7 aylik evliyiz normalde iyiyizdir yani iyi anlasiriz simdiye kadar oyle biseyini gormedim dün misafirlikten geldik direk tv nin basina gecti yatalim diyorum yanina geliyorum felan git sen yat uyu cocuk muamelesi yapma bana dedi bende onu bekliyorum tabi bende gittim salona gelir misin artik dedim ee su film var bitsin gelicem dedi gine bekledim bekledim sonra gittim seni bekliyodum ben vs dedim kapiyi carptim bide sonra geldi sen ne kapiyi carpiyon diye vurdu tek bir kerede vurmadi Şu an gozum mosmor. Annemgile ariyacaktim ama annem rahatsiz uzulmesine dayanamam zaten duysalar bir dk tutmazlar yaninda Şu an gonlumu almaya calisiyor pisman oldugunu soyluyor kendimde degildim diyor ne yapacagimi inan bilmiyorum lutfen biseyler soyleyin mutlu degilim surekli agliyorum 😔😔
Cevabın nedir?
+1 yılSırf isteğini yerine getirmemesinin ardından kapıyı çarpman yüzünden sinirlenip dövmesinin ondan da öte gözünü mosmor hâle getirmesinin açıklanabilir bir yönü yok.
Sadece bu olaya sinirlenmesi ondan da öte şiddet uygulaması, eşinin genel olarak öfkeli bir yapıya sahip olduğunu düşündürdü bana. Lakin öfkeli bir yapı mazeret kabul edilemez.
Bu olayın altında başka bir olayın yaşanması muhtemel mi? Yani sana önceden herhangi bir konuda kafayı taktığı oldu mu? Mesela bir erkek, çok düşüncelidir, kibardır, saygılıdır ancak karısının kendisini aldattığı şüphesini uzun bir süre içinde tutması üzerine, karısının en ufak bir hatasında şiddetle tepki göstermesi, bardağı taşıran son damla olabilir ki esasen bu şiddetin altında geçmişte kalan birtakım izler de yatıyor olabilir.
Öncelikle buna açıklık getirmek gerekir. Önceleri sürekli tartışıyorsanız geçmişten kalan bir nefret de zuhur etmiş olabilir. Eğer böyleyse, ilerleyen dönemlerde devam eden ufak çapta tartışmalar, yerini şiddete bırakabilir.
Ama yok, geçmişte ciddi bir tartışmanız ve bazı konularda uzlaşamamanız söz konusu değilse bu anlık bir öfkeyle verilmiş bir tepki. Şiddet uygulamadan önce, kendisine neler söylediğini ve neler yaptığını detaylı olarak bilmek gerekir.
Öncelikle ''ayrıl'' ve ''boşan'' diyenler hatta ''Bir kez yapan bir daha yapar.'' gibi saçma sapan konuşanlar da olmuş.
Benim sana tavsiyem, bu durumda yapabileceğin şey şu:
Öncelikle aileleri araya sokacaksın ve bu durumun ciddi olduğunu kocana kavratacaksın. Bu, ne kadar yanlış yaptığının ve ileride sesini yükseltmesinin bile nelere neden olabileceğini ona hissettirir. Belki ufak çaptaki tartışmalarda bile her zaman alttan almasına neden olabilir.
Bir daha yaşanması durumunda boşanmanın söz konusu olacağını da aileler vasıtasıyla bildirmen gerekir.
Bu nedenden ötürü evliliğini bozma derim, eğer sık sık tartışmıyor ve iyi anlaşıyor iseniz. Hele bir de çocuk varsa sorun olur.
Ama hiç anlaşamıyorsanız en başından boşanmak daha iyi olacaktır40 Yorumla
En İyi Cevaplar
ilk aylarda aynı evde yaşamanın psikolojisini bazen her ili taraf ta kaldıramıyor... sen yinede bir hastaneden darp raporu alsaydın elinde bulunsun... öncelikle eşin tamam haksız. ama bunu unutmayı başarırsan umarım tekrarlamaz daha mutlu günlere gidebilirsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa sizin gibi kadınları aklım almıyor. Bugün döver, yarın öldürür. Bir ailen olduğuna şükret. Yerinde olsam bir dakika durmazdım. Umarım bir çocuğun yoktur. Yoksa sakın ha bir çocuk yapmayı aklından geçirme! Her şeyin düzeldiğini hissetsen de yapma! Sizin vahşi kavgalarınıza dünyaya bir bebek getirip dahil etmeyin. Günahsız bir bebek sizin sorunlarınıza katlanmak zorunda değil. Annem, araları düzelir düşüncesiyle dünyaya getirmiş beni. Tahmin edebileceğin gibi zamanla her şey daha da kötü olmuş. Küçücük bebeği dövmüş o şerefsiz inanabiliyor musun? Bunlar zaman geçtikçe gerçek yüzlerini gösterirler. Bir de çocuk yaparsan boşanmama garantisi verdiğin için iyice azıtırlar. Annem sonra çok pişman oldu. Keşke bir çocuğum yokken, hiçbir engelim yokken babamın evine gitseydim dedi. Daha 7. aydan nasıl vurabilmiş? Bunlar normal insanlar değiller. Gerçekten değiller. Bir gün sinirlenir, cinnet geçirir öldürür, keser, yakar, biçer. Ne yapacakları belli değil. Bir bombayla yaşıyorsun. lütfen dikkatli ol. İdare et, alttan al, kocandır, sinirlenmiş, bir daha yapmaz diyenlere kulak asma. O haberleri hatırla. İyi düşün. Ha, ben illa kocamla kalırım. Öldürsün, kessin, dövsün, kızsın razıyım diyorsan dünyaya bir çocuk getirme olur mu? Çünkü o çocuk seninle aynı düşüncede olmayabilir. Dünyaya bir bebek getirip ona seçmediği bir hayatı dayatmaya, küçücük çocuğa travmalar yaşatmaya hakkınız yok! Bugün anneme, babama kızgın olduğum kadar kızgınım. Vebalini ödeyemezsin. Gerisi senin bileceğin iş. Siz kendi aranızda dövüşün
45 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖzür dilerim üslubum çok sert oldu. Bu durumdayken böyle yazmamalıydım. Çok özür dilerim. Ama aynı şeyi ileride sana çocuğun sorarsa ne cevap veririm diye bir düşün. Çocuğunu aldır demiyorum asla. Yanlış anlama. Ama lütfen dünyaya her şeyden habersiz bir birey getirmenin ciddiyetini anla
Soran+1 yılo kadar güzel yazmissiniz ki cok duygulandim yemin ederim ki.. bunu yazdigim zaman hamile olma olasiligim vardi ama simdi olmadigim kesin. belkide allah bu yuzden vermiyor. dediklerinin sonuna kadar katiliyorum.
Cevap sahibi+1 yılAnlamanıza çok sevindim. Hamile olmamanıza sevindim. Çünkü biz çok çektik bu yüzden. Lütfen her şey değişse bile yapmayın. Normalde çocuk olmasını beklerler ki kadın gidemesin. Bundan sonra yapılması mantıklı olan aileleri toplayıp görüşmek, kararınızı verin. Gelenekmiş, örfmüş adetmiş koyun kıçınıza. Hiçbir dogma, töre sizin canınızdan önemli değil. Bu örümcek beyinli yobazların mide bulandırıcı fikirleri için kendinizi riske atmayın derim. Kararınızı kendiniz verin. Ama dünyaya hiçbir şeyden habersiz bir bebek getirip ona acı çektirmeyin lütfen. Belki de gerçekten dediğiniz gibi, bu yüzden nasip olmuyordur. Umarım sizin için her şey normale döner. Tekrar mutlu olursunuz. Çok geçmiş olsun
- +1 yıl
Turkiyedeki kadinlrin yuzde 97si en az 1 kere siddete maruz kalmis o hayalleriniz suslyen insanlar maalesef bole icinizi heyecanla atiranlar
Cevap sahibi+1 yıl@Tumblrciletisim2 ya git işine! Bu çağ dışı, hayvanca muameleyi sayılarla, istatistiklerle meşrulaştıramazsın.
+1 yılKendisinde değilmiş vururken kendinde ama ne hanzolar var ya. Allah yar ve yardımcın olsun. Ailene söyle ve yol ver bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılAmin insallah malesef ki var bole insanlar
- +1 yıl
Böyleleri Allah'ından bulsun inşallah.
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
41Cevap
+1 yılSakın affetme. sakın bir kere affedersen görmezden gelirsen her zaman yapar alıştırma böyle bişeye kapatabiliyosan makyajla kapat annenin evine git madem görsün istemiyosun ama ben söylemenden yanayım
32 Yorumla
Soran+1 yılCok korkuyorum ev ustumu ustume geliyor yemin ederim ki. Makyajla felan kapanmiyor o derece mosmor.
- +1 yıl
Nasıl bir insan o öyle ya boşan bana kalırsa ama bekara boşanmak kolay derler annene anlatmalısın en zor zamanında yanında en sevdiğin insan olmalı kocan da biraz kaybrtme korkusu yaşasın bidaha yapmaz en azından
Bir kere vuran yine vurur. Ve siddetin bahanesi olamaz ileride daha da mutsuz olursun. Yerinde ben olsaydim evliligime devam etmezdim. Bak mutlu degilim surekli agliyorum diyorsun. Ailenle konusup onlarin da destegini al karar senin tabi ama bosanman senin icin en iyisi sanirim.
10 Yorumla
+1 yılEşler arasına girilmez ama ben hamileyken 2 kez 3 kez dayak yedim ve hep sustum en son annem bize kalmaya geldi kayinvalidemde isten cikti geldi yemegi begenmedi diye annelerimizi bile darp etti. Bak seviyo olabilirsin ama inanki sadece bir defaya mahsus kalmıyor. O gozundeki morluk gececek benim dudadigimin gectigi gibi ama unutamazsın insanda travma kalır. Ben keske ilk darp edildigimde sır etmeseydim diyorum. 24 yasındayim su anda cok gencim saçımı basımı böyle insanlar icin ağırtamam. Öfke problemi olan insanlardan uzak durulmasi gerekiyor. Sana bunlari tecrube olarak soyluyorum.
00 Yorumla
+1 yılBunun tek bir seferi de yok ama hadi bir anlik bişi oldu dersin belki çaresizlikten, diyosun ki gözün bile mor..
Olmaz böyle kesinlikle bişi yapmalisin bu normal bişi diil
Aslinda polis çağırmaliydin ya da hastaneye git zaten orda rapor ederler ve eşinin tekrar ayni şeyi yalmasi halinde ceza alma korkusu olur en azindan..
Bence bunu yaptiği anda çıkıp gitmeliydin10 Yorumla
+1 yılAy kiyamam sana ya hiç kadına el kalkarmi heleki eşine
21 Yorumla
Soran+1 yılTabiki oyle 😔
Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Bir yapan bin yapar.. onun icin kesinlikle onlemini almalisin.. git darp raporu al istersen sikayet etme.. ama bidaha boyle bir davranista hem sikayet et hem bosa.. kadina el kalkar mi ya ayip.. siddete hayir..
10 Yorumla
+1 yıl7 ay ve dövmeler.. İleride bir daha yapmamasına dair büyük bir söz vermesi gerekiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılYapmiyacam felan soz dedi ama sende yapma oyle hareketler dedi ben o ani hatirlamiyorum bile felan dedu
- +1 yıl
Umrm her şey düzelir
+1 yılhastaneye git rapor al darp için sonrada şikayetçi ol kocandan
32 Yorumla
Soran+1 yılYapacagim bunu.
- +1 yıl
uzaklaştırma kararı falan verilir
+1 yılGeçmiş olsun çok zor bir durum uzaktan davulun sesi hoş gelir buradan herkez darp raporu al ayrıl yazar ama ayrılmakta kolay değil vala nediyim bilemedim tabiki şiddetin açıklaması olamaz şimdi böyleyse ilerde gene yapabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen kolay degil ayrilmak Şu an hamile olabilirim %85 ihtimal. Canim cok yaniyor disimi gosteriyorum tabiki gonlumu almaya calisiyor suratina dahi bakmiyorum o kadar kolay mi yahu? El kaldirmak vurmak. Vicdani olmaz mi bir insanin?
- +1 yıl
kolay kolay affetme kırıldığını anlasın
Sesini çıkaracağın zaman çıkarmazsan, sesini çıkardığında duyan kimsen olmaz aklını başına al
12 Yorumla
Soran+1 yılDogru diyorsunuz😔
Gercekten anlik bir sinir patlamasi olabilir, hatasinin farkindadir ama maalesef genelde bu tip davranislar ilerde de devam eder.
Tekrar bir sans verilebilir ama tekrar kotu bir davranis olursa ayrilman en iyisi.04 Yorumla
Soran+1 yılBende boyle dusunuyordum ama simdi bilemiyorum
Soran+1 yılAilem beni boyle gorse bir daha gondermezler zaten kendimde gidersem bir daha aslan gelmem
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYol ver bence, kimsenin sana bunu yapmaya hakkı yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet sonuna kadar katiliyorum sana ama o kadar kolay degil ki
- +1 yıl
Kolay hanımefendi. Gerçekten kolay, eğer bu şekilde devam etmeye kalkarsan bunun ardı arkası olmayacak. Bahanesi de hazır kendimde değildim ve vurdum. Olamaz böyle bir şeye hakkı olmadığını seni kaybederek anlamalı. Ama tercih senin tabi ki bu şekilde yaşamayı da şeçebilirsin.
+1 yılFazla yıpratma kendini boşan gitsin o insandan (insanlar kusura bakmasın) Hayır gelmez.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbak yawrum bende kocamdan şiddet görüyordum akıllılık ettim çocuğum olmadan boşadım, çocuğun olursa kimse seni evinede sığdırmaz çocuğun olmadan boşamaya bakk ilerisi kötü olur..
41 Yorumla
+1 yılYani yanlış ama olmuş artık. Sende oda biraz yalnız kalmak istediğiniz zamanlarda birbirinize müsaade edin. Geliyorum git demiş keşke sonradan yanına gitmeseydin. Öğrenmiş oldun. Affedersin ya da etmezsin sen bilicen artik
10 Yorumlasiddet 1 kere de olsa hep olucaktir ses etmedikce sen artacaktir
bir meslegn varsa hayatini kazanablceksen ailen yaninda durabilcekse ayril. ayrilmazsan da zavalli olmaya bunlari yasamaya mahkumsun22 Yorumla
Soran+1 yılMeslegim yok maalesef ama ailem her turlu yanimda olur onu biliyorum boynumu bukmuyorum bende tabi bagirdim cagirdim bittigini soyledim test yaptiracagim hamile olabilirim cocuk yoksa bosanicam olursada en ufak hatasinda direk bitirecem.
+1 yılHiçbişey yapma hastahaneye git rapor al ama ama şikayetçi olma tekrarlarsa elinde hazır delilin olsun.
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet olabilir
- +1 yıl
Emin ol pişman olmazsın tavsiyemi dinle.
+1 yılAlkol almışmıydı onun etkisiyle yapmış olabilir. Yaptıgı çok terbiyesiz onun için bence hemen affetme ama ilişkiyide hemen bitirme olabilir bir hata yapmıştır sana karşı tavır ve davranışları degişecekmi gözlemle belkide gerçek yüzü bu kendini yeni yeni gösteriyor olabilir. Canını fazla sıkma bir hatadır belki hatasız kul olmaz. Ama devam ederse kesinlikle taviz verme
02 Yorumla
Soran+1 yılDevam ederse zaten bosanmaya gider ben dayak yemek icin mi evlendim onunla? Alkol felan kullanmiyor.
- +1 yıl
Alkol yoksa darp al hastahaneden elinde dursun aynı hatayı tektar ederse boşanmak için elinde bulunsun
+1 yılsabırlı ol, dişini göster ses çıkarmazsan böyle devam eder,
12 Yorumla
Soran+1 yılTabiki boynumu egecek halim yok ama bana babam bile vurmadi simdiye kadar o cok canimi yakiyor benim babam duysa mahvolur
- +1 yıl
düzelir umarım
boşa gitsin gerçek yüzünü göstermiş yaptığın harekete bağırabilir belki ama gözü morartacak şekilde vurulacak bir durum değil kendisini göstermiş devam edersen bol bol dayak seni bekliyor
16 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle soyledim bir kere vurdum ben sana diyor bir kere vurmayla goz mu morarir sisti gozum disari cikamiyorum az daha siddetli vursaymis zaten kasim patliyacakmis yani siddet cozum degil.
- +1 yıl
herhalde şiddet çözüm değil şiddetle birşey çözülmez aksine daha fazla şiddeti doğurur. Bir kere vuran ikincisini ve sonrasınıda yapar İlişkiniz ne durumda bilmiyorum aşk meşk bunların hepsi geçici önemli olan mutlu olmak oda şiddetle zor. Çocuk vs de yok ne diyeyim sen bilirsin kaderini insanlar kendisi seçerler.
Soran+1 yılNormalde iyi anlasiriz yani sevgisini hissediyordum ama bana bunu neden yapti bilmiyorum bilemiyorum ben onu cok seviyordum ama kimi sevmisim dedim resmen kendime. Cocuk olabilir suanda hamile olma olasiligim cok yuksek en kisa zamanda test yaptiracagim.
- +1 yıl
Başka bir sorunu vardı ne vardı kafasında bilmek zor tabiki sende kapıyı çarpınca hırsını senden çıkarttık. evlilikte aşk meşk boş iş saygı ve sevgi önemli dayak varsa bunlarda yok demektir. daya 7 aylık evlisiniz yıllarca beraber olacağın birisi yarın yine yanı şeyi yapmayacağının garantisi var mı? Baştan tavrını koymalısın yoksa hayatın zehir olur.
Soran+1 yılDediklerinin sonuna kadar katiliyorum bende oyle yaptim zaten. Bana babam bile vurmadi indir su elini diye elinede vurdum tabi keske babam bana zamaninda vursaymista boyle olmasaymisim iste evlendigimiz gune lanet olsun diyor birde o diyor ya o diyor ben dovdum zaten onu bosanacagimida soyledim sacma sacma konusmayacakmisim
boşa gitsin.. bir kez yaptı affedersen sürekli olacak bu ve kendimde değildim dicek onun arkasına sığıncak affetme..
02 Yorumla
Soran+1 yılIste agliyor felan sonra kendimde degildim diye
- +1 yıl
Buki abla nerdesin :(
+1 yılBen de bir erkek olarak kapı çarpılması duvara vurma vs. öyle artist hareketleri sevmem hele ki bir kadın yapıyosa ama dövmesi yanlış tabi.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ah işte yatağa o kadar çağırana kadar yanına gidip dizinin dibine kıvrılaydın güzel güzel
20 Yorumla
+1 yılsen bir tv yüzünden dayak yiosan daha çok yersin...
30 YorumlaBöyle şey için el kaldıran adam kesinlikle ama kesinlikle bir değil iki değil bir çok kez el kaldırır. Emin olabilirsin.
05 Yorumla- +1 yıl
@Hakandik kadın gözüm mosmor diyor alooooo... bunun tartışması bile yapılmaz... şahsen bana bir adam el kaldıracak 🙄 ölümüne dövüşürüm, ya o ölür ya da ben... ama böyle vurarak bırakamaz... o gün orda katliam olacak... o ezilmişlik duygusunu üzerimden atmam için ölmem lazım...
Senden zayıf güzsüz bir kadının yüzüne tokat, yumruk nedir arkadaş? bunu ancak psikopat agresif manyak yapar... bu benim son sözüm.
+1 yılYalan söylüyor güzel kardeşim. Boşan onunla yoksa bugun döven yarın öldürür
40 Yorumla
+1 yılYani. 7 aylık evlilik de bu ileride daha çok olacağı anlamına gelebilir
Nerde yasiyorsun06 Yorumla
Soran+1 yılKonya.
- +1 yıl
Yani konyada bilemiyorum şimdi diycem annemler öğrenmesini istemiyorum diyorsun
Buna bı çare bulmalısin bu böyle ilerde de tekrar edecektir - +1 yıl
İpleri biraz elinde tutmalisiniz kızlar
Bazı it ler. Bakıyor sen kızsın artık onun şahsı maliymissin gibi görüyor arkanda ana baba da fazla bı yer tutamıyor.
Kendini bı b. k sanıp. Böyle şeyler olabiliyor. Bence ailenden birine danış bu konuyu tek başına hareket etme
Soran+1 yılEvet dediginize katiliyorum koleymisiz gibi davranmalar felan. Ne olursa olsun cok acimasizca bisey.
- +1 yıl
Ülkemizde ve dünyada aşk ve sevgi bunlar hani ayran gönüllü dediğimiz insanlar varya onlar gibi oldu seni elde edene kadar aşık dır seni elde ettikten sonra bu nasılsa artık benim diye bir saçma düşünceye girer bu yüzdende bu zaman la ilgisizliği ardından da şiddet ve boşanmalar a kadar gider
- +1 yıl
Konya'da bı polis var tanıdık ama yardımını. İstersen tabi
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGerginmiş bayağı o gece.
Sen de fazla üzerine gitmiş olabilirsin.
Dışarıya yemeğe gitmeniz için konuş onunla.
Yemekte olayları konuşun.
Ondan söz al böyle birşeyin bir daha olmayacağına dair.
Belki bir daha yapmaz.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHastaneye gidip darp raporu alıp onu şikayet et bence
20 YorumlaO başka bir şeye sinirlenmiş senden sınırını çıkarmış evlilikte herşey olabilir. Bide senden özür dilediyse af et kocanı
011 Yorumla
Soran+1 yılSinirini bagirarak cagirarak cikarsin doverek degil!
- +1 yıl
Her sinirlendiğinde şiddet uygulasa kadın komalık olur.
Soran+1 yıl@düşünmekmi Dile kolay tabii. Yasanmadan bilinmiyor simdiye kadar tv de gorurdum kadina siddete hayir yazilarini vs. ne serefsizler var derdim kendim yasadim gordum cok zor yemin ederim ki aramak istiyorsun aileni telefonunu vermiyor cocuk olabilir ya ne olursa olsun bir kadin bunu haketmiyor be kadin olmasa siz bir hicsiniz
- +1 yıl
Soran kişi şunu bilki kimse kimseden Üstün değildir insanların davranışlarını şahsına göre eleştirin cinsine , dinine ve ırkına yansıtmayın genelleme yapmayın.
- +1 yıl
Aile olmak dayak yemek ise boxculardan iyi aile olur.
- +1 yıl
Ulan eşine şiddet uygulayan aile yıkmıyor bizmi yıkıyoruz. BRAVO!
- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılzor bir durum
öncelikle iyi düşünmelisiniz ve sizin için en doğru kararı vermelisiniz00 Yorumla
+1 yılNe demek vurdu ya bunun için mi vurdu yani hemde bir çok defa yuh :/
10 YorumlaAllah yardımcın olsun üzüldüm 😞
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin insallah saol
Nasıl bir hayvanla evlenmisin öyle.
11 Yorumla
Soran+1 yılCok pismanim 😔
- Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yılBirseyi bozmak cok. kolay ama onu ayakta tutmak yürek ister. Bozma yuvanı 2 3 kisinin yorumunu okuyup
00 Yorumla çocuk yoksa direk boşan hastaneye gidip darp raporu al...
16 Yorumla
Soran+1 yılHamile olabilirim suanda test yaptiracam yoksa direk bosanicam.
- +1 yıl
Hamile bile olsan kürtaj yaptırma bebeğin suçu ne.
Soran+1 yıl@düşünmekmi tabiki aldirmam bebegimi.
Soran+1 yılGec oldu saat 12 de tvye mi bakilir sabah erken kalkacak sonra kalkamiyor.
- +1 yıl
Ne biliyim biraz anlayışlı olmak lazım ama yaptıklarının anlaşılır bir şeyler değil.
+1 yılMuhtemelen aldatılıyorsun. Yediğin dayak o yüzden. Gereğini yap bence. Sessiz kalırsan devamı gelir.
30 Yorumla
+1 yılGünümüz şarrlarında erken evliliğin sonuçları kendin ettin kendin buldun.
00 Yorumla
+1 yılArada bir kendinde olmadığı zamanların hesabını yap, karını zararını sen hesapla
00 Yorumlageçmiş olsun
sizin akşam sürekli seni bekliyorum diye eşinize seslenme sebebiniz neydi peki neden ısrarcı oldunuz?00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıle sizde hata hanendı sizi ramiz dayı uyarmıstı rahmetli kızlar erkegin merhametli olanını sevin diye ama dnlemedınız adamı
00 YorumlaGeçmiş olsun neden sinirlendi peki gün içinde bir şey mi oldu?
02 Yorumla
Soran+1 yılSurekli sinirli birisi zaten her gun sinirlidir neredeyse
Konuşma uzun bir müddet süründür onu
30 Yorumla
+1 yılAllah islah etsin boşan
20 Yorumla
+1 yılpolis kesinlikle, şiddet kime uygulanırsa uygulansın yanlıştır.
00 Yorumla
+1 yılBir kre vurduysa binlerce kez vuracaktır asla yutma ve ailenden birilerine söyle
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 32,8b cevap paylaştı. Ayrıl çocuk da yoksa şiddetin bahanesi yoktur
20 Yorumla
+1 yılYarinda yemk geç geldi diye yersin haberin ola
30 Yorumla
+1 yılayril. cocuk yok bisi yok ortada direk ayril.
17 Yorumla- +1 yıl
Aynen de türk kadinı neden bu kadar evlilik delisi. erkenden evlenip de ne olacak sanki
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 o cok bilmis teyzelerin marifeti bu
- +1 yıl
Ha ha ha ha küçüklükten itibaren sizi programliyorlar değil mi ☺
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 bende denediler ama basarisiz... kizdada az irade olacak
Soran+1 yılŞu an hamile olabilirim ondan ne yapacagimi bilemedim
- +1 yıl
aldiracan tabikide baska naoacan. kendi hayatinida cocugun hayatinida karartirsin cabuk bak cocuk var mı yok mu varsa direk aldir sonra ayril
- +1 yıl
Aynen eğitimini tamamlamadan kariye yapmadan kendi ayakların üzerinde durmadan ve aynı zamanda da hayatını kadınlığını yaşamadan evlenmek aptallık kısacası 30 dan önce evlenilmemeli asla
+1 yılAllah sabır versin ailenden sakmala
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDevamı gelir bunun
32 Yorumla
Soran+1 yılBilemiyorum ne yapacam anlatsam mi aileme
Cevap sahibi+1 yılDarp raporu alsan daha iyi olur
+1 yılBir saniye bile durmaman lazım orada.
12 Yorumla
Soran+1 yılAnnem hasta herseyi zaten kafasina cok takiyor uzmek istemiyorum onu
- +1 yıl
Hemsire darp raporu icin söz kabul olur mu
geçmiş olsun ailene git ya da git şikayet et.
20 Yorumla
+1 yılEşin senin aldatıyorsa ŞAŞIRMAM.
13 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Durduk yere gereksiz agresiflik gösteren erkek tepkisidir. 3. kişiden mesaj geldiyse ya da baskı, tehdit v. s ona sinirlenmiştir. Aşırı hisetlenmiş, ya da senin bildiğin kötü bir olay var, harç borç v. s bir şey var kesin.
Soran+1 yılYa normalde de herseye sinirlenir. Borcumuz yok oyle iside gayet iyi aldatma konusunuda bilemiyorum olabilir de olmayabilir de yani o konudan yana ona guvenim var ama belli mi olur nice insanlar var.
+1 yılaffedilir bir tarafı yok..
10 Yorumla
+1 yılBir kere yapan hep yapar
20 YorumlaYa anliktir ya da sıkılmıştır senden
10 Yorumla
+1 yılBoşa boşa boşa boşa
12 Yorumla
Soran+1 yılHamile olabilirim Şu an da bilemiyorum..
- +1 yıl
Aldır gitsin ya da doğur kendin bak
bir defa döven yine döver bas tekmeyi gitsin :D
+1 yılwatpad hıkayesımı yazıyorsunuz siz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKüfür falan mı ettin de vurdu sana?
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem