Erkek arkadaşım zorla evlendiriliyor?

Annesi ilişkimizi biliyordu ama seslenmiyordu daha dogrusu biz oyle saniyorduk sozlumle sozlum dedigim de aramizda yaptik yani neyse annesi tutup babasini doldurmus sozlumun de besikkertmesi varmis ama o kizda bunu istemiyor buda onu istemiyor kizda kardesim gibi falan diyor hatta kizin annesi aradi oda oyle soyledi biz istemiyoruz kardesler vs dedi kapatti ama babasi tutturmus ki illa seni degil amcasinin kizi besikkertmesini alicaz sende bidaha arama ayrilicaksin vs vs dedi sozlum evin tek cocugu evi terk ederim eger beni onla evlendirirseniz dedi bir baktimki annesi aradi oglum evi terk etti birtek bir oglum var oda senin yuzunden gitti sen geldiginden beri bu evde huzur yok diye bagirmaya basladi ben sabahlara kadar agladim iki gundur cozum bulamadik adam diyor dogum gununde nikahi kiyip hemen alicaz diyor cok caresizim asiri bir kin var anne babasina icimde ve beni eger gorusrseniz seni ailene soylerim dava acarim vs demekle korkutmaya calisiyor kim oluyorsa artik ne yapacagimizi sasirdik boyle dengesizler arti kaynanam olacak kadinlada ayni ismi tasiyorum ne kadar iyi ddgilmi arkadaslar boyle bir yilanin adini tasimak
Güncellemeler
+1 yıl
Sizce ne yapalim biz birbirimizi cok seviyoruz ayrilmakta istemiyoruz
Erkek arkadaşım zorla evlendiriliyor?