Etekde bir sıkıntı yok. etek ya da şort giyen insanlara bakmak zorunda değilsiniz. bu mantığı anlayamıyorum cidden aşılması gerek bunların. kim kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle giyinir. burada bayanların kendi hakkını savunucağına giyemez giydirilmemeli demesi de çok saçma. erkek egemenliğinde yaşamıyoruz. biz de bireyiz ve kendi kararlarımızı verebiliriz.
Tamam o zaman kim nasıl yaşamak istiyorsa öyle gezin istiyorsan ben senin karşına anadan üryan çıkmak istiyorum çünkü hava çok sıçak olunca ben kıyafetlerden rahatsız olurum evin içinde hep tek Yaşadığım için yazın öyleyimdir Dışarıya Çıkıpta senin karşında öyle gezmem gerekimiyor. Ki öyle gezsem sen çidden rahatsız olmazmısın veya tahrik olmazmısın? Bu arada sporcuyum Sak'ın deme o pis göbekli kılı vücuduyla midem bulanır çünkü bende ikisinde yok
Giyebilirsin derim. Giyerse once hissettirmeden evden giderim bir kac saatligine. Dondugumde; Hala giyiyorsa cekedimi alir giderim, bir daha da donmem.
yerine göre giyebilir tabi, güzel etek. ayrıca benim izin verip vermeme gibi bir hakkım yok eğer giymemesi gereken bir yerse uyarırım yine kendi karar verir
Değil giymek, bununla yanıma gelirse bu eteği parçalar kafasına çalarım. Zaten ben dışarı peçesiz bile çıkmasına izin vermeyeceğim böyle şeyler bana ve evleneceğim kişiye ters gelir zaten. Kesinlikle hayır erkeğim diyen adamda giydirmez bunu karısına.
sevgilim izin verse de giymem. ayrıca sorduğun soru çok seksist bir soru olmuş. kadın erkeğin çocuğu mu himaye ettiği biri mi ki giydirsin ya da giydirmesin. kadın özgür bir bireydir isterse giyer istemezse giymez.
sevgilisinin mini etek giymesini istemeyen uzun etek giyen kızla sevgili olur. diğeri sahiplenmek değil salak salak triplere girmek sözüm ona erkekliği kanıtlamak için. sen de bu soruda ekmeklerine yağ sürmüşsün tebrikler
İzin ile bağlı olduğum bir durum değil, izin veriyorum dese de giymem, hic alakasız erkekler niye en özel yerlerimi düşünsünler hayal kursunlar uzerimden... Hayatımda bir erkek varken özellikle...
benim hatunum oldugu bilindigi surece sorun yok, iiliskilerde soyle bir sey var ki eger kaybetmek gibi bir olasilik varsa her zaman daha cok ozen gosterirsin, dogumgunumu hatirlamadi iste evlilik yildonumumuzde beni yemege goturmedi vs gibi soylemler hep bundan ileri geliyor,
Benim yanımda giyecekse olur ama dışarda giyemez yaninda ben olsam bile giyemez.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
beğenmedim eteği ama boyum kısa olduğu için bu kadar kısa durmazdı giyebilirim eşim kızarsa giymezdim ama sevgilimle aramdaki ilişkiye bağlı olarak giyerim ya da giymem
Haksızmıyım burada bile kamu malı mı sadece bana giysin diye bir zihniyet var kadın özgür değil ve cinsel olarak aç insanlar var o yüzden endişe duyarım yoksa hayatta karışmam
Yo bence değil. Neden diyeceksin. Şimdi burada tek sorun var eğilirken kalçan görülebilir ya da otururken dikkat etmez isen bacak aran görünür. Ama kendine güvenen ve dikkatli biri isen giyersin. Gelelim bir karış uzun olsa eğilsen yine görünür dikkat etmeden otursan yine görünür. Yani sonuç yine aynı. Buradaki fark neden kaynaklanıyor. Beyindeki algılama biçiminden. Sürekli kadın vücudu görmeyen erkek bu tür eteği gördüğünde kalçaya ve bacak arasına daha yakın olduğu için sapıklaşıyor.
Yo kısa değil bence önemlinolan giymek ve taşımak. Daha kısasını giyen var. Bakacak olan ayak bileğinde olana bile sapıkça bakıyor zaten. Bence ideal güzel bir etek giy.
Elbette tercih meselesi @Julieeett herkesin giyinme özgürlüğü ama ben şundan dolayı kızıyorum. Başkalarının görüşleri yüzünden özgürlüğünden ödün veriyorsun. Mesela diyorsun ki nişanlıyım giyemem. Neden giyemezsin. Birincisi herkes derki nişanlı kıza bak kısa etek giyip bacaklarını açmış erkeklere gösteriyor. Töbe günah böyle gelin mi olur. İkincisi nişanlın istemez. Niye bacağın açık olması direk seksi çağrıştırır. İşte bakar sarkıntılık ederler. Bu ülkede çarşaflıya sarkıntılık ediyorlar. Ayrıca ona kalırsa ben giydiğim kottan dolayı bir kadının lafını duyunca şok olmuştum. O zaman seninde ona karışman gerek. Yani giymek istiyorsan da istemiyorsan da karar senin olmalı. Nişanlın ya da eşin sadece rica eder uyarır.
Oyle de hani kalkip giyemezsin ya da izin vermiyorum demiyorum bak canim giymezsen sevinirim diyorum uygun sekilde dile getiriyorum ama yok.. boyle boyle küstürüyorlar sonra eski ilgin niye yok diyolar
Bir bayan ancak kocasına karşı öyle süslenip açıla bilir. Ha dışarıda yapıyorsa bence evli bir bayan demeki kadın Kocasından naşkalarınada göstermek isityordur veya başka Şeyler gibi yoksa be Gereği var...
Tamam etek kısa kabul ediyorum ama dikkat ettikten sonra giyilebilir bence hem her ortamda giyilmez bizimde aklımız var sizlerden daha iyi düşünüyoruz kendimizi :D
Koruyamıyonuz tabi bu ulkedr bu yuzden kac tane kadin tecavuze ugradi kac tane kadin cinayete kurban oldu onlarca kisinin canı sütü bozuklar tarafından yandı tamam kadınsı yanını gosterme demiyoruz ama git evinde kocana goster en azindan kadinsi yanini bu herkes icin daha iyi olur
En İyi Cevaplar