Adam gayet varlıklı etrafında bir sürü
kızda var buna rağmen yazdı ne cevap vermeliyim?
kızda var buna rağmen yazdı ne cevap vermeliyim?
Bir kere sevdiği için değildir. Bunu kafana sok. Ortada başka bir şey var. Ayrılırken nasıl ayrıldığınızı bir düşün ve ona göre ne olduğunu az çok anlarsın.
Ne gibi başka şey?
Ben kendimi o çocuğun yerine koyuyorum. Etrafımda bir sürü kız olacak. Aradan bir sene geçecek ve sana yazacağım. Ben bir kere sana sevdiğim için yazmam. Nasıl bir kızsın bilmiyorum ama, anladığım kadarıyla bu seni peşinde birazda olsa süründürmüş. Daha sonra başka sevgililer, hayatlar derken gününü gün ediyor. Sonra bu hayata doyuyor ve bir süre yalnız kalıyor ve sen onun bir anda aklına geliyorsun. Beni çok seviyordu bu felan gibi düşünüyor. Buarada buraya dikkat, sana karşı iğne ucu kadarda olsa bir duygu beslemiyor. Eğer öyle olsaydı zaten bırakmazdı seni. Sonra bu neyapsam diye düşünürken sana mesaj atıyor. Sende tabi ona karşı birşeyler hissediyorsan seviniyorsun felan. Bana gerimi dönecek gibisinden yani. Senin ona koşa koşa gelmeni sağlamaya çalışacak. Sen gidersen seni ağına almış olacak ve belkide seninle evlenecek. Yani biraz karışık oldu belki ama, sen onun için arşive kaldırılmış bir defterdin ve seni 1 sene sonra ortaya çıkarıyor ve kullanmaya çalışıyor. Uğraşma bence.
Geldiğin yoldan geri dönmesini ben söyledim çekip giden bir insanın bireyin sonra aklı başına gelipte bana mesaj atmasın benim açımdan çok etik değil
İşte ne oldu da aklı başına geldi
O terk etmişti, numaramı silmişti..
ne yazdı
Hal hatır gayet ilgiliydi
istiyorsan cevap yaz
Cevap
19Cevap
her zaman sölerim özlesende gebersende üzülsende tükürdüğünü yalama ! köpek gibi pişman olursun ! kızgın emoji
keşke bana da cevap verseydi ki 1 yıl geçmemişti neyse😄
Ne diyim
Pişman mı anlamak istiyorum
Gurursuz muyum la ben 😂
Ne yazayım şimdi
O ayrıldı
Aslında ben ayrıldım sonra o sonra yıne ben.. En son onda kaldı ihale.. Karışık biraz,
Boşver gel gerçek aşk bende param yok etrafımda gezen kız da yok işim gücüm var Allah'ın emri peygamberin kadri ile seni kendime istiyorm
Yaşın ufak
Yaşın önemi var mı
Sen niye bana talip oldun ki belki çirkinim.
Çirkin olmak veya guzel olmak cokmu önemli sence
Belki tanışırız ve cidden hoslaniriz birbirimizden
😂😂buram buram troll
Özür dilerim 😞😞😞
Bende sade ve kibar bir muhabbet ediyoruz sanmıştım
Ya seni tekrar istiyordur elde edip yol vermemesine dikkat et.
Öyle bir duruma izin vermeyeceğim
retro psikolojisine girmiştir geçer birkaç güne hayırdır ne işsin yaz
Hepimiz insanız hatalar yaparız. Ayrlık sebebi önemli. Dışarda sensiz daha mutlu olcağını düşünüp bu olmayınca geri geldi gibiyse direk yol ver gitsin.
Cevap at belkide unutamamıştır. Ettafında bir sürü kız olması önemli değil. Bir kişi olsun yeterli
Para suyunu çekmiştir
Yok işleri iyi
Ne alakası var, benim işlerim ondan iyi ailem varlıklı, sen sanki alçak gibi gosterdin onu para bitince dondu gibisine, takip etmeme gerek yok burnumun dibinde yaşıyor.
Sen para odaklısın dostum, benim derdim bu değil.
Adamın birşeye ihtiyacı yok buna göre değerlendirin diye
Bence herşey gayet açık.
Sende 2 sene sonra cevap ver
Senin beynini s... kim skdddldkdkdkssksakssksksk
Ne amaçla yazdığı ile alakalı
Hal hatır yazdı numaramı eklemiş
Normal cevap ver
Öyle yaptım
Amacın ne diye cevap verilmeli kız ayool
Hal hatır dedi
karakterin yoksa tekrar başla
Öyle bir niyetim yok sadece merak ediyorum, neden?
Vicdan azabı mı yani?
İma ettiğin tarzda hiç yakınlaşmamız olmadı, ikimizde inançlıyız.
sanırım seni yicek :D
1 yıl sonra cevap vermeli
O laflar boy boooyyy seni biiip meltem kovboy 😜
yaşanmışlıkları özlemiştir
normal davran selam selam
iş çıkarmı demiş
Sadece merak etmiş olamaz mı?
sen nasıl bir karaktersizsin demelisin bence :D
Cevap verme
geri dön bence
Neden geri doneyim,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?