Kıymet bilmeyen eski sevgili nasıl pişman edilir?

Arkadaşlar konuyu kısa özetle geçmem gerekirse, ben 32 yaşında hiç iliski yaşamayan biriyim.. sevgilimle beş aylık beraberlikten sonra benim isteğimle ayrıldık.. fakat haklı sebeplerim vardı.. o tabi bir erkek olarak 32 yaşına kadar her türlü ilişki yaşamış biriydi fakat ben değildim, ve bunu bilerek te onu hayatıma aldim ciddi olarak evleneceksek ben varım dedim.. neyse biz bununla en son buluştuğumuzda beni öptü karşı koyamadım bende öptüm biraz yüzeysel birseyler yaşadık.. eve bıraktı beni 24 saat boyunca ne aradi ne sordu.. Ben buna yazdım hayırdır bir sorun sıkıntımı var aramıyor sormuyorsun dedim.. bana işlerim çok yoğun boğazım çok kötü durumdayım arayamadım dedi.. tabi ben çok sinirliydim, bunlar bahane değil sevseydin bir mesajlada olsa en azından durumunun kötü olduğunu bu yüzden yazmadığını alamadığını söylerdin dedim ve hayatımdan defol git dedim kendisine.. neyse görüldü atıp hiç cevap vermedi.. Ben onu sildim ama o sohbet klasöründe durduğu için bende görünüyor ve benim numaramı sılmiyor.. hergun profil değişiyor.. sizce bunu pişman etmenin bir yolu var mı?
Kıymet bilmeyen eski sevgili nasıl pişman edilir?