Erkeklere sorum: eşiniz böyle kıyafetler giyse ona karışırmısınız?
Kızlara sorum: eşiniz karışırsa ve giymenize izin vermiyorsa tepkiniz ne olurdu?

Kızlara sorum: eşiniz karışırsa ve giymenize izin vermiyorsa tepkiniz ne olurdu?

sevgilim/eşim. yani sahibim değil. istediğimi giyerim karışamaz. onun üzerinde söz sahibi olduğu bir mal değilim.
sahip ne yaa:D
@013380 hiç bir insanın sahibi yoktu
kendim kendimin sahibiyim. fikirlerimden, yaptıklarımdan, söylediklerimden sadece ben sorumluyum. var olabilmek adına bir erkeğe/aileye/çocuğa ne benim ne sizlerin ne de bir başkasının ihtiyacı yok.
Nerede ne giyeceğime sadece ben karar veririm... Karışacak biriyle işim olmaz
Profilimi açık yapmıyorum çünkü burda yargılayacak insan çok.. Ben çok karışmayı düşünmüyorum böyle giyinebilir..
mayolar hariç giyilir ne olacak kadın benim bedeni benim sıkıntı yok yani illaki cinsellik olarak dusunursen
Cevap
32Cevap
benım esım bunları gıymez! gıymek ıstersede gıyemez, nokta! bu ne bee baldır bacak apıs arası meydanda.. kadın dedıgın once oturmayı kalkmayı bılecek bu ne boyle!
Ne var ki bunlarda benim tarzımın yanında tesettür gibi kalıyor uçuk şeyler göreceğim diye geldiydim :D Karışmaz istediğini giy der o konuda rahatım
Bende böyle giyiyorum ama bazı yorumları okursan herkes izin vermiyor
milet abaza hele türkiyede kusura bakmayında
Herşeyi anlarımda brnce külotlata iç çamaşırıylada dolaşılmasın ya. Şort demeye bin şahit ister bu kadar da abartılmamalı çıplaklık. Haksız mıyım?
şakamı bu. karışmazsak hiç kıskanç değilsiniz dersiniz. bu böyle bir şeyi yanında gezdirecek adam kesin morfin çekmiştir.
Bunda ne var ki burada turistler yazın geceleri bikiniyle geziyo
Biliyorum bende böyle giyiyorum ama bazı yorumları okursan herkes izin vermiyor
E doğu var batı var kuzey var Güney var
arabistanda yaşamadığımız için karışmam. günümüz kızları bu tür kıyafetler giyiyorlar zaten
Bazi seyler özel olmali benim bedenimi sergilememin kime ne faydasi var ben bu sekilde asla giyinmem giyindigim zaman esim karismiyosa sayet bir sorun var demektir
Bu elbiseleri sorun yapacak biriyle olamam çünkü böyle giyiniyorum..
Tatile gittiğimizde giyerim ya da ege akdenizde yaşarsak normalde de giyerim. Ama eğer iç anadoluda yaşarsak bu mini giymesen daha iyi olur derse güzel dille biraz daha dikkat ederim tabi
Karışırım, teklif ya da ısrar dahi etsede bitiririm zaten
Eşim zevkli adamdır birlikte alışveriş yaparız bir gün şunu giyme, bunu yapma dediği olmadı. Öyle biriyle işim olmaz zaten.
ciddenmi ya
Giyebilir özgür bireyleriz...
kendi hayatı kendi zevkleri
Eşim zaten bu tarz giyiniyor kıyafet anlamında karışmam
Giyerim
*Gecen bol olsun.*
yok artık boşarım heralde herkesin düşüncesine saygı duyarım ama mümkün degil
İngiliz olursa ve İngiltere'de yaşıyorsak sorun yok 😃
Her böyle giydiğinde 5 posta atayım da bakalım giymeye devam ediyor mu😂
senin kocan izin veriyormucidden
Evli değilim ve bu tür kıyafetleri giyiyorum karışan kimse yok ama eğer bir gün evlenirsem erkekler karışırmı diye merak ettim ve soru sordum
tabiki karışır cidden Türkiye çok muhazakar ve abaza sapık köpeğe eşeğe tecavüz 3 yaşındaki kıza tecavüz ediyorlar böyle şeyler giyme insanlar kötü gözle bakarlar Türkiyede emin ol çok abaza var :)
Her Türk erkeği bu kadını taşıyamaz.
ben bile kız halimle erkek olsam karışırım
nesi var bizim semtte herkes böyle
Bende böyle giyiyorum ama bazı yorumları okursan herkes izin vermiyor
tabi tabi böyle tarzın varda onun için abesmiş gibi böyle resimler bulup soru yapmışsın '!!!
Alakası yok, eğer evlenmeyi düşünürsem erkekler karışırmı karışmazmı diye merak etmiştim..
iyi tamam köylü kızı. byy
İnanmazsan inanma sen bilirsin
Derdi kendini millete kanıtlamak olan insanlar...
Yazlık beldelerde evet giysin
Çok zor. Kabul etmem böyle birini.
Egedeysek sorun yok ic anadolu felan karisirim.
bunları giyen bir eşim olamaz..
karışırım lan bu ne böyle
Benimle iken giyebilir.
Nesi var kıyafetlerin gayet normal
tatil mekanda gayet giyebilir
Sen giyiyor musun?
Giyiyorum şehirlerde şort felan giymem ama senin dediğin gibi tatil yerlerde giyiyorum ya da akşamları biryerlere gidersek giyiyorum
kız arkadaşım daha cesurlarını giyiyor.. sorun yapmıyorum.. özellikle geçen yıl tatilde
Sorularıma göz atabilir misin
Tabii canım mezhepsizim ben çıplak bile çıkabilir
Turkiye sinirlari icinde evet
Şu an ki sevgilim bu tarz
Hemen karışır ve müdahale ederim.
Hayır yanımdayken giyebilir
Bole. giyen kadinla isim olmaz
Gayet şık görünüyor niye bence sorun yok
ben karısırım müsaade etmem zaten
karışmam
Bikiniyi de çıkarsaydıı
Karışamaz