Kalbimi çok kırmıştı ve o ayrılmıştı. aslında atmamam gerektiğini biliyorum 7 aydır atmadım hiç. Ama gerçekten bi kez yazmak istiyorum. sitem mi edeyim beni çok kırdığı için yoksa herşeyi unutmuş mutluymuşum gibi mi göstermeliyim? Bunca zaman sonra nasılsın desem takıntılı mı görünürüm daha önce yazmadım ama hiç
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılSitem edersen tersler. Hiçbir şey olmamış gibi sohbet edersen de bu sana yakışmaz. Hatalı olan o neticede. Bence hiç yazmaman daha doğru ama ille de yazacağım diyorsan nasılsın diye gir sohbete.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞöyle ki içinde kalan şeyler kötü bir ifade halinde ona ulaşılacak ve içim rahatlayacak şeklinde bir konuşma varsa kafamda tavsiye etmem lakin birde şu var geri barışma vs gibi bir düşünceyle bunu yapmak istiyorsan bak orası sıkıntılı ama birde şu var yok hayatında biri var yok kendini değersizlestirme yok takıntı arkadaşlar her şey bu kadar basit bir tabirden ibaret değildir ve bence sen içinden geleni kimsenin ne düşüneceğini hesaplamadan gerceklestirmelisin bu hayatı birilerinden çekinerek veya korkarak ilerletemeyiz ayrıca takıntı konusuna hiç katılmıyorum zaman geçtikten sonra insanın içinde kalan soru işaretleri elbette olur bence sen bilirisn ama güzel bir konusmayla belitmende bir şey yok neden böyle bir karar verdi ve siz niye bu hale geldiniz aslında güzel giden bir ilskiydi tarzında konusma yapılabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim olgun yanıtın için. Aslında evet çocuk değiliz ve sonuçta ilişki ayrıntılarını buradaki kimse bilmiyor dediklerinde haklısın. Ama karşımdaki insan narsist olduğu için beni tekrar kırmasından çekiniyorum yoksa bi mesaj da bişey yok. O yüzden yazmama kararı aldım. teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılSen bilirisn kişinin narsist olduğu konusunda da sana şöyle bir şey söyleyeyim her şey her kişilik ve karakter olarak yanlış olan her kişi narsisit değil belkide kötü biridir onu da bilmesin bu ara moda oldu herşeye narsisit diyoruz öyle mi değil mi onu psikologlar bile çoklu seansta anlıyor ama sen şunu anlamissindir ya ben bu kişiye şu şekilde bir konudan ya da bir şey paylaşmak istediğimde beni anlayacak ya da güzel üslupla yanıt alabilecek biri mi yoksa dedigimle mi kalicam onu da düşünürsün karar senin gerisi kimsenin müdahalesi olamaması gerekir
Hemcinsin olarak Seni kendine getirmek zorundayım tatlım aslaa yazma bunun gibi basit herifleri mesaj atıp da egosunu besleme sen çok daha iyilerine layıksın lütfennnn sitem edersen taktığını anlar mutlu gösterirsen de banane yaninder geçer bu adamlar böyle sen yoluna bak gerçekten mutlu ol o köpek gibiii kuyruk acısıyla döner zaten
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeni tanıdığım gecenin sabahını s.. eyim yaz
81 Yorumla
Soran+1 yıl😂valla en hak ettiği bu
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
21Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 265b cevap paylaştı.
u +1 yılben eski sevgilime yazmam
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKalbin ne söylüyorsa yap. hic bisey kaybetmessin. Vayy beni unutmamış dese ne yazar yaa ))). bir gün gelir ki senin yazdığın mesaja cevap verme gereği duyar, belki yıllar geçmiştir. iste o vakit anlar. iste bu yüzden anlat ona bu günkü duygularını. yarın döndüğünde ise anlasın neden geç kaldığını..
80 Yorumla
+1 yılİçinde kalmasın yaz duygunu ifade etmelisin. İfade edilmemiş her duygu sahibine zarar verir. kırıldığını yaz ama onu bekliyormuş havasi yaratma. Büyük ihtimal zaten o bıraktığı için umurunda olmayacak ya hiç cevap vermicek ya da geç cevap vericek. Sen sadece ağzına gelenleri say dök. Gerisini Allaha havale et.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Eski sevgiline mesaj atmak hassas bir konudur. Sitem etmek yerine kısa, nazik ve olumlu bir mesajla başlamak en iyisidir. Tepkisine göre ilerleyip geçmişi deşmemeye özen göstermelisin. Olumsuz bir yanıt gelirse ısrar etme, saygı duy ve vazgeç.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiçin öyle yapasın ki ne geçecek onun eline hiç bir şey yapma illa bir yerden takip ediyordur, dediğin gibi mutluluk saç ortsliga yeter. Niye kendini bir daha yorasin ki
119 Yorumla
Soran+1 yılBöyle de kızın hiç umurunda değil yaşanılanlar demez misiniz?
Cevap sahibi+1 yılBırakıp giden kim
Soran+1 yılOydu
Cevap sahibi+1 yılYa da bırakıp gidecek kim ne yaptı doğru olan bu
Cevap sahibi+1 yılEee sen niye zihnini kurcalıyosun o zaman sayın gizli üye arkadaşım 🙂
Soran+1 yılBurdan çok detay vermek istemiyorum ama ona göre benim davranışlarım yüzünden ayrılmış kırılmış çok özür diledim affetmedi Aldatma vs gibi şeyler yok
Cevap sahibi+1 yılŞöyle düşün şu an sohbet ediyoruz dimi detsy vermemen hakkın ancak doğru yorum yapmak önemli burada bana düşen. Neyse birtakım hatalar davranışlar silsilesi olmuş sonuç bu bide şuna bakmak gerek bu hatalar yapilirken karsi tarafin buna kaykisi neydi
Soran+1 yılTabi ki onunda katkısı oldu. Ben zaten sadece mesaj atmak istemiştim. Ama şimdi takıntılı bu da deyip yine bişey der kırarsa diye yazamıyorum
Cevap sahibi+1 yılTanımışsın fazlasıyla kendisini, niye kendini üzecek durumlara atasın ki kendini, burada biraz eski özlem anılar vs bu duygu yoğunluğu sana yaptırmaya kalkıyor olabilir kafanda bittiyse uğraşma kendi kendine kötülük yaparsın
Soran+1 yılÇok haklısın 👍 Çok teşekkür ederim konuşmak çok iyi geldi.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Daha emin adımlarla ve hakikaten inandığın kişiyle devam et ama biraz kendine süre ver dinlen.
- +1 yıl
Zehra seni rezil edicem demek bana kazık atarsın
Soran+1 yılZaten yeniden biriyle bir şey düşünmek artık imkansız gibi. Yani hiç hevesim yok hiç bir şeye. yedi ay olmuş ben hala ne düşünüyorum baksana 😑
Cevap sahibi+1 yılBilemem karar senin ancak yorumlar ilginç.
Soran+1 yılYa ben hesabı yeni açtım kim bilmiyorum umurumda da değil açıkçası. Öyle çoluk çocukla konuşacak biri değilim. onun Amaç bel altı muhabbet yapmak belli
Cevap sahibi+1 yılÖyle diyorsanız engelleyin bence, hoş şeyler yazılmıyor belliki
Soran+1 yılEngelledim ama yine gözüküyor anlamadım pek bilmiyorum uygulamayı da şikayet edemiyor muyum
Cevap sahibi+1 yılProfiline girip edebilirsin
- +1 yıl
Zehra sen tam bir malsın
+1 yılİlla bir şey atacaksan onun bilgili olduğu alanda bir şey sor. Mesela avukatsa bir kanun sor, terzi ise kıyafet kalıbı ile ilgili sor sanki ihtiyacın varmış gibi ama bence asla yazma
10 Yorumla
+1 yılboş ver yazma sevseydi seni gitmezdi zaten. Duygu yoğunluğundan yazmak istiyorsun hala sevdiğin için ama seni sevmediğini anlarsan pişman olursun yaptıklarına keşke hiç yazmasaymışım dersin. Çünkü o bırakmış seni onun yazması gerekiyor yazmadıysa zaten umrunda değilsindir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye ayrıldınız ve çocuğun burcu ne eğer koç İkizler ise unutmuştur çoktan
24 Yorumla
Soran+1 yılBoğa burcu
Cevap sahibi+1 yılBence ayrılma sebebi çok büyük değil ve sevgilisi yoksa yaz boğalar aşk insanı olur senin burcun be
Soran+1 yılBenim oğlak
Cevap sahibi+1 yılYaz yaz çok iyi anlaşırsiniz şansını dene içinde kalamsin. Ben de bir ara bu durumu yaşadım gurur yapamam gerekliydi ama yazdım şimdi çok şükür bir aradayız.
+1 yılEskilere bu kadar takıntılı olmayın. Kırıldıysanızda içinizde yaşayın. Mesaj atmanız çok anlamsız olur yinede siz bilirsiniz
10 YorumlaBu kadar ay seni tutan neydi de şimdi yazmak istyorsun. p yazman da saçma o ayrılmak istediyse
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen yazacaksan ona göre bende yazıcam haber ver askım
17 Yorumla
Soran+1 yılYok canım sen bana göre yapma yanlış yönlendirmek istemem 🥺
Cevap sahibi+1 yılOlsun benimde bir yazasım vardı zaten bahane arıyorum sdfdghgfdesawgfnh
- +1 yıl
Bende bahane arıyorum bana da söyle bulursan denicem bişey djdjg
Soran+1 yılBen yazmıyorum herkes olumsuz yazdı hevesim kaçtı 😂sana başarılar kardeş jjjjjsj
Cevap sahibi+1 yılBence yazalım
Cevap sahibi+1 yılHadi aynı anda yazalım qwdefrghnjmgbfdsca
Soran+1 yılSevgilim var yazma falan derse sinirlenirim yazmicam ben. Ama senin benim kadar takmadığın biriyse yaz içinde kalmamış olur
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yazma yazdıktan sonra ters teperse daha cok üzülürsün
20 YorumlaAşkından gebersem yinede yazmam 7 ay olmuş sende yazma derim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKalbini çok kıran birine neden mesaj atacaksın ben anlamadım ki 🤷♀️ sitem etsen aaa bana sitem ediyo diye üzülmeyecek, ben olsam yazmazdım bazıları sevilmekten cok unutulmayı hak eder
00 Yorumla
+1 yılAtma. ben attım geçenlerde. hayatımda biri var yazma desi. YALAN SÖYLÜEDİ BANAĞĞĞĞĞĞĞĞĞ.
Valla bende yazmadım o günden sonra, severse o yazar zaten01 Yorumla
Soran+1 yılBen de vazgeçtim. Böyle bişey der sinirimi bozar
+1 yılbaşkasını bulamayınca geri dönüşler baslıyor :D
014 Yorumla
Soran+1 yılOhoo aşk öyle saçma bişey ki kendimi çok şey yapmak istemiyorum ama sen deli misin dersin 😂keşke başkasını bulamadığım için olsaydı
- +1 yıl
aşk süründürüyor dememişler boşuna ne gurur kalıyor ne haysiyet kadın herseyini teslim ediyor kendini kullandırıp attırıyor bile.. allah gözünü açsın ne diyelim
Soran+1 yılGözüm açıldı ama hırs mı desem ne desem bişeylern yarım kalmışlık hissi çok ani olmuştu
Soran+1 yılAyrıca niye kullanılmak olsun ki her iki taraf ne yaşanırsa isteyerek yaşıyor. Çoluk çocuk ilişkileriyle bütün ilişkiler aynı değil size katılmıyorum
- +1 yıl
yenilen pehlivan güreşe doymazmış o misal :D hırs yapıp daha cok istiyorsun ama anlamıyorsun işte.. kendini dısarıdan görebilsen belki kendine acırdın
Soran+1 yılYok ya şimdiye kadar dik durdum aslında 😀kan kustum kızılcık şerbeti içtim jjjjsjsj
- +1 yıl
cinsellik konusuna bende cok takılmıyorumda ama erkeğin bakış açısını söylüyorum sadece aşık bir kadınla sevişmek kadar kaçıracağı lezzetli bir yemek olamaz :)
Soran+1 yılSen akıllı bi abiye benziyorsun 😂
- +1 yıl
saol iltifatın için :) akıllı erkekler yalnız kalıyor genelde
Soran+1 yılİnşallah doğru insanları buluruz ☺️
- +1 yıl
ben bi zenciyle deniyorum Şu an londrada acayip sevgiye aç türk kızları gibide kıskanc :)
- +1 yıl
cinsellik desen zaten sorun etmiyor telefonda iki üç cinsellik konusuyorsun sonra gel dayanamıyorum diye yalvarmaya baslıyor romantikliğime bitiyor ilk kez kendiminde romantik oldugumun farkına vardırdı bana.. türk kızları gerçekten beni kadın ilişkilerinden sogutmuştu nerdeyse kadınlarla konusamicak seviyeye gelmiştim
Soran+1 yılEe ama siz kadınlarla cinsellik yaşayınca onları aşağılyorsınuz kullanmak olarak görüyorsunuz. Tüm bunlar kadınlarda tâbu oluşturuyor. Tabi çok rahat olsun herkes ben bunu da söylemiyorum buna da karşıyım. Ama ne bileyim bizlerin toplum olarak bakış açımızı kendimizi geliştirmemiz gerek. Bizim ülkemizde bu yıl pantolon tişört giyen kız sokak ortasında hakaretlere maruz kaldı. Tüm bunlar bizim erkeklere yaklaşımımızı dişil enerjimizi etkiliyor
- +1 yıl
maalesef öyle ama işte hepimiz öyle değiliz benim keske türk bir sevgilim olsa ama dediğim gibi vaziyetler hepimiz birbirimizden korkar ve nefret eder hale gelmişiz türk kadınlar gecen yıl en cok almanları tercih etti yabancı koca olarak.. yavas yavas türklük kaybolup gidiyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılEğer illaki yazacaksan "Naber, seni merak ettim" diyebilirsin
Ama yazmaman tarafındayım12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıl7 aydır neden yazmadın da şimdi peki?
12 Yorumla
Soran+1 yılKırılmıştım anca toparladım jjjsjs
- +1 yıl
Bilmiyorum çok zaman geçmiş unutmuştur sevse dahi hisleri bitmiştir
+1 yılYazma ne yazıcan 7 ay olmuş
11 Yorumla
Soran+1 yılTakıntılı olduğu mu düşünür değil mi
+1 yılÇok gereksiz birsey yapma daha cok kendini düşürme
13 Yorumla
Soran+1 yılÖncelikle yanıtın için teşekkürler. Böyle de kızın da hiç umurunda olmadı dicek yani der mi bilmiyorum. Bu kadar basit mi bu işler ya onca şey yaşıyorsun bi mesajla bitiyor. üzülüyor insan
- +1 yıl
Bak canım sana bir arkadas tavsiyesi hayatimda ilk kez bu kadar aşalandigimi bugun fark ettim o cok sevdigin kisi varya hic umrunda degilsin ve belkide hayatinda biri var ve gunu gun ediyorken sen kendi hayal dunyanda onla hayal kurmaya devam ediyorsun seni sevmiyor ve unuttu bundan eminim ve sen kendini degersizlestiriyorsun bu onun seninle ilgili hic bir dusuncesi yok seven ölmedigi surece ulasir ama ulasmiyorsa yeni bir hayata baslamistir
Soran+1 yılÇok haklısın söylediklerini düşüneceğim 🙏Hayatında biri de olabilir bundan da çekiniyorum zaten en iyisi yazmamaya devam
çok kötüyüm lütfen gel yaz kfjfn
14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle denir mi kız iyice bi tarafı kalksın 🤣
Soran+1 yılYa bu sorumu zaten niye günün sorusu seçmişler bana bi kaç cevap kâfiydi jjjsjs
böyle yazınca benim exe de benzedin sen şmdi
02 Yorumla
Soran+1 yılBi kaç kişi daha birine benzetmiş 😂ne çok eski sevgiliye mesaj atmak isteyen varmış jjjsjsj yalnız olmamam sevindirdi😂
+1 yılanlamıyorlar bacım anlamıyorlar
boş ver yazma10 Yorumla
+1 yılO kisi ex olduysa artık mesajı hak etmez dostum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
u +1 yıl7 ay olmuş yazma artık
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yıl7 ay geçtiyse yazmanın anlamı yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 29,6b cevap paylaştı.
+1 yılbu kafayla kızlara asla güvenilmeyeceğini hep anlamış oluyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yazma sakin
16 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılBu saatten sonra olan oldu ayrıyız zaten 😒
- +1 yıl
Zehra seni rezil edicem rezil
- +1 yıl
@runthewhitenight aboo
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
+1 yılAsla atmam bazıları eskide kalmalı
10 Yorumla
+1 yılyazma
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılYazma bence
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ne yapıyon lan de
10 Yorumlaboş ver yazma
10 Yorumla
+1 yılUnutamadım olurdu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılExden next olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Atma.
10 Yorumla
+1 yılKuzenim yazmış aaa 🤭🤭
01 Yorumla
Soran+1 yılHerkes biri sanmış😂milyon tane insan var deli misiniz ya
Gizli Üye(30-35)+1 yılZehra sevgilin var ve aldatıyorsun eski sevgilinle konuşarak
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZehra emrenin altına girmediğin kalmış seni mahvedicem
Soran+1 yılZehra değilim terbiyesizlik yapma deli misin nesin
Cevap sahibi+1 yılZehra olmasan terbiyesizlik yapma demezdin senin hayatını bitiricem zehra ben mustafa
Soran+1 yılYa eğlenmek istiyorsun belli de git başka yerde başkasıyla dalga geç senin bildirimlerinle uğraşamam
Cevap sahibi+1 yılNe eğlenmesi zehra git emrenin altına gir
Cevap sahibi+1 yılZehra sensin
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Atma bence mesaj
10 YorumlaAtma ya bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazmaaaaa
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbak senn :D :D
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz