Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
- +1 yıl
kendi kendine döner bişe yapmana gerek yokda. Tekrar gider. darlayan ya da trip atan bir kadınsan , gene ayrılır. Pişman olup sürünmesini genelde egoist , tripci kızlar yapıyor
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Darlayan ve trip atan biri degilim en fazla 10 dk trip atarim dayanamam
- +1 yıl
Bana göre cinsiyet farketmeksizin eski sevgiliyi kötü hissettirmenin yolu hayatına kaldığın yerden mutlu bir şekilde devam ettiğin imajını göstermek. Hoş, neden eski sevgilini pişman ettirmek istiyorsun onu da anlamadım bence yanlış ama... Sen bence eski sevgilini pişman etmek amacı ile yeni bir ilişki bul, takıl, hayatını yaşa sonra bunu hakikaten kendin için yapmanın ve eskileri unutmanın sana daha iyi geldiğini anlayınca zaten devam edeceksin *thumbsup*
00 Yorumla - +1 yıl
Adil yıldırım izle kesinlikle ve sakın yazma çok mutlu gibi davran foto felan paylaş umrunda değilmiş gibi yap
05 Yorumla- Soran+1 yıl
Sonunda benim gibi adil yıldırım izleyen birisi🤗 Adil beyin söylediklerini harfiyen yaptim 2 hafta boyunca ve hem kiz arkadasima sordu beni hemde pazartesi yanina cagirdi konusmak icin ve merak ettigi tek sey hikayelerime bakmiyorsun yazmiyorsun baska birisi mi var dedi bende hayir dedim Ama hala barismadik ben o cabalasin özlesin yazsın istiyorum
- Soran+1 yıl
Ayrıca dershaneye basladigimi ogrendi ve kıskandı baska erkeklerinde orda oldugunu duyunca
- +1 yıl
:D uygulamaya devam et sakın yüz verme
- Soran+1 yıl
Ben hikayesine bakmadıkca baskasi var sanıyor napiyim simdi bakiyim mi bakmiyim mi
- +1 yıl
bakma umursamaz davran
Aşk İlişkileri konusunda 376 cevap paylaştı. Kesin olarak onu ancak zaman pişman eder Yokluk çekmeye başladığı özlem duyduğu zaman ancak öyle olur başka türlü zor
00 YorumlaUmursamaz rahat tavırlar bolca musmutlu medya paylaşımları yalandanda olda yeni sevgili ile pozlar onu çatlatacaktır😄
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 505 cevap paylaştı. Kötü birşey yapmadıysa pişman etmemelisin düzgün bir şekilde söylediyse hiç yapmanı tavsiye etmem
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Kavga ederek ayrildik ama ara sira hala konusuyoruz
- Soran+1 yıl
Hakli degil tamterine haksiz kendiside farkinda
- +1 yıl
gelmek istemeyeni zorlamana gerek yok... isteyen yanında olur
10 Yorumla Zoruna gidecek şeyleri yap ama fazlada ileri gitme mesela normalde neyde sorun çkarıyordu filan onları düşünürsne aslnda kolayca yapabilrsn
00 Yorumla- +1 yıl
inan bana sallama çabalama hayatına devma et görüp pişman olur gözüne sokmaya çalışma o yokenki hayatında devam et
00 Yorumla - +1 yıl
Mutlu ol ve umursama zaten seni öyle görürse pişman olur
00 Yorumla - +1 yıl
pisman olmaz o
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Niye
- +1 yıl
Giden gelmez
- Soran+1 yıl
Niye kiskaniyor beni soruyor o zaman?
biriyle çık kıskandır
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Benden daha cok sogur
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Zayif insanlar uğraşır geçmişiyle
00 YorumlaBoş versene it ürür kervan yürür
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bos is ask
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Unutarak..
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Seviyorum ama
Detaylı bilgi
Merhabalar,
Erkekler ayrılık sonrası nasıl pişman olurlar sorusuna birkaç madde halinde yanıt verelim:
Sevgiler
AY
Adil Yıldırım’a ulaşıp kendisine direk sorularınızı sormak ve kendisinden daha detaylı yanıtlar almak için ADİL’E SOR uygulamasına üye olabilirsiniz.
Sorulan soruları Adil Yıldırım en detaylı şekilde analiz ederek yanıtlamaktadır. Adil Yıldırım'ın diğer görüşlerine buradan ulaşabilirsiniz.