Bu tarz giyime uyacak bir yerde giyecekse laf etmem. Ki eşimi ben giydirmem, çocuk değil ya, giyimine de ben karar vereceksem o niye yaşıyor?
Bu giyime karışma huylarını da cidden anlamıyorum, diyelim bir sevgilin veya eşin var, birden giyim tarzına karışmak niye lan? Bu kız bu işte sen gelip modifiye mi edeceksin? Madem gelemiyorun böyle şeylere ayrıl kendi kafandaki giyim tarzını benimsemiş birini bul.
Günlük hayatta böyle gezmeye kalksa 'Ne alaka şimdi bu elbise?' der tepki veririm, ama atıyorum, kokteyle falan gideceksek genelde bu tür giyim öyle yerlerin işidir, çok da şaşılacak birşey yok.
giyilir saclar uzunsa arkadaki dekolteyi kapatir hem beyaz olan okadar acikta degil sadece sirti. ustune bir dantelli bolero giyersin kisa ceket oldu bitti iste ne abartiiyorsunuz? Beyler bol keseden atiyorlar kesiyorlar :))) benim bir kayinbiladerim vardi bekarken esini dovuyordu asiyordu simdi kik cikartamiyor karisina :P o hesap yaniii dua edin gonlunuze gore versin Allah ;)
eş denilen şey, size ait bir nesne ya da barbie bebek değildir, hayat arkadaşıdır. tabii ki uygun ortamlarda nasıl giyineceğini bilir ve buna karar verir. nasıl ki, plajda mayo ya da bikini giymek normalse, bir davette bu giysileri giymek de normal olabilir.
bu kıyafetlri sadece evde giysin. kuran-ı kerim de de gecer. özetleyerek yazıyorum.''kadınına bakıldıgında rahatsız olmayan ve hoşuna giden adamlar için ki daha geniş ve güzel anlatıyor kuran-ı kerim DEYYUZ diye geciyor. ama karım böyle giyinsin o giyinince ben ona yemek yaparım hiç yorulmasın gecesinde cok yorulur zaten :D
Giydirmek derken? Ben kendi kendime giyinebiliyorum teşekkürler eşimin beni giydirmesine ihtiyacım yok. Ayrıca ortam müsaitse giyerim. Yazlık mekanlarda ya da lüks nikah düğün gibi konseptlerde kullanılabilir.
Bu kıyafetlerin amacı belli bence gündelik giyinmek için üretilen kıyafet değil bunlar bariz bu kıyafeti giyen kadın yanıyorum itfaye'yi arayın diye bağırıyordur :D
Bunu giydirmek icin boynuzlu olmak gerekir eve gidincede yaglarsin benim gorusum bu yonde helalini boyle gezdiriyosan sen neden yanindasin pezvnkligini yapmak icinmi? :)
Yabancı ülkelerde neler neler giyiyorlar neler bakmayın bizim kültürümüz böyle. bizde dışarda abazadan çok ne var. insan tabi izin vermez karısın böyle giyinmesine haberlerde herşeyi görüyoruz
Eşim Benim Eşimdir Okadar çok Yobaz İnsan var ki Vucut sergiler gibi Bu Kıyafeti Giydiripte O Mahlukların Gönüllerini Hoş Edemem... Keserim o Kadını Israr ederse.. :)
En İyi Cevaplar