#TauredKraliçesi <3 <3 <3

Aşkı kader olgusu ile harmanlıyorlar ondan olabilir. Sanki o kişi ile karşılaşmaya mecburmuş, bütün evren bunun için çalışıyormuş olgusunu insanların zihnine yerleştiriyorlar. E insanlar da bunu seviyor zaten.
Onu bilmiyorum ama filmlerde zengin-fakir aşkı konusu bana tuhaf geliyor şöyle bir gerçek var ki herkes kendi çevresinden ekonomik düzeyi benzer kişilerle flört veya arkadaşlık durumu yaşıyor.
Çok aşırı tesadüflü yahu :)
Aşk filmi ve dizisi izlemiyorum 😄
Kah rol düşman al sana bombe. ! :)
www.youtube.com/watch
Ayrıca yerli dizilere bir eleştirim var çoğunlukla aşk evlilik konusu ele alınıyor biraz daha geçim derdi işsizlik okumaya çalışan öğrenciler kpss gibi konular da dizilere eklenebilir ama çoğu diziye bakıyoruz kocaman lüks evler arabalar var 😒
Eig için teşekkür ederim hanfendi 😊
Bence de öyle genelde tahmin etmediğimiz bir şekilde karakterler tanışıyor ve tesadüf olarak birbirlerine aşırı benzedikleri ve aynı duyguları hissettiklerini keşfediyorlar
Cevap
16Cevap
Hem tesadüf hem de mucize olarak gösteriliyor. Yani sanırım birazda duygulara daha çok heyecan katabilmek adına bilerek yapılıyor.
Ya gerçekten özellikle Türk filmleri. Çok aşrı tesadüf uyguluyor. :)
:) Ay birde erkek hep kurtarıcı rolünde. :)
Ya ya ne demezsin :)
Ask dizileri o kadar sacma ki ama bi o kadar da sariyo valla biz yasayamayinca izlemesini seviyorum iste🤣
bu yorumu görmem ve tesadüf hakkinda olması tesadüfmü bence değil
Bilinçli yapıyorlar. Çok fazla sorgulayacağımız filmeler yapılırsa, gözümüz açılır çünkü.
Genelde tesadüf üstüne dayalı oluyor. askin nerden gelecgi belli olmuyor oysaki🧿
sürekli olmayacak işler oluyor..
sizin bizim başımıza gelmez :)
O aşk zaten bi filmlerde bi kitaplarda, başka yerde gören yok.
Evet öyle ve genelde hep aynı zemin üzerinden değiştirerek yansıtılıyor
Bence gerçek bir aşk yoktur olsa bile tesadüf olur
Her şey tesadüf gibi yansıtılıyor
Evet öyle bence ve abartılıyor.
Bu yansıtılan şey aşk değil, şıp sevdilik.
Tamamen gerçek dışı senaryolar
aşk tesadüfleri sever :D :D
E tabii ki biraz öyle artık.
evt senaryolar hemen hemen aynı
Bence evet öyle oluyor
Evet.
gerçek aşk yalan mı
Evet
Genelde hep tesadüf
Evet öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?