Erkekler neden bakar ama adım atmaz?

Bunu bugün bir arkadaşım da sordu ama ben aklıma gelmediğiiçin cevap veremedim. O yüzden size sormak istedim Çünkü cevabı ben de bilmiyorum. Etrafımdan çok iltifat alıyorum işte çok güzelsin vesaire, hani karakterim de kötü değil ama asla sevgilim olmuyor. Genelde genel geçer crush tarzı şeyler oluyor ve hiçbiri de ciddi olmuyor. Tamam hepten boş da değiliz ama her gelen teklifi de kabul edemeyiz değil mi? Neyse işte sadece bakışıyoruz abi. Asla bir hareket bir adım atmak yok. Evet benim adım attığını zamanlar da oldu hep karşıdan bekleyen biri de değilim zaten. Acaba diyorum kendi ligimin dışına mı çıkıyorum. Diğer sorum erkekler bir kıza güzel bulduğu için bakar mı? Öyleyse sadece bakıp geçer mi? Son olarak ya metro da vs. niye kitleniyorsunuz abi insanın yüzüne. Bu kadar teşekkür.

.

Güncellemeler
+1 yıl
Toplum baskısı sanırım cevap
Güncellemeler
+1 yıl
Bana kek aldı bugün arkadaşlar çikolatalı bu soruyu sormamı bekliyormuş herhalde, ama cok utangaç bir insan keki veremedi bile. aaaaaaaa ne yapacağımı bilmiyorum çok tatlı çocuk ama bazı açılardan karakterimiz hiç uymuyor.
Erkekler neden bakar ama adım atmaz?