Eşim sevgisini gösteremeyen biri, uğraşlarım sonucu artık daha çok sevgisini belli etmeye başladı ama ben çok yoruldum?

Eşim biraz zor bir insan gururludur, sevgisini belli edemez. Küçükken yaşadığı zorluklardan kaynaklı. Çok yakışıklı olmasına rağmen hayatına çok az kişi almış. Biz severek evlendik , eşim çok arada bile olsa sevgisini belli edip sürpriz yapar. Regl olduğumda ilgilenir ama onun dışında ben hep kovalayan o hep kaçan taraf. Çocuğum gibi seviyorum onu içten içe hoşuna gittiğini biliyorum ama tek taraflı zor oluyor. Tek taraflı derken sevdiğini biliyorum ama göstermiyor. En son kavgamızda ben seni çok seviyorum ama yapım böyle anla artık dedi. Benimde evli bir kadın olarak sevilmeye şımartılmaya ihtiyacım var. Çocuk sevmek istesem çocuk yaparım. Ben bir adam tarafından kadın gibi sevilmek istiyorum. Onu psikoloğa götürmeyi denedim ama istemiyor. Son zamanlarda duvarlarını kırmaya başladı. Eskiye göre daha sevecen ama tükenmiş hissediyorum. Toplamda 4 sene evlilik ve beraberlik ama yoruldum. İnadından ölür ama adım atmaz hep benden bekler. Kolay kolay gülmez. Yanına yaklaşınca çok soğukta davranabilir sevende. Sadece ona sevgimi göstermediğim zamanlar anlıyor sanırım ve o zaman şakalaşıyor uğraşıyor benimle. Bazen ona kalbin taş mı be adam diye bağırmak istiyorum ama çok seviyorum. Sonra diyorum ki sen bunu haketmiyorsun. Böyle düşündüğüm için üzgünüm ama çevremde çok ilgi gören biriydim. Bana değer verecek o kadar insan varken beni tüketen ama çok sevdiğim insanlayım. Sonra en beklemediğim zamanda bir sürpriz yapıyor ve ben yumuşuyorum. Hata bendede var biliyorum ama kıyamıyorum. Kavga ettiğimiz zaman hep sarılıp öpen benim. Ona kalsa haftalarca konuşmayız. Umursamaz gözükür ama çok kırılgan. Bir yanım çek git diyor değerini anlasın diğer yanım idare et düzelir diyor. Sadece kaybedeceğini anladığı zaman bişeyler için çabalıyor. Sanırım ilgimi kesmem gerekiyor kıymetimi anlaması için
Eşim sevgisini gösteremeyen biri, uğraşlarım sonucu artık daha çok sevgisini belli etmeye başladı ama ben çok yoruldum?