik sevgilim var ilk hayatima aldigim kisi yaslarimiz 20 21 . Ailesiyle tanistim o da benim ailemle yani 2 abimden birisi ve annem. Ablam babam duruyor. Her neyse olay şu ki, sevgilim babasini kaybetmis 1 yil once annesi calisiyor bu da calisiyor muhasebeci. Ama hep yorgun. Fotograflarda hic gulmuyor. Telefonda konusurken bile zorla konusuyomus gibi. Devamli susuyo ben bisey dersem cevapliyo sonra hep beni sevdigini soyluyo sarilsam sana uyusam diyo. Yani hep melankolik. Dedim ki mutlu olman icin napmam lazim. Bende mutsuzdum sen girdin hayatima cicek actim gun daha guzel geciyo fotograflardaki gulumsemem bile daha guzellesti ama sen mutsuzsun dedim.. fotograflarda yorgun icten gulemiyo falan neyse dedi ki aldigim maasin bana kalmasi ve zamanimin olmasi. Bunlarda zor. Sirf parasi olsun diye sozlesmeli er olup yani 4 yil uni okucak sonra askerligi 1 yil sozlesmeli sonra teğmenlik bilmem nesi kara harp okulu falan dedi tam anlamadim yani demem o ki nasi daha iyi hisseder.. umarim okuyup yardim edersiniz ve anlatabilmişmdir.. umarim uzatmamişmdir sevgiler..
Sevgilimin yorgunluğunu bana yansıtmasından hoşlanmıyorum nasıl onun enerjisini yerine getiririm ayrintilar detayda?