hiç sevgilim olmadı, istemedimde artık zamanı geldi. sosyal medya ilişkilerine karşıyım. reelde erkekler bakıyor ama gelip konuşan hiç yok
evde kaldık yine
hiç sevgilim olmadı, istemedimde artık zamanı geldi. sosyal medya ilişkilerine karşıyım. reelde erkekler bakıyor ama gelip konuşan hiç yok
evde kaldık yine
Toplumda tanımadığı kızın yanına tanışmak için gittiğinde vay sapık vay abaza vay çapkın ya da bu adam bu kadının yanına neden gidiyor hiç tanımıyor diyebileceği için ya da garip garip bakışlar alacak gittiği ortamda bulunduğu insanlar tarafından, mesela ben kızlarla konuşmayı kemal sunal filmlerinden öğrendim herkese öneririm. Eskiden insanların böyle derdi yokmuş. Hoşlandığının yanına gider konuşurlarmış. Eski insanlar gibi olmak gerekiyor. Bu anlayışı kırabiliriz ey toplum, yapmamız gereken hoşlandığımız insanın yanına nazikçe gidip tanışabilirmiyiz demek ve başkası bu davranışı yaptığında vay sapık vay yollu dememek, normal bir durum olarak bakmak olur. Çünkü sen başkasına öyle bakarsan başkasıda sana öyle bakar ve bir yere varamayız
Birde insanlar bana sapık abaza falan desene umurumda değil artık gider hoşlandığımın yanına konuşurum. Herkes sapık ona bakarsak
Sapık abaza yollu bilmem ne bilmem ne diyen insanların neredeyse hepsi kıskanç ve kızın ya da erkeğin yanına gidip konuşacak cesareti olmayan kişiler
Çok süper cevabı senmi seçtin, eğer sen seçtiysen teşekkür ederim
Kim demiş adım atmıyoruz diye? Ben kafede dışarda rahatsız etmeden o da bakıyorsa direkt iletişime geçiyorum. Çoğu arkadaşlıklarımı da böyle kurmuşumdur. Asıl bu konuda kızlar biraz cesaretlenmeli. Mesela ilk adımı atıyoruz diyelim yok da diyemiyor ama kızarıyor olduğu yerde biraz sorumluluk alın gerekirse ilk siz kontak kurun. Çok edilgen duruyorsunuz böyle.
Sizden atomu parçalamanızı beklemiyorum zaten. Öz güvenli olun biraz sesiniz titremesin mesela her şeyi biz size teklif etmeyelim sizin de istekleriniz şartlarınız olsun. Bir şey dediğimizde “ay oluuuuyyy” demeyin mesela düşünerek cevap verin siz ağzınıza geleni söylüyorsunuz. ve düşünmeden tedirgin cevaplar verdiğiniz izlenimi oluşuyor.
burada bile ön yargılısın. Bu konudan bağımsız olarak bunu aşmak istiyorsan odana git yatağına otur ve kendinle samimi bir konuşma gerçekleştir. Gerçekten hoşlandığın birini kabul etmeyi ve sana sıcak gelmeyen birini özgüvenli bir şekilde reddetme cesaretini göstermeyi bu şekilde başarabilirsin.
İstemediğine eminim, zaten bu gönderileri de rastlantısal olarak merak etmeden okudun. Üzgünüm ama çok yol katetmemiz gerek toplum olarak :)
Bu da bir seçenek tabii laktozsuz ice lattelerini kendin ödersin ve sandalyeni kendin çekersin :)
Bu şekilde ön yargılı ve içgüdüsel hareket edersen zaten erkekler koşarak uzaklaşır senden. Şuana kadar bir ilişki yaşamaman isabet olmuş ve ayrıca duygular dahil hiçbir şey karşılıksız değildir. Sen de erkekleri obje olarak görüyorsun o zaman :)
Her şeyin doğrusunu sen biliyorsun zaten. Çok iyi bir karakter analisti ve insan sarrafısın sana kalsa bütün erkeklerler yok olsun. Doğru ya zaten senin hayatından yok olmuşlar çoktan :)
@ÖzelBiri34 sadece erkek gözü ile bakmayıp empati kurabilirsen daha iyi anlayabilirsin durumu. kendini güzel, alımlı, eğitimli bir kız gibi gör ve karşında saçma sapan davranan erkekler çoğalınca sıkılmaya başlarsın eminim
Şuna sadece saçmalıyorsun diyecek tek bir şey bulamadın @ÖzelBiri34
İkinize de ne kadar çok güldüğümü tahmin edemezsiniz ikinize de teşekkür ediyorum :)
Umarım saçmaladığının farkındasındır. Bana sorarsan farkında falan değilsin. Tedavi olsan iyi olur senin için söylüyorum :)
Senin gibi ilgi prenseslerinin iç dünyasını ve icraat becerisini bilmesem söylediklerine biraz olsun inanırdım. Ama biliyorum ne yazık :)
Ama nedense en atlamam diyen atlıyor en arkadaş kalalım diyen arkadaş kalamıyor bizi sandalyesini çekmek zorunda da bırakmıyorlar seviyorum aslında :)
Hayır hayır sensin
Kanka allah aşkına benim gönderimin altında haksız birini savunarak kız kaldırmaya çalışma. Şu uygulamada yapmayın bari iki şey tartışmaya giriyoruz burada bile beliriyorsunuz. Şu kız kadar özgüvenli değilsin.
@ÖzelBiri34 bzen yobazlara yazınca hepsi beni kendi gibi sanıp aynı fikirde olduğum kızla flörtleşmeye çalıştığımı sanıyor. Ben evliyim ve kahkaha atıyorum şimdi
Kanka zaten bahsettiğim davranışları sergileyenlerin yüzde seksenini evli erkekler sergiliyor. Mesajlarına baktığım her kızın mesaj kutusunda 5 bekar erkek mesajına karşılık 15 evli erkek mesajı oluyor :)
@ÖzelBiri34 yüzdelik dilim hesaplamaları da çok hoş :)
Kanka dersimiz matematik değil hatırlatmak isterim :)
@ÖzelBiri34 o zaman sallama yüzdelik dilimlere de gerek yoktur 😁
Bu kadar kişiyiz dediğin üç kişiyiz ve dersimiz matematik :) içimizden birinin durumu malum ve gerçekten sizi umursamıyorum müsaade ederseniz dersi terketmek istiyorum.
Tamam sensin dedim ya hala tatmin olamadın mı :)
Sen susmuyorsun farkında mısın?
Şüpheli
Duygusuz yapay robotumuz bozulmuş ustası var mıdır ki:)
Güzel zorlansan da anlayış gösterebilirdin zamanla düzelirsin hoşçakal
Çok zekisin yine. Kız mı erkek mi onu bile bilmediğim biriyle muhabbet etmeye çalışıyorum çünkü çıldırdım:)
Sen bir ömür kölem olmayı teklif etsen iki günden fazla geçiremem seninle
Seni kışkırtmaya çalışmıyorum sen her şeye kuruluyorsun. Prenses kız duygularından anlamayabilirim. Evli erkekler daha bilgili oluyor bu konuda destek alabilirsin :)
Anlaşılan okuduğunu da anlamıyorsun abisi seni veya herhangi birini kucağıma davet etmiyorum bu kucak aşkı nerden çıktı anlayamadım :)
Keşke sorununu anlayabilsem
Sen işte tam olarak busun çok güzel ifade ettin şu an. Deminki abi çıkıp gelse de seninle ilgilense :)
Sen gerçekten delirmişsin ve iyi değilsin sanırım ama inan ki dediğin hiçbir şeyi umursamıyorum. Hakaret etmek dışında bildiğin bir şey yok. İnsan neye maruz kalırsa onu öğrenir seni anlıyorum
Herkes yazdıklarıyla kendini anlatıyorsa büyük zarardasın haberin olsun :)
İstediğim yerde dolanırım asıl sen dolanma senin gibi prenses kız zor yetişiyor kaybetmeyelim seni
Gönderimin altına gelip taşkınlık yapıyorsun cahilsin bir insana verebileceğin ekleyebileceğin hiçbir şeyin yok düzelmeye de çalışmıyorsun. Seninle muhattap bile olmamalıydım sen uzattıkça uzatıyorsun
@Arinnaaa bi susun lan
Biz erkeklerin bir kısmında "nasıl olsa red yerim , konuşmaya gerek yok "düşüncesi var, Toplumsal baskı vesaire yüzünden. Benimde hiç sevgilim olmadı ama çekingenlik yüzünden değil, benim sorunum bambaşka. Sen gönlünü açık tut , illaki gelip konuşan olur. Sadece kendini hazır hisset yeterli.
Peki net bir soru.
Gelse senden hoşlanıyorum dese kazara... Acaba o dürüstlükte olabilir ya da olamaz mı diyeceksin yoksa sapik var diye bagiracak misin?
Emin ol ya da garanti ederim diyeyim sapik diye bagiracak son.. Neden gelsin?
Erkeklerin bakıp konuşmamasının birçok sebebi olabilir 😊. Belki çekiniyorlar, belki yanlış anlaşılmaktan korkuyorlar ya da o an cesaretlerini toplayamıyorlar. Ama seninle konuşmayan insanlar için kendini yetersiz hissetmene hiç gerek yok! Herkesin sevgilisi farklı bir zamanda hayatına giriyor, bu konuda acele etmene de gerek yok. Kendini sevdiğin, kendine güvenmenin sana çok yakışacağını unutma. 🥰 Hem sen doğru insanı bulduğunda, o seni zaten fark edecek ve cesaret gösterecektir. Her şeyin bir zamanı var, tadını çıkar 💫✨.
Cevap
150Cevap
Biraz daha sinyal ver ona ve cesaretlensin. Goz temasini her seferinde 1-2 saniye daha fazla tut. Hafif gulumse. Gelir yanina. Ama kendi adima konusayim , biraz sosyal fobim oldugu icin kizdan degilde kalabalik ortamdayiz diye gidemiyorum kizin yanina. Yoksa kizin oldugu ortamda cok az kisi olsa gram utanmam. Basbasa asla utanmam mesela. Sosyal fobi cok sknti ya. Mesela soyle dusun , ben seni tanimiyorum ama yanina geldim , iste o anda diger insanlar sunu der gibi geliyor bana "bu erkek bu kizi tanimiyor neden gidiyor yanina " gibi seyler geliyor aklima ve gitmiyorum.
Ülkede sapığı sapkını o kadar çok ki damga yememek linçlenmemek için açılmaz erkek ben açılmazdım çünkü karşıdaki kızın ne olduğu da belli değil bi anda ay imdat sapık dese kargaşa çıkaracak tipler de var bu ülkede bu zamana kadar kız arkadaşlarım oldu hep kızlar ya yazdı ya buldu ya geldi konuştu. şu an karı kız işlerine temkinliyim güzel geleceğin temellerini atıyorum sadece
Sosyal medya ilişkilerine karşı olman saçma. orada olmaz, burada olmaz, sokakta olmaz, okulda olmaz, işte olmaz vs bunların hepsi özgüvensizlik göstergesi olan sınırlayıcı düşünceler. Öncelikle bunları kafandan sil. Her yerde olur. Erkek karışık olan tuvaletler, otobüs metrobüs metro içleri dahil. Buralarda da olur. Burada olmaz diye yazılı bir kural yok yani. Önemli olan kibar düzgünce yaklaşmak
Kim sokakta olmaz, okulda olmaz vs dedi? Demediğim sözleri bana karşı kullanma. Ben sadece sosyal medya ilişkilerine karşıyım.
ülke koşulları öyle bir hal aldıki bir kadınla reelde tanışmak artık çok zor gibi bişi yani yeterince elektrik işaret almadıkça kadından gidip konuşmak çok zor aksi halde yanlış anlaşılıyorsun veya doğru işareti alsanda eğer seni beğenmediyse kadın direkt sapık gibi görünebilirsin çok ince bir çizgi yani hal böyle oluncada reel birebir tanışmalarda çok daha zorlaşıyor ve ayrıca sosyal mecralar hem iyi hem kötü aslında bu anlamda işimiz zor yani
artık zamanı geldi diyorsan ben okeyim :) şakası bir yana ne reali ne sanalı kaldı arkadaş bu dönem de sevgili olmak bile hata gibi geliyor çarık çürükler dolu etraf düzgün görsem şaşırıyorum etraf da hep takılmalık kadın dolu normal yok nasıl bir ülke burası eskort kampı gibi olmuş
Tıpkısının aynısı gibi hareket edip , giyiniyorsanız.
“İnsan neden farklı olmaktan korkar , düşünmeyi bırakıp yaşadığını zanneder.” diye kendi kendine analiz yapıyordur.
Bende şunu düşünüyorum.
“İnsanoğlu eliyle adam kavramını bitirip erkek kavramını göğe yükselttikten sonra bundan da rahatsız olur.”
Kendi yaptığını güzel kabul edip daha sonrada bundan rahatsız olur.
Her bakan erkek veya kadın istiyor gibi düşüneyin ama bu konuda genelde erkekler daha çok bakar. Ayrıca önemli olan bakmayan erkeğin sizin dikkatinizi çekmeden gelip konuşması önemli. Açıkçası ben bakmam zira bana baksa bir rahatsız olurum. Dolayısıyla bu noktadan bence arayışınız olmasın
Ben gidip tanışıyorum. Hatta yoldan geçerken hoşuma giden birisi olursa da yine gidip tanışıyorum. En fazla reddedilirim ne olacak sanki
aferin
Hayat kısa. Acaba konuşsaydım olur muydu diyeceğime konuştum oldu veya olmadı derim. Erkeklerin bu kadar kasmasına gerek yok, kız reddederse iltifat olarak düşün diyerek ayrılırsın olur biter
Herkesin tepkisi senin gibi olmuyor ama ya da olmaz diyelim :)
@Silhouettee nasıl yani
Erkeklerin bu kadar kasmasına gerek yok demişsin ya. erkekler kasıyorsa bir sebebi var demek ki:)
Reddedilirsen şanslısın. Daha kötüleri var ve sadece o tarafa baktı diye kadın tarafından şikayete maruz kalan kişiler olduğunu biliyorum
Abartmak için değil kişiler bazen kendilerini üstün kılmak icin konuyu abartıyor.
:) muhtemelen 7 yıl önceki halim… 😅
Annemin teorisi sert gözüküyorsundur cesaret edemiyorlardır… ama o beni teselli cümlesi adam dediğin adım atar ne o öyle…
Valla he benim biraz moralim bozuktu. Markette aradığım şeyi bulma ümidiyle gidiyodum. Bi bakayım dedim kendime, nasıl gözüküyorum siyah aynalı kapının yanından geçerken
Şeytana benziyodun korktum kendimden
bende de durum aynı. bakıyorlar ama gelip konuşan yok. ne selam veren var ne günaydin diyen. erkekler prensesleşmiş. iş bize düştü herhalde çıkma teklfini de biz yaparız
Sapık diye kovalanmaktan veya reddedilmekten çekinip, gurur yapmaktan kaçınıyorlardır.
@endmuhh bu kadar beğeni geldiğine göre sanırım:d
@endmuhh Tam vurmuşum bence😂
Hiç sevgilim olmadı diyen bir kızı ilk defa görüyorum yanlış anlamayın benimde hiç olmadı ve yalnız olmadığımı hatırladım hissettim mesafelerimiz uzaksa olsa kalplerimiz aynı ☺️
Her adımı karışıdan beklememek gerek. Ilgini çekerse seninde belli etmen gerekir durduk yere gelip konuşmak cesaret değil aptallıktır. Senin rahatsız olmayacağını nereden bilecek? Drekt gelip konuşmamaları daha iyi.
Çekiniyorlar, birde gelemeyene üzülme, doğru kişi olmadığı için.
@Findukgüzelinizgeldi beğeni için teşekkür ederim 😊🌹
Rica ederim
Prenses erkek modelidir de ondan. Ya da reddedilmeyi totosu yemiyordur net. Bazı erkekler böyle çakallık peşinde koşuyor ya da bazı kızlar da öyle.
Kuzenimin düğününde başıma geldi bu durum. Ama ben pas vermedim, yoksa çocuk gelecekti yanıma.
Evlilerdir ya da cesareti yoktur ya da takılmalık görüyordur herkesi ciddi ilişki insanı değildir. Ondan çabası da yoktur.
Tepkini ölçülebilir yap gelirler.. olay sende .
Buda bir gerçek kimse bir insanı rahatsız ettiği icin geceyi nezarette geçirmek istemiyordur diye düşünüyorum
Belki korkuyorlardır bu devirde selam versen adliyede bulursun kendini😀
Bakıp yanınıza gelsek, merhaba savcılığa verildiniz bakışları mesajları sayenizde kendi bacağınıza sıktınız. Bunu yapan kadınlar ektiğiniz şeyi biçiyorsunuz. Sonunda anlayacaksınız dört duvarlarla yalnız kalınca.
Çok önceleri bilmem ama benim etrafta genel gördüğüm kadarıyla kızlarda ya aile baskısı oluyor ki çoğu anadoluda yetişmiş insanlar siz kolay veya yollu demeseniz bile ailesi kızına sen gulecsin safsin kandirirlar seni etiketi yapistiriyor hafif ılıman olmasinda o etiketi yememek için de bizim hiç erkeklerle alakamiz yok duruşunda takiliyoruz bir yerden sonra da istesek de erkeklerle samimi olamıyoruz yani
Üzülüyormus gibi yap diye dememistim sjsjsk sadece genel durum bu yarın oburgun ebeveyn olursan iste hep kız çevresi olsun istemeyin sevgilisi olursa emin olduktan sonra çok da müdahale etmeyin yani genel diyorum ben emin ol ikili ilişkiye girenler deneyimleyenler genelde daha sağlıklı tercih yapıyorlar çünkü seçenekleri tanıyıp birini seciyorlar
real konuşmaya uğraşmak bana aşırı saçma geliyor neye dayanarak gidip konuşacağım sevgilisi nişanlısı olmadığını nasıl bilicem reddedilmegeceğimi terslenmeyeceğimi nasıl bileceğim? sosyal medyadanda mesaja bakan bile yok
Bakmakta bir şey yok, 2 ihtimal var en yüksek olanı "ben bu kızı 2 biraya atarım" diyen sapık namussuzlar, diğeri ise tanışmak için yazanlar.
yok genelde düzgün çocuklara benziyorlar
Belki de çekiniyor olabilirler mizacından, duruşundan falan..
Cesaret ister kolay değil gelip konuşmak çünkü herkes senin gibi nazik davranmayabiliyor ve gelen erkeğe sapık muamelesi yapıp tersleyebiliyor. Bu yüzden erkeğin gelmesi için kadının ciddi sinyal vermesi gerekir. Yoksa sadece rezil olmayı göze alan erkek gelir konuşur.
Zamanında gelenleri katır gibi teptiysen ondan gelmemiştir🤣
Çok haklısın okulda aynı ortamda bile oldu ama yok yani herkesin bizi yakistirmasini falan bile istedi kendi çapında biseyler yaptı konuşmaya gelmedi benle mezun olduk yani ml şey sinir oldum yine bak chat gptye anlattım herşeyi kacingan bağlanan biri olabilir özgüvensiz falan dedi anlattiklarimdan kacingansan insanlara umit vermiceksin paşam
Reelde artık pek kimse kimseye yaklasmiyo kolay kolay. Devir degisti. Once birini begeniyolar sonra gidip sosyal medya hesaplarini ariyolar ordan ulasmak icin
Sen ihbarmı ediyorsun kiz bak hele yaa Aileye bak insanları ne düşünmeden ne duruma koyuyorlar ben kimseyi rahatsiz etmiyorum Aileside kizda Şu an nereye isterse istesin gelirim büyük yemin ederim olay bu kadar basit yanar döner değilim herkezde bilsin 🤨
erkeklere ısık vermen gerek ki kötü pozisyonda kalmasın. ışık vermen gerek. çekingenliğini kırmasını cesaretlendirmen gerek kimisine.
Ay reeldekileri yemin ederim anlamak çok zor
Bakıyor bakıyor adım atıyorsun gidiyor.. niye bakıyorsun o zamannn
Gelip konuşsak sapık damgası yerim çok bakıştığım kızın yanına gitmedim bir de rahatsız olur bir çığlık atsa milletin içinde nasıl biri olarak lans edilirim sence o yüzden bakıp gülümseyen kızın yanına gitmedim hem her bakan ile tanışmak mıyım nereden bilecem düzgün insan olduğunu
haklısın bu konuyu bende düşündüm ve çok kötü bir şey
Tabi ki asla kötü düşüncem yok gerçekten bir yemek ısmarlayıp konuşmak istesem bile olmaz bu nedenle. Hem sen düşün empati yap yanına bakıştığın biri gelse yemek teklif etse ne derdin
herkese evet denilmez tabii ki ama düzgün biriyse ve cidden etkilendiysem olabilirim
olabilir
Ya mesela bir kere metroya biniyordum bir tane kızda neden bilmiyorum koşarak geldi yanımda durdu ama önüme geçmek istiyor gibiydi acelesi var gibi sonra metro gelince ben ona öncelik ettim geçmesi için o da gülümsedi teşekkür etti sonra baya metro yolculuğu boyunca bakıştık onu bana bakarken yakaladım bana bakıp gülümsüyordu ben de ona gülümsedim öyle gideceğimiz yere kadar bakıştık ama gitmedim yanına gitsem gider miydim giderdim içimde kaldı mı kaldı
Sence mesela yanına gitmeli miydim
kafanda kurmadıysan eğer gitmeliydin bence en fazla red yerdin ne olmuş ki herkesin başına gelen bir olay
O an mahçupluk anlamın da da bana bakıp gülümsüyor diye düşündüm gerçekten üstüme atladı bildiğin orada çünkü
Hem işte bilmiyorum sapık damgası yerim diye korktum
bak bu olabilir, utanmış olabilir
her tanışmak isteyen sapık olmuyor ki. ben bir kadın olarak erkeklere bakıyorum ben niye sapık olmuyorum
Ya işte anlamadığın şey bu mesela bunun deneyini yapalım bir gün metroda ne oluyor bakalım sen otururken ben senin yanına geleyim tanışmak için sen hayır de tabi yanındaki insanlar büyük ihtimalle beni linç eder bir kaç saat sonra da öbür türlü deneyelim ben oturayım sen yanıma tanışabilir miyiz de hayır diyeyim çevrediki kimse tepki göstermez
Ki öyle çirkin de biri değilim burnum esnetik mi diye soran çok var saçım kıvırcık yakışıklı olduğumu düşünüyorum o güvenim var
cidden bu konuda erkeklere büyük bir baskı yapılıyor ve bu çok yanlış. geçen metrodaydım, bir adam oturuyor diğeriyse ayakta, bi kadın geçti yok beni sıkıştırmaya çalıştınız diye erkeklere laf attı halbuki olayı ben gördüm, asla öyle bir şey yok. yani bazı kadınlarda normal değil, herkesin sözünede inanmak yanlış
İşte bu yüzden dedim deney örneğini
Sen niye metro gibi yerlerde yanıma kimse gelmiyor diye şikayet ediyorsun
Çalıştığın ofsite iş yerimde ya da üniversiteden arkadaşın yok mu çevren yok mu
ben metroyu kast etmedim genel olarak dedim. çevrem var ama ilgimi çeken tipler değil. daha olgun erkeklerden hoşlanıyorum
Daha olgun dediğin düşünce yapısı ise konuşabiliriz
Metro sadece bir örnekti bu arada
Bence cesaretli olun korkmayın. Efendi gibi yaklaşırsanız kimsenin çığlık atacağı bir durum olmaz
Görebileceğin en beyefendi insanlardanım nerde ne giyeceğimi biliyorum her kombine göre farklım parfüm sıkıyorum kokuma giynişime her zaman çok önem veriyorum tabiki efendi gibi yaklaşırım
Öyleyse neden korkuyorsunuz
Karşınızdaki insanı ürkütmeden düzgün bir şekilde yaklaşıp tanışmak isteyebilirsiniz
Korku dediğim sapık damgası yerim diye düşündüm
Yani özgüvenim yerinde kendime güveniyorum yakışıklı olduğumu düşünüyorum özgüvenle ilgili değil yani bu düşünce
İşte o yüzden efendi gibi ürkütmeden yaklaşmak dedim zaten. Belki havadan sudan bişey sorarsın o şekilde konuşma başlatırsin sohbet edersiniz sonra devamı gelir zaten
Umarım karşıma çıkar o zaman
Biraz konusabilir miyiz bu konu hakkında
Keko sevgilisine anlatan var, ortamda bağırıp aşağılayan var, rezil edip adını çkaran var. Böyle ortamda aklı olan hiçbir erkek durup dururken bir kısa yanaşmaz
Erkekler öyle bir korkmuş ki kız milletinden konuşmaya bile cesaret edemiyorlar.
Nasıl yaptınız bunu kızlar?
Evet varda ne alaka bu konuyla.
Evet doğru söylüyorsun bazen düşünemiyorum.
Haklısın teşekkür cevap için
Eyvallah sağol
Valla aynısı bana oldu geçen melek gibi bı kız gördüm kahve içerken öyle hayran hayran baktııım baktıım çekindim gidemedim
o bakışlar düşünce hızının eseri iyi hoş güzel düşünce hızında en birinciyiz de işte düşünce hızını icraata dökmeye gelince kaplumbağa
çünküüüüü bazı havalı kızlar onlarla alay edip güvenlerini kırıyor
onlar havalı değiller, direkt kötüler
Bunu bende yapıyorum çünkü Türk Kızlarını sevmiyorum ama yabancı olsaydı direk yanına gider konuşurdum. Türk Kızları çok kasıyor kendini ve kendilerini olduğundan farklı göstermeye çalışıyorlar.
herkes bir değildir
Reddilme korkusu ifşa korkusu daha sayayım mı?
buyur say
Cesaret edemiyoladdir ki gunumuzde önce sosyal medyada konuşma sonra reele geçiliyor.
maalesef öyle
Buradan bul bı tane
Evliyim şimdi olmasam koşardım ne konuşması açık açık söylerdim her şeyi
iyi misin
İyiyim ne oldu
Aklınızda ki şeye bak. Gassal dizisini izle evde kalmazsın. Anlarsın ki utanmak canım ve anlamsız. Neticede toprak olucan her türlü... En azından deneyip toprak oldum dersin 🤌🤙
çok güzelseniz çekiniyor olabilirler kabul etmezsiniz diye
Sen konuş canım herşeyi karşıdan beklemeyin ben yapardım
Aradığım kız tipi 😂😂
Konuşsalar yanlış anlaşılmaktan ya da red edilmekten çekiniyolar bence
Cesaret edemiyorlardır. Göz göze gelince ufak bir tebessüm edersen konuşma cesareti verirsin. Sana bakanlardan senin de beğendiğin olursa ufak bir gülümsemeyle çözebilirsin bu sorunu.
Demekki ya karşıdaki kişi çekingen ya da cok çapkın bakti senden o enerjiyi almadi gelmedi
Korkuyorlardır ablası. Bazıları da sadece bakmakla yetinir.
Erkekler kadından ciddi bir sinyal almadan riske girip gelip konuşmazlar.
Kadınlara hiç güven olma sağı solu hiç belli olmuyor
her bakanı ciddiye almayın çoğu evli oluyor
Sen bir işte çalışıyor musun yoksa gün boyu Evde misin
Çekiniyorlardır, kabul etmez beya kızarsın diye. Az yeşil ışık uak anlasın :)
Slk çünkü oda aynı böyle yapıyor bakıyor ama gelmiyor
Sen de uzaktan bakmasından memnunmus gibi hareket yapıcaksın o da bir bahaneyle gelir
Cesaret toplayamıyor kadınların ne yapacağı belli olmuyo
gidip konuşumca da canını istemişiz gibi tersliyorsunuz da ondan gelmiyorlardır
Erkekler korkuyor çünkü gelip tanışmak istese resmen tacizle suçlanacak duruma geliyorlar.
Belki reddedilme belki terslerse diye düşünüyorlar olabilir
Gelecek cesareti bulamıyorlardır. Terslenme korkusu
İstediğiniz o değil miydi? Vazgeçirmek, sindirmel, uzak tutmak? Şikayetlenip durmadınız mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?