Her insan gibi benim de ergenlik yıllarım oldu. Ancak bu kadar da ergenleşmedim.
Eski sevgiliye atılan mesajlar, onu pişman etme düşüncesi, imalarda bulunup bir şeyleri gözüe sokma ve benzeri şeyler bana göre değil. Bunların hepsi, aslında hala ona bir şeyler hissettiğinin göstergedsidir. Kimse de bunu itiraf edemez.
Karşımdaki bir yanlış yapmadığı sürece pişman etme düşüncem olmaz.
Bu genelde kadınlarda var. İlişkinin bittiğini kendi ayrılsa dahi kabullenemiyor. Başkasıyla beraber oksa adam, tüm kadınlar "ne kadar karaktersiz, hemen birini bulmuş" diyor. Tabi erkek yalnız gezse, kadın birini bulsa bu karaktersizlik değil "ben hayatıma devam ederken bak o tek kalıyor, benim gibisini bulamaz, kimseyi bulamaz ezik" oluyor.
İlişkiler güzel şeyler yaşamak ve paylaşmak içindir. Düşman kazanmak için değil ! Bu ayrımı çoğu insan yapamıyor.
Eskitmeden yıpratığınız dostlukların, savurganca yaşadığınız aşkların hatırasıyla yapayalnız kalacaksınız bir gün. Ve bir akşamüstü yanınızda kimsecikler olmayacak ya da olanlar olması gerekenler değildir. Bu kadar basite indirmeyin, bu kadar yıpratmayın karşınızdakini ve kendinizi. Yıllar sonra anlayacaksınız...
Hayatta size yakışanı yapın. İnandığınız gibi yaşayın. Eski bir sevgiliyi gördüğünüzde utanç veya nefretle kaçmak yerine, yanından geçerken mahcubiyetten ve yaşanmışlıklardan, güzel günlerin hatrından başışınızı eğip veya bir gözüne bakıp ses etmeden geçin. İnsan olmayı benimseyin.
İnsanlara katlanamayan ben söylüyorum bunları çünkü olması gereken bu...
Onun sana yapmadıklarını başkası sana yapmış gibi göstermek. ÖRNEĞİN; sen ondan bir çiçek istemişsindie ve almamıştır. gözüne sokarak sana başkası almış gibi göstermek
her ilişki biter elbet ayrıca pişman edilmez asıl onun yerine ben neden her ilişkime bu kadar anlam yükleyip kendimi boş yere harap ediyorum diye düşünülür.
En İyi Cevaplar