Bu kadın mayo veya bikinili olsaydı kimse karşı çıkmazdı :D Ne biçim toplumuz bee :D Hatun daş gibiymiş. :) Benim hatınumnistediğini giyer fakat sonuçlarına katlanır :D
Bu kıyafette sıkıntı olduğunu sanmıyorum;Türkiye'de tatil yerlerinde yurt dışında istediğim yerde (Arap ülkelerini vs. demiyorum tabii ki:)) giyebileceğim bir elbise.
Bazı geniş erkekler izin veriyor. Bazı kızlar da "ama o tatil yeri başka yerde giymiyorum. Normalde usturuplu giyiyorum" diyorlar. Hangi kafaya hizmet bu açıklamayı yapıyorlar belli aslında. "İçimde bir soyunma arzusu var bunu anca tatil yerlerinde rahatça yapabiliyorum" düşüncesine hakimler. Bu tipler de hiç masum değiller.
kıskançlık duygularım hiç olmadı benim.. ancak malesef ki bizim ülkemizde toplum yapısı ve insanlarımızın kafa yapısı zaman zaman rahatsız edici sadece
En İyi Cevaplar