- Aşk İlişkileri konusunda 832 cevap paylaştı.
+1 yılbilemiyorum ama şu düşünce ile hareket edin:
onlar henüz olgunlaşmamışlar. Doğru ve yanlışı belki ayırtedemiyor olabilirler. Diğer yandan dışarıdan kendinize bakın. Ve onlara karşı davranışlarınızı yorumlarsanız iyi davrandığınızı düşünüyor musunuz? Eğer öyle ise ve bunun hesabını verebiliyorsanız bu önemli.
Sevmek zorunda değilsiniz kendi evladınız değil. Ama asla zulmetmeyin. İyi davranın. Annelerinin sevgisinden mahrum kaldıkları için malesef sıkıntı çıkarabilirler.
Kendi çocuklarınızdan ayrı tutmayın derim. Allah sabırlar versin hayırlısıyla.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu çocukların size böyle davranmaları hiç doğru değil. Bunu bir şekilde çözmeli eşiniz ile konuşmalısınız. Belli ki bu çocuklar kasıtlı olarak ters gidiyorlar sana. Ya anneleri kışkırtıyor ya da banalarını kıskanıp sizi annelerinden ayıran kişi olarak görüyorlar. Bunu tek başınıza aşamazsınız. Yaşınız gereği hayat tecrübeniz yok. Ve çok genç yaşta nasıl oluyor da böyle çocuklu bir adamla evlendin o da ayrı bir sorum...
20 Yorumla
+1 yılKötü niyetli olduğunuzu düşünmüyorum. Empati kurun, çocuklar için (hele ki biri ergenlik döneminde) bu yeni durumu kabul etmek ne kadar zor? Yeni bir kadın, annelerine rakip, babalarının ilgi odağı. çocukların öz anneleri de ayrıca dolduruyor olabilir. Bunu eşinize Güzel bir dille anlatın ve çözüm bulmaya çalışın. Olmadı bir aile terapistine başvurun. Siz ne kadar iyi davranışlar sergilerseniz sergileyin çocukların sezgileri kuvvetlidir... içten yapmadığınız sürece hırçın davranacaklardır..
00 Yorumla
+1 yılhümanist olmayan biri olarak sana hak veriyorum. O yüzden bence bu konuyu eşinle tartışmanı öneririm. Kimsenin kahrını çekme
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Sen iki çocuklu bir erkekle evlenerek herşeyi göze almışsın. O iki çocuğa sevgi ve merhamet göstermelisin. Adı üstünde çocuklar. Ufacıklar daha. Senin kötü gözle bakman kadar korkunö birşey olamaz. Ben eşin olsam senin boşardım senı. Çocuklarla inatlaşma onlara anne şevkatıyla yaklaş. Bugun okuduğum en kötü niyetli soru bu. Kınıyorum sni.
616 Yorumla- +1 yıl
Kizi yargilamak yerine biraz empati kursan? Sen eminimki seni sevmeyenlerle muhattab bile olmassin hatta uzak durursun. Bu kiz hem onlarin nwfretiyle yasamali hemde onlarla ilgilenmeli.. bastan beri biliyor olsada kolay bise degil.. evet onlar cocuk henüz ama bu kizin cektigi zorluklari degistirmiyor hafifletmiyor.. bence bu kiz saygiyi hak ediyor gencecik yasda sevdigi adam icin ona ayit olmayan ve ondan nefret eden cocuklara bakiyor.. baska kadinlar onun yasinda gezip egleniyordur keyfine bakiyordur hatta cocuk yapma hayali kuruyordur.. ama tabi size yargilamak daha kolay ve zevkli geliyor
- +1 yıl
Kiz onlardan nefret ediyorum demedi farkindaysan.. sadece onu sevmediklerini bildigi icin ve bunu kaldiramadigi icin anneleriylede yasayabilirler dedi.. ortada bir sorun var ve cözmeye calisiyor.. sizin dediginiz gibi yok da sayabilir ama böyle kimse mutlu olmaz ne o cocuklar ne kadin ve onlar mutlu olmadimi adamda mutlu olmaz.. cocuklu biriyle evlenmeseydi diyorsunuz sen sevdigin kizdan sirf cocugu var diye vazgecermiydin? Belki cocugu olmayan bir adami bu adam kadar sevemedi? Belkide cocuklarla iyi anlasirim diye düsündü? Sorun sizin olmayinca konusmak yargilamak kolay tabi
- +1 yıl
@Wundaaa bir yola çıkmışsın ve yolda basına geleceklerı bılıyordun. Çocuk değılız çocukca tepkı vermeye gerek yok. Sevdığım kızı çocukları için bırakırmıydım? Bu bayan gıbı duşünuyor olsaydım bırakırdım. Dert benim degıl üstlenmıyorum. Duşüncesı çoooooook yanlış. Bunu nasıl savunuyorsun anlamadım.
- +1 yıl
@Wundaaa insan zorlukla karşılaşabilir. Tercihlerinden ötürü sıkıntıya girebilir. Lakin bu tercihi kendi iteği arzuları doğrultusunda almış evlenmiş. Bundan ötürüsü yok. Şimdi empati yaparak aa üzülüyor çocuklardan kurtulsun diyemem. sen belki böyle birşey yaşadın ya da yaşıyorsun maduriyetini paylaşıyorsun. Senden başkada paylaşan yok zaten yorumlara baktım da.
- +1 yıl
Yo yasamadim öyle birsey sadece zor olanini yapiyorum yargilamak yerine anlamaya calisiyorum basklari bunu yapamiyorsa ya da yapmak istemiyorsa bu beni ilgilendirmez.. ben illa annelerine versin kurtulsun demedim farkindaysan.. sadece onu anlayabildim ve bir cözüm aramasini dogal buldum
Onlarla oturup mantıklı bireyler gibi konuşacaksın, içindeki sevgi saygıyı kaybetmediğin sürece her zaman sen kazanırsın, onlar henüz çocuk asla kötü davranma onlar ne kadar kötü davranmaya çalışsa da sen sabırlı ol ve emin ol günü geldiğinde seni seveceklerdir
10 Yorumla
+1 yılBu kadar vicdansız olma bence bir gün sanada bir şey olursa (Allah Korusun ) Çocuklarına böyle devranılmasını istemezdin emin ol. Başkasına yapılan şeyden mutlu olma. Hayat ne getirir kimse bilemez Rabimiz Haricin de. Hatandan dön en kısa zamanda.
50 YorumlaEvlenmeden önce o kiki çocuğun olduğunu farkındaydın. Iki masum çocuk hiç kimseye zarar vermez o kadar vicdansız olma sevmeye çalış onlar daha çocuk, haliyle sana sıcak bakmıyorlar sonuçta annelerinin yerine geçer gibi oldun. Sabırlı olmaya çalış..
13 Yorumla
Soran+1 yılBiri annede biri babada işte.
+1 yılBüyük olan yakın zamanda sevgili bulur yaşı gelmiş zaten verir kendini erkeklere başından gider küçük olanı da dovmekle korkutursun ;) kazanan sen ol kocana yaranmaya çalış devamli çocukları suçla gece oldu mu kocanla güzelce sevis tam önemli zamanda cocuklarin kotuluklerinden bahset kanina gir ki çocuklardan sogusun
013 Yorumla- +1 yıl
allah seni kahretsin ben baska bisey demiyorum
- +1 yıl
@gonulsu21 kocası mi daha önemli çocuklar mi
- +1 yıl
her ikiside sevmek zorunda değil çocukları ama senin dediğin gibide davranmaya hakki yok
- +1 yıl
@gonulsu21 kesinlikle katılıyorum sana
- +1 yıl
Kuşlardan küçük olan beynin sanıyorum tavsiye yanlış ama nick doğru bence sen hiç konuşma ve hiçte evlenme böyleleri dünyaya çocuk getirecek de bakacak.
- +1 yıl
@binbirgündüz. 👌👏👏👏👏
- +1 yıl
@Sarışınıntadııı Noldu oclar doğruyu söyledim diye neden üstüme geldiniz napicak gencecik kız her gece esiyle seks yapacağı yaşta baskasinin sipastiklerine mi bakicak
Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Çocuklu adamla işin neydi?
Piyasada bekar erkek mi kalmadı?
Boşan ve kendin gibi çocuksuz birini bul..20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsen basından bılıyordun evlenırken hem uvey anne moduna gırmeye gerek yok o da cocuk sonucta bıraz sabredersen bence mutlu olabılırsınız benım de sevgılımın ıkı cocugu var ıkısı de erkek ben de evlendıgımızde onlara bakacagım kı evlenmeyı dusunuyoruz
20 Yorumla
+1 yılKarışma ergen onlar daha büyüyünce geçer bu huyları belkide geçmez belkide daha fazla nefret ederler sendrn ama evlendin bikere seve seve kabul edicen sevicen😂😂😂😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kendi çocukların da olsa bu yaşlarda arıza çıkaracaklardı. İlgilenmeye çalıştığın ancak iletişim kuramadığın belli, bence eşinle şartları konuşman hepinizin hayrına.
00 YorumlaUvey annelikyapma, ablalari olmaya calis huylarina git ve sevildiklerini hissettir. Babalarina bisey caktirma bence araniz bozulabilir, evladi sonucta
10 Yorumla
+1 yılbir kere sen yalan söylüyorsun ne 6 yasındaki bir kız nede 14 yasındaki bir kız sütü yere atmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Bir kere kabul ettin laf yaparsan adam banane diyebilir ama sen merhametli yaklas onalr bir cocuk unutma cocuk demek melek demektir
10 YorumlaHiç bir cocuk sevgiye hayir demez gormezden gelmez senin cocugun varsa anlarsin ne demek istedigimi anlamasan eger sadece sevmeyi dene sorun çözülür
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılSadece susmak olmaz. Uygun bir dille anlat. Eğer inanmazsa sana çocuklara belli etmeden. Sizi gözeklesin çocukların sana nasıl davrandığını görsün
00 Yorumla
+1 yılBabalarının ikinci eşi olduğun için böyle davranıyorlar. Karşına alıp konuşmalısın bence. Bir zaman sonra sana alışırlar.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı.
+1 yılBence onlara şefkatli davranın kendi çocuğunuz gibi davranin bu zamanla sizi eşinizin gözünde daha değerli kilacaktır
00 Yorumla
+1 yılOle biseymi olur aynısı senin ansıma gelseydin karşındakini düşünüp empati kurardın yazık o çocuklara
00 YorumlaSusma anneleri var mecbur degilsin. Seviyorsun diye köle hiic degilsin nasil sinirlendim ya cikarin sesinizi kizim isteğini söyle
10 Yorumla
+1 yılSenin kendi çocuğun da olsa öyle mızmızlanacak.. yazık ulan ne gaddar insanlar var
Allahsızlar10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. olsun öyle söylemeyin bence iyi düşünüp bir ortayol bulmaya bakın bence sonuçta ikiside kız çocugu erkek çocukları daha yaramaz en azından kızmış ikiside.
00 Yorumlasaf ilk başta kabul etmeseydin yazık değil mi o çocuklara şimdi mi aklın başına geldi
00 Yorumla
+1 yılEvlenirken çocuklarının olduğunu biliyordun artık geri dönüşü yok
00 YorumlaAnlamadım çocuklar sizle mi kalıyor madem öyle şöyle babalarına süt vs götürme icmiyorlarsa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Onlar artik sadece esinin degil senin de cocuklarin. Oyle dusun oyle hisset sorun cozulecektir
00 YorumlaEvlenirken böyle olacağını biliyorsan üzgünüm konuşmaya hakkın yok
00 Yorumla
+1 yıl14 yasindakiyle fazla ilgenme. 6 yaşında olanla ilgilen yeter bence.
00 YorumlaBöyle birşeyi neden kabul edip evlendin ki.
Hatanın büyüğünü yapmışsın.00 Yorumla
+1 yılSen esine bahset ama durumu istemezsen belki ters teker.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeseydin o zaman 2 çocuklu bir adamla, bize mi sordun?
30 YorumlaYav küçükler alisirlar ne abarttin o zaman evlenmeseydin insan düşünür yani
10 Yorumla
+1 yılNe var ben olsam bakardım çocuklar sonuçta adı üstünde
10 Yorumlabirisi ergenlk çağında diğeri daha küçük en zor dönemdeler annnerine aynı seyi yaparlar geçiş döneminde sabır göstermlsin.
00 YorumlaEvlenirken bu çocukları kabul ettin şimdi s i k e s i k e tahammul edecek sin onlari egiteceksin ve sahip cikacaksin
10 Yorumla
+1 yılSus kendi görsün, sen söylersen herşey çok daha kötü olur.
00 Yorumla
+1 yılSakın böyle birşey yapmaya kalkma
Ayrıca sabretmen yeterli olacak00 Yorumlasus ve bak kendi çouklarını düşün onlarda bu durumda olabilirdi.
10 Yorumla
+1 yılÖnceden biliyordun ve evlendin bakmak saygı duymak zorundasın
00 Yorumlaboşanmış adamla niye evlendinki iki çoçuktanda haberin yokmuydu şimdi çoçukları istemiyosun vicdansız
02 Yorumla- +1 yıl
Kizi yargilamak yerine biraz empati kursan? Sen eminimki seni sevmeyenlerle muhattab bile olmassin hatta uzak durursun. Bu kiz hem onlarin nwfretiyle yasamali hemde onlarla ilgilenmeli.. bastan beri biliyor olsada kolay bise degil.. bence bu kiz saygiyi hak ediyor gencecik yasda sevdigi adam icin ona ayit olmayan ve ondan nefret eden cocuklara bakiyor.. ama tabi size yargilamak daha kolay ve zevkli geliyor
- +1 yıl
@Wundaaa bir sayfa yazı yazı yazmışın ama boş benim yargılamak gibi niyetim sadece eleştirdim zevk alıncak bir konu deyil ortada iki tane çoçuk söz konusu ise vicdanen rahatsız oldum kendimi onun yerine koyuyorum toz pembe hayelleri suyu düşmüş sadece senin annenin yerine başkası olacak ne düşünürdün onların nefreti normal
+1 yılKaç evlilik yapmış bu ilk evliliğinde dediniz
20 YorumlaNormalde kimle kalıyorlar? Anneleriyle mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılBizimle kalıyorlar. Bazı haftasonları anneleriyle.
- +1 yıl
Senin söylediğin her şey çocuğa da babaya da batar :( ne desen kötü sen olursun. Belki anneleri de cocukalrin hallerine sebep oluyo...
Çok zor bir durum. Ama sabret. Allah rızası için sen o çocukların kahrını çekiyorsun. Böyle düşün. Ve cok küçükler hele bir tanesi daha sana nasil davranabileceğini kestiremiyo bile bilinçli degil.
Biraz daha alttan al. Babalarıyla da usulünce konuşabilirsin ama dikkat et yine de
Allah yardımcın olsun
Evlenmemeliydin. Neyapcan başka ya.
10 YorumlaGülü seven dikenine katlanır.
00 Yorumla
+1 yılNeden annesinde değiller?
02 Yorumla
Soran+1 yılAnneleri çok istekle yaklaşmamış, babalarıyla daha iyi yaşar diye.
- +1 yıl
iyi
Eşine bahset böyle bir durumdan
00 Yorumla
+1 yılBunlari evlenmeden önce düşünecektin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 938 cevap paylaştı. evlenirken gözünüz görmuyormuydu
00 Yorumla
+1 yılSen insanlığını yap gerisini Allaha bırak
30 Yorumla
+1 yılBunu bilerek evlenmedin mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.
+1 yılboşansanıza siz, çocuklar gerçek annesiyle olsa
00 Yorumla Otoriter ol lafindan cikmasinlar.
00 YorumlaAnneleri ve sen aynı evde mi?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır elbette. Onlar annesiyle yaşasın diye düşündüm.
+1 yılEvlenirken aklın nerdeydi
00 Yorumla
+1 yıleşinin bu durumu görmesini sağla..
00 Yorumla
+1 yılSevmiyecektiysen evlenmeseydin tatlım
10 YorumlaBence ewinle konus hall et
00 Yorumla
+1 yılVer annelerine geç git
00 Yorumla
+1 yılO kadın kabul edermi?
00 Yorumla
+1 yılSusman ve arkadaş olmaya çalışman yararına
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyecektin o zaman
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı.
+1 yılSussan da susmasan da kötü sen olacaksın
00 Yorumla - Devamını Gör (11)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne