Önceden çok kazaniyordu sonra yıllar evvel işleri bozuldu. Babam ona 3 yıldır her ay maaş gibi para gönderiyor , mesela son 5 aydır ayda 30 bin gönderiyor. Ama bunları borç olarak gönderdiğini söylüyor ve banka gönderim açıklamasinda "borç" yaziyor. Yani bu durumda abimin babama çok yüklü bir borcu var.
Abim çoktandır işleri bozuk olduğu için depresyonda ve fiziken çöktü. Maaşlı bir işe girmiyor. Düşük maaş ile başkasına çalışmayı gereksiz kölelik olarak görüyor. Onun yerine fakir yaşamayı tercih ediyor. Babam da acıyıp ona her ay para gönderiyor ama hazıra alışmasın diye "borç veriyorum" diyor. Bu arada abim evlenmiyor da. Ne kadar kız bulduysak abim hepsine bir kusur bulup evlenmedi. Maddi durumu çok iyiyken de evlenmiyordu, ama şimdi maddi durumu kötüleştiğinden beri artık evlilik mevzusunu hepten kapattı. Zaten ağır depresyonda devamlı uyuyormuş ve fiziken çökmüş. Evine de kimseyi almıyor.
Şimdi de babam abime evlenmediği taktirde borcunu isteyeceğini, ödemezse borcunu icra ile alacağini , arabasina ve banka hesaplarina icra koyduracağini söyleyecekmiş.
Tek şart evlenmesi. Evlenirse borcu silecek yazili hibe anlaşması yapacak, düğününü yapip bir de ev verecekmiş.
Evlenmezse hiç bişey vermeyip bir de birikmiş borcunu isteyecekmiş.
Sizce abim bu şartlar altında evlenir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer