Biz bununla 3 haftadır konuşuyoruz birbirimize değer veriyoruz özellikle o bana çok değer veriyor sürekli arıyordu yazıyordu çoğu işinin arasında işini ekip bana dönüyordu saatlerce görüntülü bile konuşuyorduk. Neyse bir ara merak ettim sordum konuştuğun erkek arkadaş var mı diye yok demişti, fakat eski konuştuğu 3-4 kişi vardı ama onlarla da sohbet yoktu hatta engele attım dedi, sadece bir kişi geçen onun durumuna yorum yapmıştı onunda ekran görüntüsü atmıştı, o çocukla en son bir ay önce konuşmuştu yani benden önce. Ama çocukla çok samimiydi sevgili gibi öpücüklü aşkımli falan, hatta kıza eylulde universiteye geldiğinde görüşelim şöyle öpücükle gönlünü alırım vs demişti, çocuk İstanbul'da kızda İstanbul'a yakın okuyor, neyse çocuğa engel at numarasını sil ekran görüntüsü at dedim yaptı hepsini. Ama yine de içim rahatlamadı belki de konuştuğu normal erkek arkadaşlar varsa saklıyor ya da bu çocukla sonradan engelini kaldırır hatta üniversiteye gittiğinde görüşur diye çok takıntı oldu bende, oyüzden dökümanı istedim, hani şu 3aylik görüşme detayı oluyor ya siteden, işte ne alaka vermem öyle bir şey saçma bir şey güvenmiyor musun dedi, ben de alakası yok sadece bakmak istiyorum dedim çok ısrar ettim sonrasında tamam yanıma geldiğinde beraber bakarız dedi, sonra WhatsApp falan bunları da katınca kız bu sefer hiçbir şey göstermiyorum artık dökümanı da göstermeyeceğim dedi, ben de madem öyle demek ki sakladığın bir şeyler var dedim Allah'a emanet ol deyip numarasını sildim iki gündür konuşmuyoruz. Acaba sakladığı şeyler mi vardır oyüzdenmi acaba bakmamı istemiyor benim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hacı, sevgili olmadığı bir erkekle sosyal medyada vs böyle samimiyet kuran bir insanın sözlerine güvenmemekle doğrusunu yapmışsın. Yani belkide doğru söylüyordur ama senin anlattığın kadarıyla güven veren birisi gibi gözükmüyor.
Sevgili değil ama aşırı ilgili bana değer veriyor bir yola girmek istiyor bundan dolayı olabilirmi
Haa o çocukla olan samimiiyetini kastediyon
Çocuğu ilk başta beğendiğini hoşlandığıni söylemişti sonrasında çocuk ilgisi pek olmayınca artık o duygusunun bittiğini söyledi
Beğeniyor, hoşlanıyor ve çocuk yüz vermediği için rotasını değiştiriyor yani bence her şey gayet açık.
Ben olsam muhabbet bile edip zamanımı boşa harcamazdım ama herkesin kendi kararı tabiki.
Çocukta yüz veriyordu kıza öpücüklü falan samimi konuşuyordu ama geç dönüş yapıyordu aramalarına pek cevap vermiyordu o yüzden
Her şeyden önce daha sevgili bile değilken şu samimiyeti kuran birisinden hayır gelmez yani o kadar söyleyeyim.
Arkadaş belli ki boş kalmayı sevmiyor gibi duruyor.
Eğer ciddi bir ilişki düşünüyorsan pek doğru birisi gibi durmuyor.
Yani ileride evlendiğimizde anlatma olasılığı olan biri midir acaba
İlerde evlendiğimizde yani aldatma olasılığı varmıdır öylemi
Tanımadığım birisi hakkında kesin hüküm veremem sonuçta ama senin anlattığın kadarıyla %99 oranında aldatabilecek profilde birisi gibi gözüküyor.
Karakteri şöyle mesela özellikle ev konusunda tam bir ev kızı iş şu bu. Bana ilgisi konusunda ise bayağı var hani sürekli yazar aramak ister saatlerce konuştuğu oluyor çoğu işini benim için ekiyor misafir ablası falan geldiğinde bile odaya geçip benimle konuşuyor benden boş kalmıyor hiç böyle biriyken bu kız beni aldatma olasılığı olur mu ki
Başta anlattıkların şu saydıklarının hepsini siler atar emin ol.
Her neyse sonucunda senin bileceğin iş.
Hayırlısı olsun.
Biliyorum ama şöyle bir şey de var önemli olan benimleyken olan hareketleri değil mi ona takıldım sadece
Sen yokken nasıl olucak peki?
İlgiye gereğinden fazla düşkün birisinin 7/24 yanında olabileceğine inanıyor musun?
Eğer ki bu kız sana o güveni verseydi zaten bugün iletişimi kesmezdin emin ol.
Yani bugün konuşmaya başlarsın yarın bir bakarsın keşke hiç konuşmaya başlamasaydım durumuna gelebilirsin.
Güven duygusu en önemli duygudur.
Bana dökümanını vermediği için konuşmayı kestim ilk başta tamam vereceğim ama gel yanımda bak dedi ben işin içine WhatsApp falan da karıştırınca inada girdi vermem dedi bunun için kestim
3 haftadir konusuyoruz kismindan sonra okuma ihtiyaci duymadim
Neden
Simdiden bunlari dusunme erken daha
Ama yaptıgı doğru bir şey mi görüşme detayına yani dokümana bakmama izin vermeyerek mesela
boş ver takma
Tekrar geri dönsem mi kıza acaba
O senin bilecegin is