2 sene önce ailelerimiz istedi diye evlendik, evlenirken aklımda başkası vardı. Artık tamamen unuttum onu. Hiçbir zaman anlaşamadık eşimle. Sonra dedik belki çocuk olursa daha iyi olur diye. Ama yine olmadı.
Ne çocuğa ilgi ve sevgi besliyorum ne de eşime.
Aldatmak istedim ama gönlüm el vermiyor.
Eşimde gerçekten iyi davranılmayı hakeden biri. Ama ben elimde olmadan psikolojik şiddete devam ediyorum, zaten 5 gün önce doğurdu, hastanede bile kavga ettik.
Çok kötü durumdayım ne yapmam gerektiğini gram bilmiyorum. Eşim takmıyor artık bu hallerimi alıştı. Ama bebek daha küçük.. sevmiyorum ama sinirimi ondan da çıkartmak istemiyorum karımda olduğu gibi.
Lütfen bir çıkış yolu söyleyin
Ne çocuğa ilgi ve sevgi besliyorum ne de eşime.
Aldatmak istedim ama gönlüm el vermiyor.
Eşimde gerçekten iyi davranılmayı hakeden biri. Ama ben elimde olmadan psikolojik şiddete devam ediyorum, zaten 5 gün önce doğurdu, hastanede bile kavga ettik.
Çok kötü durumdayım ne yapmam gerektiğini gram bilmiyorum. Eşim takmıyor artık bu hallerimi alıştı. Ama bebek daha küçük.. sevmiyorum ama sinirimi ondan da çıkartmak istemiyorum karımda olduğu gibi.
Lütfen bir çıkış yolu söyleyin
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aklimda başkası vardı ama başkasıyla evlendim cocuk yaptim. ya oyle şey mi olur. çocuk niye yapıyonuz ki o zaman onun ne suçu var yazık gercekten
Ailene baş kaldırıp evlenmeme gibi bir şansın yok muydu?
2.5 senelik sevgilim aldatmıştı beni, ailemde fırsat bildi evlen evlen dedi. Bir nevi eski sevgilime inat olsun diye evlendim. Ben onu artık tamamen unuttum, geçen ay yazdı bana barışmak için ama birşey hissetmedim. Ama karımada çok kötü davranıyorum hiçbir suçu yokken
Bakın çivi çiviyi sökmez. Onu üzmeye çalışırken siz kendiniz üzülmüşsünüz ona zarar vermek isterken siz kendinize zarar vermişsiniz. Keşke kendinize zaman tanısaydınız unutmak icin acınızın dinmesi için sonradan sağlıklı bir ilişkiye başlasaydınız. Bu şekilde şimdi ki eşinize de yazık olmuş çocuğunuza da. Eşinize durumdan bahsedin ama lütfen kırmadan incitmeden. Doğru zaman geldiğinde konuyu açın çünkü yeni doğum yapmış hemen değil de o doğru zamanda açın konuyu. Daha fazla onu da kendinizi de üzmeyin ama unutmayın ki o çocuk sizin ve günahsız, ilginizi ondan eksik etmeyin
Gel konuşalım istersen olmaz öyle
Hiçbir şekilde kafam almıyor valla çok kötüyüm. Karımada boş yere bağırıyorum hep
Gel özele
Psikoloğa git bence