Kız arkadaşım dürüstmüdür acaba bana?

Biz bununla 3 haftadır konuşuyoruz birbirimize değer veriyoruz özellikle o bana çok değer veriyor sürekli arıyordu yazıyordu çoğu işinin arasında işini ekip bana dönüyordu saatlerce görüntülü bile konuşuyorduk. Neyse bir ara merak ettim sordum konuştuğun erkek arkadaş var mı diye yok demişti, fakat eski konuştuğu 3-4 kişi vardı ama onlarla da sohbet yoktu hatta engele attım dedi, sadece bir kişi geçen onun durumuna yorum yapmıştı onunda ekran görüntüsü atmıştı, o çocukla en son bir ay önce konuşmuştu yani benden önce. Ama çocukla çok samimiydi sevgili gibi öpücüklü aşkımli falan, hatta kıza eylulde universiteye geldiğinde görüşelim şöyle öpücükle gönlünü alırım vs demişti, çocuk İstanbul'da kızda İstanbul'a yakın okuyor, neyse çocuğa engel at numarasını sil ekran görüntüsü at dedim yaptı hepsini. Ama yine de içim rahatlamadı belki de konuştuğu normal erkek arkadaşlar varsa saklıyor ya da bu çocukla sonradan engelini kaldırır hatta üniversiteye gittiğinde görüşur diye çok takıntı oldu bende, oyüzden dökümanı istedim, hani şu 3aylik görüşme detayı oluyor ya siteden, işte ne alaka vermem öyle bir şey saçma bir şey güvenmiyor musun dedi, ben de alakası yok sadece bakmak istiyorum dedim çok ısrar ettim sonrasında tamam yanıma geldiğinde beraber bakarız dedi, sonra WhatsApp falan bunları da katınca kız bu sefer hiçbir şey göstermiyorum artık dökümanı da göstermeyeceğim dedi, ben de madem öyle demek ki sakladığın bir şeyler var dedim Allah'a emanet ol deyip numarasını sildim iki gündür konuşmuyoruz. Acaba sakladığı şeyler mi vardır oyüzdenmi acaba bakmamı istemiyor benim
Kız arkadaşım dürüstmüdür acaba bana?