Bazı olaylar var ki yalnızca filmlerde dizilerde görebiliyoruz. Bazıları insanları da özendiriyor 😄 Senin denk geldiğin en klişe film sahneleri hangisi?
Sadece filmlerde görebileceğimiz aşk klişeleri nelerdir?
Sağanak yağmur yağar... kadın ve erkek birbirlerine yağmurda ıslanırlarken aşkla bakarlar... ve sonra dudakları hızlıca birbirine yapışır ve ateşli bir öpüşme gerçekleşir... ve bu öpüşme bir apartmanın kapısında olur.
ASLINDA OLAN (GERÇEK VERSİYON):çıkın ordan! aile var burda! (der ve terlik atar!) sonra biraz daha beklerler ve bu seferde kahvenin ağır abisi çıkıp -sen kimsin ulen bizim mahallenin kızının namusuna göz dikecek! der ve bizim oğlana kafa göz dalar ve teyzede yukardan terlikle destek verir... türkiyede ve gerçekte böyle ateşli romantik öpüşmeler bekleme ablam :D
Ben zamanında bir film yazmayı düşünmüştüm. Bundan yaklaşık 7-8 yıl kadar önce Emma Watson'a felaket derecesinde aşıktım. Hatta onunla tanışmak için en yakın arkadaşım Rıdvan'la birlikte bisiklet ile İngiltere'ye gitmeye çalıştık. Sıradan bir Türk'ün ünlü ve güzel bir kız için yollara düşmesi, onunla tanışmak için türlü olaylara girişmesi tadında. Yani Türkiye'den yaya ya da bisiklet ile kaçak yollarla İngiltere'ye gitmesi tadında. Hala aklımda var aslında, sizce böyle bir film çıksa izler miydiniz?
Şimdi bir film çekince sonucu iyi ya da kötü bilmeli. Filmin baş kahramanı Türk olacağı için (yani bütün Türk'lük özelliklerini taşıyacak, sonuçta filmde Türk'ü anlatacak dünyaya. İmkansızı başaracak) iyi sonla bitirirdim. Ki bence bu fantastik olmazdı, tarihimiz nelerle dolu. :)
1 sevdiği çocuktan bir türlü vazgeçmeyen kız 2 bunun erkek versiyonu esas oğlan 3. kıza delice aşık başka bir oğlan 4. aynı şekil esas oğlana aşık kız 5. kötü çocuğa delice aşık kız he birde birbirlerine zıt pıt silah çekenler gerçekte bunları göremezsin polis ağzına eder bunlarda poliste olmuyo gelen geçen birbirine sıkıyor :D
Sadece sevgi bekledikleri... İlişkilerde her zaman bir beklenti vardır... Sevgi bekler herkez ama yalandır... Sevginin bir ölçüsü olmalıdır ve bu ölçü hediye özel anlar vb. her türlü şey ile kıyalanarak yapılır... Ve aşığım diyen biri sen ne yaparsan yap yetersiz bulabiliyorsa o küçük şeylerle çok mutlu olan aşk filmleri tamamen yalandır...
21 yıl sonra karşılaşıp yine aynı düzeyde etkilenmek. Alakasız bir yerde rastlaşırlar. Muhtemelen her ikisi de yaşına göre çekici durumdadır. Hayret, buna rağmen her ikisi de tek tabanca gezmektedir. Ve yine şaşırılacak bir şekilde kıvılcım oluşur.
Erkek çok çekici ve yakışıklı aynı zamanda romantik, karakterli ve zengindir. Ama çapkındır da. Esas kıza bir aşık olur ne çapkınlık kalır ne bir şey. O herkesten farklıdır. Böyle böyle klişe. 😀
Normal de yapılsa öf be slk şey denilecek davranışları filmlerde görünce ayyyyy ne kadar romantik diyen kızların klişe davranışları işte; ne söylesen hepsi mutlaka bir kıza göre bu sınıfa girer 🤣🤣😂😂
Kör olur bir şokla gözleri açılır Araba çarpar kör olur sonra bir fakir gözlerini açtırınca ilk bir zengin görür o sanır onun gözlerini açtıran uzaktan izler asıl kahraman
En İyi Cevaplar