Bir kaç gün önce mağazaya gittim ve orada bir oğlan defalarca bana baktı, ben de geri baktım, göz göze geldik. Sanırım ilk görüşte aşktı hissettiğim. Benden önce çıkıp gitti ve aklım onda kaldı. Oysa numaramı sorsa verirdim :(
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Cocuk gelip merhaba dese genelde ters tepiyor bu ülkenin kuralı bu, kuzlarımız terslemeye cok hayran sonrada baktı etti gitti oluyor işte yazık
Bu ülke diyorsun ama ben Avrupada yaşıyorum yani burada da durum aynı
Avrupada aslında daha rahat bu tarz şeyler bende gittim bu tarz olaylar yaşadım ama cocukta cok cekingenmiş demekk:)
burada doğup büyüdüm inan bana avrupalı erkekler hiç gelip numara istemezler gelip konuşmazlar. Zaten yapsalar kızlar vermez. Tam tersi Türk erkekleri daha çok belli ediyorlar ilgi duyduklarını siz çok daha cesaretlisiniz bu konuda
Belki dediğin gibi cesaretliyiz fakat buralarda harcanıyoruz ne yazıkki ne diyelim coğrafya kader🥹
Ama kadınları da anlaman lazım kendilerini korumak için azarlayabiliyorlar. Belki sen iyi niyetlisin ama daha önce kötü niyetliler denk geldiği için seni de öyle zannedip reddedebiliyorlar
Tamam doğru haklısın ama önce bir merhaba demeden tanımadan insanda terslenmez yani, bi konuş nasıl bi insan 2dk ayırsan yeter değilmi ama gerek görmüyorlar işte
sen de haklısın tabi ama dediğim gibi buranın yerli kızları da aynı. Hatta daha geçen sene bir avrupalı oğlanla konuşmuştum o da aynı şeyden şikayetçiydi. Kadınlar heryerde aynı 😅
Slav ırkında böyle bir ego yok ama bilemiyorum şimdi ne taraflardasın sen fakat çekya ve türevi yerlerde genelde daha mutevazılar benim gözlemlediğim. Ayrıca kadın hertürlü aynı katılıyorum ama keşke tanıma fırsatı verseniz ya bizede yazık değilmi?😂
Ben Hollanda da yaşıyorum. Slav ırkı farklı olabilir. Evet yazık tabi 🤣 ben fırsat vermek istedim mesela ama gelip konuşmak istemedi ne yapalım
E yani cocugu takip edip zorlayacak halin yok olmadıysa artık yenilere doğru yelken açacaksın😂 bizde başımızın çaresine bakacaz burada suratsızlarla uğraşmaya devam gibi görünüyor:) sen gayet sosyal birine benziyosun ama tebrik ettim doğrusu en azından çok tersleyecekmiş gibi bir halin yok🤣
evet öyle yapcaz artık. Ben aslında erkekler konusunda utangaç biriyim, hatta hiç sevgilim bile olmadı, istemedim. Artık birini bulmak istiyorum ama sosyal medyadan değil, gerçekte yüz yüze gördüğüm biriyle tanışmak istiyorum ama gördüm ki bu zamanda bu çok zor bir şey. Artık herkes instagram gibi yerlerden tanışıyor ve bu da bana çok sıkıcı geliyor...
Benim Instagram'ım bozuk sanırım benim yazdıklarımdan dönüş olmuyor 😂 bide çok yogun calısıyorum sosyalliğe vaktimde olmuyor, sosyal medyada da garip tipler çıkıyor bilemiyorum yani o açıdan tekim. Bide herkesle uyuşmakta zor bu devirde, yüzyüze dediğin gibi kadına bir nebze oluyorda erkeğe tamamen yalan gibi sanırım böyle gidicem ben kısır döngülerde sonra the end🤣
görücü usulü de mi tanışamazsın biriyle? Belki çevrendekiler, ailen veya arkadaşların yardımcı olabilirler
Bana pek hayırları yok arkadaslarımın falan gerçi evlenenlerde boşanıyor gördükçe soğumaya başladım ramak kaldı tamamen vazgecicem🤣 bilmiyorum ya garip bi şekilde gidiyor hayat gerçekten kontrolsüz saldım gidiyo öyle bakalım nereye kadar😂
Heh al benden de o kadar 🤣 hayırlısı olsun bakalım, Allahtan umut kesilmez
Aynen hayır olsun bakalım nolacak görücez 😂
Böyle bir bakışmayla kaldığım bir sürü kız oldu. Demek böyle düşünenler varmış. Hep utangaçlıktan oluyor bunlar
bakışıp birbirinizi bir daha göremeyecekseniz bakışmanın ne anlamı var ki. Tabiki tesadüfen geri bakanlar oluyor yani rededilebilirsin ama yine de şansını denemen lazım. Bak ben çok üzgünüm sormadı diye 🙁 bir daha görürmüyüm bilmiyorum
İnanın ben de her seferinde böyle oluyorum. Reddedilmektense böylesi daha iyi diyorum. Ya sevgilisi varsa ya ters cevap verirse vb. Kısmetim yukardan kapanmış hissediyorum 😁 canım sağolsun.
anlıyorum seni kolay değil ama gerçekten geri baktığından eminsen sosyal medyasını isteyebilirsin, en fazla ne olabilir ki? Zaten hayır derse bir daha karşılaşmazsınız ve unutulur gider hem sen de pratik yapmış olursun
Evet haklısın. Çevremdekilerde bundan dolayı kızar bana. Ama inan bunu hiçbir zaman yapamayacağım heralde. Eğer bir gün olurda siz kadınlar bir adım atarsa o zaman işte bir şeyler değişir benim içinde
Olsun sen de farklı bir şekilde bulursun kısmetini
Evet
Ya sen gerçek misin kaldırırlar seni kızım
daha önce gelip soranlar oldu ve ben kabul etmedim ama o kişi farklıydı
Evet hepsi seni * ortak yön bu
Olmaz diye
O çocuk bendim hahaha
Terslemenden korkmustur yoksa gelirdi
evet büyük ihtimal öyle
Siz gidin konuşun bence
Yemez
korkaktır