Erkek arkadaşım aile baskısı yüzünden başkasıyla evlenecek?

Birlikteliğimiz 1 yıl sürdü, ama yıllar öncesinden tanıyormuş gibi hemen ısındı birbirimize, kısa sürede deli gibi aşk yaşadık, hatta o öyle sevdi ki şehir dışına çıksa nefes alamazdı, ben seni geç buldum ama artık bırakmam, sen beni bırakırsın ama ben bırakmam derdi. msjına 5 dakika cvp vermesem korkardı, bana bir şey olacak diye korkardı.. Aramızdaki yaş farkını ve benim dul çocuklu oluşumu problem etmedi ve evlilik teklif etti. Memleketteki ailesine götürdü ve beklediğim oldu ailesi olumlu davranmadı.. çok üzüldük kavgalar ettik, psikolojimiz bozulduama birlikte aşacağımızı sanırken o günden güne soğudu, sinirli, agresif bambaşka biri oldu ama ayrılalım deyince asla dedi.. Ben bu yüzden umutlandım her ters davranışını çektim, ya yan yana iyiyken 1 saat sonra ilgisiz oluyordu. Tam 4 ay boyunca düzelmesini umutla bekledim, ama bir tuhaflık vardı ayrılıl istememesi e rağmen.. En son sıkıştı ağlayarak ve yüzünü kapatarak herşeyi açıkladı.. Ailesi memlekette kız bulmuşlar çok üstüne geldikleri için o da tamam demiş, kızla sohbeti yokmuş ama tanıyormuş önceden.. Ben o an oradan kaçmaya çalıştıkça ayaklarıma kapandı, beni bırakıp gidecek misin dedi, yoksa bu gece terkederim bu şehri dedi.. Sımsıkı sarıldık ama ben bunu kabullenmeyip gözyaşları ve sitemlerle yanından gittim.. O gece mesaj attı çiçek resmi yolladı bende bu resmi evleneceğin kıza yolla dedim hiç cvp vermedi.. Ben çok mu aptalım, ben yaşım büyük diye bu kadar aşağılanmaya layık mıyım, kaderimi ben mi yazdım sanki.. O derece seven bir erkek nasıl vazgeçer, her şey yalan mıydı, yoksa şıpsevdi miydi, yoksa herşeyi göze alamayacak kadar korkak miydi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldıktan sonra 2 kez mesaj attı, napıyorsun diye, merak eden böyle yapmazdı dedim trip atıp gitti bir daha da hiç yazmadı. Dün gecede ekli olmadığım halde engellemiş beni sayfasından, yıkıldım
Güncellemeler
+1 yıl
Bazı katılımcıları tenzih ediyorum ama bazıları sırf moral bozmak için burada sanki. Laf olsun torba dolsun diye konuşurken bir karara müdahale ettiğinizi unutmayın
Erkek arkadaşım aile baskısı yüzünden başkasıyla evlenecek?