Sevgilimle kız arkadaşımın samimiyeti sizce doğrumu?

Kız arkadaşımla erkek arkadaşım aynı üniversitedeler ikisi bende dolayı tanışıyolar ve benden dolayı daha samimi oldular sevgilim onu okulun ilk gününde yardım amaçlı çevreyi tanıması amaçlı gezmeye götürdü bişey demedim sonrasında kütüphanedede sürekli birlikte olmaya birlikte ders çalışmaya arada ara vermeye başladılar ve fazlasıyla samimiler birlikte yemek yemeye gidiyolar felan erkek arkadaşımla tartışınca aramızda barıştıran olarak nedense kız arkadaşımı buluyorum ilişkide üçüncü kişiden nefret ederim kız istediği gibi davranıyo erkek arkadaşımda sanki sevgilisi o gibi kız kütüphanede yer bulamayınca o yoksa onun yerine oturuyo ve bilgisayarının şifresini bile biliyo kızı kütüphanede göremeyince akşam merak edip arıyo otobüse bindiriyo geç saat olunca felan wptanda yazışıyolar istanbula gelirkende birlikte geliceklermiş ve aralarında ne konuşuyosunuz felan diye sorunca özel şeyler ne olabilir benim bilmiyiceğim ben o çocuğun sevgilisiyim başka bir kızla özel olan benim bilmiyiceğim ne olabilir bunlar sinirimi bozdu tamam ikisinin tanışması güzel birbirlerini bilmeleri bişey olursa sevgilim onunla bana ulaşıcak veya ben kız arkadaşımla ona ulaşıcam ama fazla samimi olmaları sürekli birlikte gezmeleri rahatsız edici bunu sevgilime söyleyince o senin yakın arkadaşın diyo ve yanlış bişey olmaz samimiyetimde senden ötürü diyo kız arkadaşıma zaten bişey söyleyemiyorum oda alınır yanlış anlar diye bir kez imada bulundum o zaman dediği şu oldu madem bana güvenmiyodun neden tanıştırdın oldu ve onun senin sevgilin olması onunla arkadaş olmuycağım anlamınada gelmiyo oldu
Sevgilimle kız arkadaşımın samimiyeti sizce doğrumu?