Sevgilim sürekli yorgunum diyor, ne söylemem lazım? Saçma bir soru olacak ama dinlen o zaman dedim, geçmiyor dinlenmekle dedi. Ne diyeceğimi bilemedim 😔 Yoruldum diyen sevgiliye ne denir?

Sevgilim sürekli yorgunum diyor, ne söylemem lazım? Saçma bir soru olacak ama dinlen o zaman dedim, geçmiyor dinlenmekle dedi. Ne diyeceğimi bilemedim 😔 Yoruldum diyen sevgiliye ne denir?

Selam canlar 🥰 İlişki dünyasında bizi bazen yoran şeylerle ilgili konuşmayı seviyorum çünkü bu konudan ben de muzdarip olan biriyim. Çok yoruldum diyen birine ne denir gelin bakalım. :)

Eğer sevgiliniz aniden size "Yorgunum" dediğinde panik yapıyorsanız yapmayın canlar. :) Gerçekten o günün sonunda bitkin düşmüş olabilir. Bunu abartmamak gerek. Biraz öneri de vereyim.

Sevgiliniz yorgunum diyorsa hemen soğudu mu gibi şeyler düşünmeyin. Yoğun bir gün geçirmiş olabilir veya stresli bir işle uğraşmıştır. Eğer sürekli size karşı yorgunum diyorsa ve sizi aksatıyorsa o zaman ilişkinizi bir değerlendirmek gerekebilir.

Yorgun sevgiliye söylemek için birkaç cevap önerebilirim size.
<3 🌟
Yorgunum diyen erkeğe ne denir?
Ben yat uyu dinlen derim, geçmiyor derse de "uzatma birkaç saat uyu" derim.
Muhabbeti tıkayan insanlardan nefret ediyorum, boş ver bir şey deme.
Ama cevap vermeyince de trip atiyor vericek cevap da birakmiyor
"Oooy oyy kıyamam dinlen geçmiş olsun canım" deyiniz! 😅😊😇
Kiyamam dinlen canım dedim gecmiyor dinlenmekle dedi
Olabilir 😂
Cevap
15Cevap
Merhaba, yorgunum diyen sevgiliyi bence zorlamamak gerekir ama bunu alışkanlık haline getirip sürekli yorgunum diyorsa bence psikolojik veya fiziksel bir sıkıntı var. Tedavi olması gerekir diye düşünüyorum. Bence tedavi olmalısın, bu normal değil yani sürekli yorgun olmak iyi bir şey değil derdim ben olsam.
Ruhen yorgundur. Kafasını dinlemesini önerebilirsin..
Gün içinde işten ve iş stresinden dolayı yoruluyor olabilir benim de yaşadığım bir durum bu biraz anlayış göstermek gerekiyor diye düşünüyorum fakat her gün değişmeyen bir ruh haliyse bence farklı şeyler yapılması gerekiyor.
Yorgunluk normal bir durum olabilir, ancak sürekli yorgun olmak ciddi bir işaret olabilir. Belki de bir doktora gitmesini önererek, sağlık durumunu kontrol ettirmesini önerebilirsin. Ayrıca, ona destek olmak için birlikte daha rahatlatıcı aktiviteler yapmayı teklif edebilirsin, belki de birlikte dinlendirici bir aktivite planlayabilirsiniz.
Yorgunum diyen bir erkeğe verebileceğin bir çok cevap var… onun için yapabileceğin bir şey var mı yok mu sorabilirsin veya, seni ne dinlendirir tarzında bir şey diyebilirsin..
eğer sürekli böyleyse senin yapacağın bir şey yok.. elinden geleni yapacağını ona ifade ettikten sonra kendi haline bırak..
Belki de ilişkiden yorulmuştur ve sana açıkça söyleyemiyordur..
" Tamam sevgilim, sen biraz dinlen tekrar görüşürüz❤️ "
senden soğumuş olabilir çok fazla ilgiye boğduysan senle ilgilenesi gelmiyodur üzerine gitme bir süre mesaj atma demez daha
neyin var canim? anlatmak istersen dinlerim de mesela
ona, onu neyin olduğunu sor ve sakın kızma sakin konuş. onun yorgun olduğu konu hakkında konuşabilirsin, konuşmak istemiyorsa zorlama o zaten yorgunluğu geçince konuşur senle.
Yorgunluğu fiziksel değil psikolojiktir.. Bu anlamda yardımcı olmaya çalışabilirsin aksi halde destek almasını tavsiye edebilirsin..
Benim düşüncem ilişkinizden yoruldu fakat bunu dile getirmiyor
Ya işten geldiyse falan anlayisli ol
Ruhen yorgunsa geçmez
Psikolojik olarak yorgun olmalı
nasıl bır yorgunlugu var psıkoljık mı?
Bu soruya ne denir biz de onu bilemiyoruz şu anda
Yorgun yıllarım şarkısını gönder ona ajslska
Kendi haline bırak geçer
Bensiz kal dinlen derim ben
Yat dinlen uyu denebilir
Kendi haline bırak.
Taş mı taşıdın rospu coccu de