erkekler neden sürekli bakıp bakıp konuşmaya gelmiyorlar? EE bakışıyoruz tamam ama neden konuşmaya gelmiyorlar?
Cevabın nedir?
Sahte oluşunuzdan. Kız arkadaşlarınıza hava atma tutkunuzdan. Sevgisini söyleyen erkekle alay etmenizden. Sanki bu yaptığı salaklık gibi lanse ettiğinizden. Kendinizi dünyanın en güzel prensesi sanıp, önünüze geleni küçük gördüğünüzden. Burnunuzun büyük olmasından. "Bak erkekler benim peşimden koşuyor ama ben onlara yüz vermiyorum" diye söylenmenize sebep olan aşağılık kompleksinizden. Ve bu aşağılık kompleksinizi kadınlık onuru sanmanızdan. Yani kısacası kahpeliğinizden... Hem bakıyor, hem de erkek gelince alay ediyorlar. Bu kızıları aranızda barındırıp "sizden biri" gibi davrandığınız için, belki siz öyle olmasanızda, kurunun yanında...
Erkekler size küstü. Gelmeyecekler. Belki birine çok güzel gelirseniz, adam dayanamazsa, ya da canına tak etmişse, hayatında bir kırılma yaşamışsa, boşluktaysa falan...belki. Onun dışında aklı başında erkekler gelmez. Gelenlerin düşündüğü tek şey de "acaba bana verirmi ki"175 Yorumla
En İyi Cevaplar
Utanıyoruz çünkü,reddedilmekten korkuyoruz çünkü,toplum içinde lanse edilen ''erkek sapıktır'' tanımını doğrulamaktan ve rezil edilmekten korkuyoruz çünkü...Sayayım mı daha ?
1110 Yorumla- +1 yıl
@EceElaEda Kendi ağzınla demişsin 3 ay önce reddedilmiş, sen de reddedersin diye korkuyor muhtemelen. Eğer sohbetin olan biriyse güzel sohbetlerle, ince iltifatlarla cesaretlendir. Sohbetin olmayan biriyse de bakışlarını az uzun tut ve inceden gülümse,
Onun bakmasının hoşuna gittiğini anlaması için gülümseyip inceden utanfığını belli edebilirsin, gülümserken bakarken yakalanınca utanıp kafanı çevir mesela gibi gibi ☺️ - +1 yıl
@EceElaEda Bence öyle bir durum yok. Zamanında bir kızı beğenmiş, reddedilmiş. Evet sevgili olmuş olsalar bir süre daha sonra ayrılsalar yara bandı olarak birini arıyor istiyor diyebilirdim.
Yani dediğim gibi 3 ay önce birini beğenmiş, kız istememiş o defteri kapatmış dediğin kişi de. Şimdi de seni beğenmeye başlamış, hoşuna gitmişsin ki bakıyor. 😇 Bence gayet masum duygularda kendisi - +1 yıl
@EceElaEda Yani öyle olsa kısa zamanda başka birini bulur gösterisini yapardı. Aradan 3 ay geçmiş ve durup dururken gel sevgili olalım da demiyor sana bakmaya başlamış ki hoşlantı belirtisi bu da. Öyle bir şey değildir içini ferah tut 😇
- +1 yıl
@EceElaEda Ne demek 😇
Peki var mı herhangi bir gelişme şu anda ☺️
+1 yılBiz istiyoruz ki filmlerdeki gibi sevdiklerinin peşine düşsünler bir bakışımıza yansınlar bitsinler. Ama öyle değil işte. Benim de başımda var öyle bir tane trene geçerken bakan hayvancıktan:) Neden korkuyorlarsa artık. Çözemedim gitti arkadaş. Erkeksiniz oğlum siz cesaretli olun accık. Kız bu karşınızdaki kız. Ne yapabilir ki? Seviyorsan git söyle arkadaş! Neden korkuyorsun? offf çok dertliyim yahu :))
142 Yorumla- +1 yıl
sizde bayılıyosunuz o küçük *r*spulara ama. düzgün kızlarla işiniz olmuyo ki oğlum biz napalım? danışıklı dövüş sizinkisi. öyle istersen öyle cevaba ses çıkarmıyacaksın
yanınıza gelince rencide ediosunuz gelmeynce de nye gelmedi diosunuz :D :D (söz meclisten dışarı )
102 Yorumla- +1 yıl
bravo
- +1 yıl
bak işte bu kız haklı bir keresinde bir kızla bir cafede 1 saat bakıştık sonra gidip kıza dedim 1 saattir bakışıyoruz :) bakışmak mı istersin yoksa tanışmak mı ? kız hemen tersledi ben bakmıyorum diye :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
122Cevap
Aile & Toplum konusunda 65,1b cevap paylaştı. sen git ozaman belkim utanıyordur
10 Yorumlademekki öylesine bakmış.bir anımı anlatayım bu arada.bigün kıza bakıyorum bakıyor ne zaman baksam bakıyor aklımdan bu iş tamam dedim bir cesaret topladım gittim keşke gitmeseymişim daha selam verdim hayır olmaz dedi daha derdimi bile anlamadım ki :-)
21 YorumlaŞimdi olay şu, kızın erkeğin bakışından ne anladığı ve o erkeğe nasıl baktığı önemli. Erkek bunu duşunene kadar zaten baya bir zaman geçiyor. Bu neden ? Söyle açıklamak gerekirse (kendimce) erkeğin taa eski zamanlardan beri reddedilme durumu vardır. Bu onun bilinç altında mevcuttur. Bu sebeple erkek hep bir adım geri durur. Ayrıca erkekler genelde ben yakışıklıyım lan tribine giremez. Yani kısacası erkekler her zaman yaratıcı atılgan vs.. olamazlar. Bunda erkeklerden çok bayanların buyuk suçu vardır. Sizi ve geneli tenzih ederim ama kızlar biraz garip yaa...
01 Yorumlabugün konuşmaya giitim de noldu...aynen böyle..Mardinden yazıorum. Bugün hastaneye gittim muayene olmak için. öğle arasında otururken 170-175 boylarında esmer kıvırcık saçlı çok doğal bir güzelliği olan bir kızla karşılaştım.1 saat kadar karşılıklı oturduk. en son onun işi bitti ve ikinci kattan merdivenlere doğru yürüdü. gidip konuşsam mı konuşmasam mı falan die düşünürken asansöre atladım peşinden yürüdüm. tam hastane kapısından çıkarken seslendim. iki dk ayaküstü konuştuk. erkek arkadaşı olduğunu söyledi. peki ii günler dedim. takdir ettim sizi cesaret edip gelip konuşmanız bile güzel dedi.gülümsedi yürüdü gitti...burdan o kıza sesleniorum. benim yazdıklarımı okuosan mutlaka cevap ver tamam mı :)
40 Yorumla
+1 yıldevir o devir degil..şöyle düşün eskiden evlerin kapıları bile açık olurmuş çünkü insanlık vardı,güven vardı,hoşgörü vardı..şimdi ise evin kapısını kapatmayı bırak çogu aile uyurken kapıyı kilitlemeden uyumaz..güven yok..
gerçekten iyi niyetle bakışıla bilinir ama kızların artık erkeklere güveni yok..o yüzden yaklaşan erkegin niyetini kestiremiyolar..ve bu yüzden tersliyolar..buda yaygınlaştıgı için erkekler ters tepki almaktan korktukları için gerçekten iyi niyetli oldukları halde korktukları için yaklaşamazlar..
düşünsene kız bir darbe yemiştir..ve bir cafede veya kalabalık bir ortamda bir kızdan hoşlanmıştır kızda bakmıştır vs vs. erkek gidip
merhaba dedigi anda alacagı ters tepki o toplum içinde gurur inciltici olur..bunuda kimse göze alamaz..
önce içimizdeki çürük kötü niyetlileri temizlemeliyiz..10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıllink
Bazen sadece bakıp, durağa gelince inerler00 YorumlaMaalesef erkek milleti böyle, uzaktan bakar içinden söylemediği kalmaz.
Ama yanına gelmeye cesareti bulmaz.
Senin de yapabileceğin birşeyleri de bekliyor olabilir.
Göz kırp, ona dikkatle bak, alakasız bir konuda yardım iste.
Ama tam güvenmeden kimseye yüz verme.10 Yorumla
+1 yılbakma olayı iki taraf içinde beğenildiğini görme amacı ile yapılıyor olabilir. bu durumda taflar bakarlar ama tanışma filan ayrı bir boyut. öyle bir amaç taşımıyor olabilirler. yani kendisi sadece kendine bakıldığını hissetmek amacıyla bakıyor olabilir. o yüzden gelmiyor olabilir. ya da senin ne amaçla baktığını kestiremiyordur. durduk yere tanışmaya gelip terslenmek istemiyordur.
20 Yorumla
+1 yılbende öyleyim mesela kızla bakışırım kesişirim gerekirse 1saat durum orda ama yanına giidpte 2 kelam laf edemem hele ki birde arkadaşları filan varsa yanındahiç gitmemem gidipte reddedilmek rezil olmak duyguları içime geldimi gitmem benim gitmeme sebepleri bunlar terslenmek,önemsenmemek,rezil olmak ...
00 Yorumla
+1 yılSonuçta ne diyeceğini ya da senin ne düşündüğünü bilemez. Kendini erkeklerin yerine koy. Karşıdaki kızın verebileceği tepkiyi düşün. Zaten gerçekten seviyorsa çok ya da hoşlanmışsa herşeyi göze alıp gelir bakıp bakıp gelmemezlik yapmaz
10 Yorumlaiddiaya girerim ki Türkiye'deki erkeklerin hepsinde kendini beğenmiş kezbanların artistik tavırları yuzunden terslenme fobisi var kılar bir adım atsa erkekler kosar ama hangi kızın nasıl davranacagını bilemediğiiz için sadece bakmakla kalıyorsun içine dert oluyo
00 Yorumla
+1 yılorn: bir kiza sizinle tanisabilir miyiz dedigimizde; yürü git be sapik misin nesin seklinde bir cevap gelmesi muhtemel.
kizlarincbir erkege bunu soylediginde ters tepki aldigini hiç düşünmüyorum. bence top sizde kizlar sizden gelen teklifler sorun yaratmaz. ..00 Yorumlaarkadaşımla beraber plajda üç kıza bakıyorduk (argoda kesiyoruz).sonra kızların en olgunu yeter be niye gelmiyosunuz yarım saattir bakıyosunuz diye geldi ve gitti diğer ikisine anca cesaret bulup yanlarına gittik kısa bir tatil arkadaşlığı oldu.daha sonra yanımdaki arkadaşım nasıl ayarlamıştım kızları ama diyor geçmişi konuştuğumuzda gülüyoruz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bakış , gulumse, aklından senaryolar yaz kalk yanına git, giderken bütün ihtimalleri gözden geçir, gülümseyerek yaklas ,merhaba tanisabilirmiyiz de, sonraaaa bekle bakalım tepkisi ne olacak :)
20 Yorumla
+1 yılsenin onları reddetmenden korkuyorlar .ama kadınlar bunu kendi kişiliklerine hakaret olarak görüyor.orda uzakta bedenime bakıyorsun ama gelip beni tanımaaya değer biri olarak görmüyorsun diye düşünüyorlar :)
30 Yorumlacevap basit : kesin sevgilisi vardır.
Diğer ccevap : yanında arkadaşları var olum rezil olurum şimdi
diğer cevap: ortam çok kalabalık hacı tersler falan şimdi geri dönüş yolu bana dikenli teller gibi gelir :D00 YorumlaBen de bizim okulda bir hocayla aynı vaizyetteydik.Dersimize girmiyordu.Koridorlarda bakışıyorduk. konuşmadı.şimdi başka ile gitti.umrumda değil.Allah karşıma başkasını çıkardı.
10 Yorumla
+1 yılben genelde giderim reddimide yerim sonra geri gelirim bazen hiç gitmem bazen çok ısrarcı olurum ama genelde faaliyet gösteririm :)
40 Yorumlareddediceksiniz tersliyceksiniz diye korkuyoruz mk :D şu an biriyle aynı durumdayım gidemiyorum yanına :D
11 Yorumla- +1 yıl
1 yıl olmuş ama bir şey sormak istiyoruuum 😊 bir tane çocuk var hoşlanıyorum ve nerden baksan 2 aydan fazla oldu bana ilgisi var gibi ya da ben öyle hissediyorum sürekli bakıyor bakışıyoruz arkadaşım hatta şey dedi ne zaman yanından geçsen sana bakıyo dedi bir çok kez yaşandı bu ben de bakıyodum sürekli ama artık son zamanlarda fazla bakmamaya çalışıyorum çünkü hoşlansa gelir söylerdi diye düşünüyorum sence napmalıyım
ben çok utanırım mesela bir çok kızla öyle bakıştım fakat niyetini hiçbir zaman anlamadım o heyecandan yanına gittiğimde dalga geçeceğini falan sandım :))))
10 Yorumla
+1 yıltrajikomik ama reddedilme korkusu,reddedildiğinde çevreye rezil olma endişesi, hoşlandığı için güzel olarak görüyor ve erkek arkadaşı vardır kesin hiç teklif etmeyeyeim düşüncesi :)
bazıları :D02 Yorumla- +1 yıl
gelmek için bakmak yetmiyor ama az biraz hissetirmeniz gerek :)
Yanında arkadaşın vardır cesaret edemez veya toplum içinde reddedilmekten veya senden gelebilecek cevabı kestiremediğinden gelmez daha doğrusu bu riske girmez . Eğer sizde hoşlandıysanız cesaretlenmesini sağlamalısınız bence ..
12 Yorumla- +1 yıl
Aynisi bende var birinden cok hoslaniyorum bakiyorum oda arada bir bakiyor ama gelmiyr benim ne yapmam lazim sence ona cesaret vermek icin cok kotuyum
+1 yıl"Bakışırken külkedisi, acaba yaklaşırsam gestapomu kesilecek başıma" endişesi işte. Bizde böyle bir önyargı oluşturmuşsunuz ister istemez. Hep söylerim, şimdi de söylüyorum. Kadının birtek düşmanı vardır, o da kadındır.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 20b cevap paylaştı.
+1 yılsizin dengesizliğinizden tabiii adamı terslersin birş ey olur
10 Yorumla
+1 yılbir keresinde bir kızla bir cafede 1 saat bakıştık sonra gidip kıza dedim 1 saattir bakışıyoruz :) bakışmak mı istersin yoksa tanışmak mı ? kız hemen tersledi ben bakmıyorum diye :)
22 Yorumla- +1 yıl
bana ne yazık olucak kız üzülsün ben centilmenlik yapıp gittim bir daha da gitmem :)
+1 yılBazı kezbanlar var öküz gibi bakarlar iş atarlar
eleman yanına gider tersleyip gönderir
eee amk kaşarı madem iş atıyon bakıyon adam geliyor niye tersliyon ?11 YorumlaHayır bakmıyo bana öyle geliyo deriz,
Kesin sevgilisi vardır deriz,
Şuracıkta beni rezil eder,dalga icin bakıyo deriz,
Maksattan emin olamayız yani,ondan cesaret edemeyiz23 Yorumla- 1 yıl
Ben 4 ay bir erkeğin bana bakti siz daha iyi bilirisinz gözüme bakıyor ve hiç gelip benle konuşmadı başımı kaldırdığımda bana baktığını fark ediyordum ilk zamanlarda dedim sonra gidip konuştum dedim ki ben sizin uzun zamandır bakışlarınızı yakalıyorum ve ben çok rahatsız oluyorum dedim o da dedi ki benim tikim var ve ben herkese öyle bakıyorum o sadece sınıfta bana bakıyordu tik farklı bir şey bence ama sonra dedim ki ben tikiniz varsa bundan sonra dikkatli olursanız sevinirim dedim o da dedi ki tamam eyvallah dedi bundan sonra bakar mı acaba tepkimi koydum sonuçta bakar mı acaba? bana hızlı dönüş sağlar mısınız?
hacı bakarken güzelsiniz , bir büyünüz var ... yamacınıza gelince bozuluyor o büyü =)
33 Yorumla
+1 yılBir kere gittim. Kızın yüzü falan kızardı. Sonra bişey demeden gitti. Sonuç 0. Halbuki uzaktan bakınca girişken bir tipi vardı. Bir daha da denemedim.
Diğer yandan ilgi görünce bir tarafı atmosfer dışına çıkanların sağı solu belli olmuyor.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeğenip baktığım kız sanırım beni müdürüme şikayet etti(etmemişte olabilir sadece öyle olduğunu ipuçlarından anladım), sadece 3-5 bakış :) Yani bir de gidip konuştuğumu düşünemiyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılçünkü nbu memlekette arkası boyundan daha yukarda okadar çok kadın var ki canı istemiyo artık milletin..
00 Yorumla
+1 yılGelince de saçma sapan tripler abuk subuk ağırdan almalar yapıyorsunuz. Uzaktan bakmak öyle mi. Dirdir yok trip yok ohh miss
11 YorumlaBen genelde neden bakıyorsun gibisinden bakıyorum bakmak dışında ilerleme kaydebilecekmi diye onun dısında sevgilimin olmasıda gitmeme engel oluyor
00 Yorumla
+1 yılNeden gelsinler? Geldiklerinde naz yapasınız erkeği rezil edesiniz diye mi?
00 Yorumlaeksik öz güven
yada senin aşırı özgüvenin
bu 2 sebeb den birisi artık sen düşün gerisini! :))00 Yorumla
+1 yılÇoğu ''acaba kız arkadaşımı aldatsammı'' diye düşündüğü için fırsat bulamıyor ondan olabilir (:
10 Yorumla
+1 yılulan asil kizlar neden bakisirken paris hilton gibi fingirderde yanina geldigimizde hemen kadirgali sdaya baglarlar sen bana onu soylesene soruyu soran disi kardes?
10 YorumlaYemiyo çünkü anlıyomusun?
Hani tam diyosun konusayım.. ya dıyosun terslerse.. bazen işretleri vermek gerek karşı tarafa ne biliyim gözünün içine bakıp gülmek gibi mesela :D10 Yorumla
+1 yıl-merhaba! dediğimizde,
- uff snne be slk .d.d
dediğiniz için.11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimde bakıştığım birkaç bayan var fakat olumsuzluk karşısında yıpranmak istemiyorum yani ilk diyaloğun olumsuz olma ihtimali insanı çekimser kılıyor...
00 Yorumla
+1 yılbakışa göre değişir illa bakıyor diye flört etme isteği var anlamına gelmez belki bu mal bana niye bakıyor diye oda karşılık veriyordur...
00 Yorumla
+1 yılBaktın gelmiyo ilk adımı sende atabilirsin :) Tabi kızlar genelde kendini ağırdan satmayı severde :)
10 Yorumla
+1 yılUtanıyodur reddetçeğini düşünüyodur kalbini kırmandan korkuyodur sevgiyi haketmediğni düşünüyodur sebep çok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynısını sordum seni o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam yani:))
20 YorumlaKızların ne yapacağı belli olmadığındandır.
Belli sinyaller alsa da güvenemiyordur.
Kendini incitmek istemiyordur. Sonuçta reddedilmeyi hiç kimse istemez.
Utanıyordur
Aklıma gelenler bunlar00 Yorumlabiraz cesaret işi birazda karşındakinde o ışığı görmek mesele
10 YorumlaBen:Utanırım veyahut da red edilme cümlelerinden duyarsam hüzünlenirim.Pekte yanaşamıyorum :)
00 YorumlaHer bakıyorum diye bakan kızla bakışmış olduğumuz için peşinden koşacaksak işimiz var...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsizin sağınız solunuz belli olmuyo
aynı durumda ben cesaretli olmustum ama kız benı ters köşeye yatırdı hemde kız bakıyodu ben değil
en iyisi kız gelsin banane artık30 Yorumla
+1 yılBir matherfucker ile konuşmak. Hımmm. Sanırım konuşmazdım bende ama bakmazdım da :D
00 Yorumlautanıyorlardır belki korkuyorlardır ya da reddedilmekten korkuyorardır ben öyleyim mesela
00 Yorumla
+1 yılBazılar öyledir cesaret yazılımı yüklü değilse yapacak birşey yok :D
00 YorumlaBakmak ayrı konuşmak ayrı ne bakıyorsun diyene sana mı kaldık gözüm dalmış diyebiliriz. Konuşunca inkar etme şansı kalmaz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı. valla bazen oyle oluyo ta ben gıdıp konusasım gelıyo ama içimden bir ses gıtme dıyo gıtmıyorm :D
11 Yorumla- +1 yıl
Ciddimisin?
+1 yılerkek ağırdır basit malzeme mi insan mı bildiği için!,
10 Yorumla
+1 yılbakmayı sevıyoruz sadece...
oyle programlandık bız ('.')10 YorumlaSize gel benimle konuş demek istiyoruz ama anlamayıp hep hazıra konmaya çalışıyorsunuz :D
00 Yorumlakonuşmaya gelicem ya reddedersen o zaman ne olur ne hissederim biliyormusun? nedeni bu
00 Yorumlafotoğraflardaki sensen baya hoş kızsın, bu durumda tek neden çekinmeleri oluyor.. erkekler çekingendir özellikle senin yaşlarındakiler
00 Yorumla
+1 yılsoruyu soran arkadas ekledim seni sana bir adim attim neden hala kabul etmedin .. iste sorunun cevabi bu amk..
10 Yorumla- Devamını Gör (72)
Devamını Gör(117)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem