Arkadaşlar canımdan çok sevdiğim hayatımın anlamı 2 yıllık sevgilim var birbirimizi çook seviyoruz. Sevgilimden yaklaşık 2 yıl önce uzaktan akraba bir kızla yakınlaşmam olmuştu düşündüğünüz ilişki değil ama fazlasıyla bir yakınlaşmam olmuştu. Bu olayı sevgilime anlatmıştım;senden önce böyle birşey yaşadım çok pişmanım sadece haberin olması gerektiğini düşünerek sana söylüyorum bunları demiştim. O da çok üzülmüştü senden bunu beklemezdim ama benden sonrasına karışabilirim demişti. Yıllar geçti ve bu kız bize geldi. O gün gece olduğunda o ve ben hariç herkes uyumuştu. O an birşey oldu ve kendimi göğüslerini ellerken buldum sadece 3-4 dk sürdü bu olay. Herhangi bir ilişki öpüşme falan olmadı herşey bu kadar ama ben çok ama çok pişmanım kendimden utanıyorum sevgilim geçmişimi bilmeme rağmen bana güvendi ama ben böyle salaklık yaptım bir daha kesinlikle inşallah yapmayacağım o kadar pişmanım ki ağlamak istiyorum sevgilim böyle birşeyi kesinlikle hak etmiyor ona bunu anlatırsam çok üzülür ve benden ayrılır ben ayrılmak istemiyorum ben onu çok seviyorum bu konu hiç aklımdan çıkmıyor defalarca tövbe ediyorum allaha yalvarıyorum Çok pişmanım vicdan azabı çekiyorum sizce sevgilime söylemeli miyim?
Bir daha kesinlikle böyle birşeyi aklımın ucundan geçirmeyeceğim ve beni bırakmasını istemiyorum. Lütfen kötü yorumlar yerine beni anlamaya çalışın büyük salaklık yaptım ama çok pişmanım inanın bitkin haldeyim
Bir daha kesinlikle böyle birşeyi aklımın ucundan geçirmeyeceğim ve beni bırakmasını istemiyorum. Lütfen kötü yorumlar yerine beni anlamaya çalışın büyük salaklık yaptım ama çok pişmanım inanın bitkin haldeyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer