Kız arkadaşım beni aldatıyor mu?

Merhaba arkadaşlar bir kız arkadaşım var sürekli bana yalan attığını hissediyorum ama yanında olmadığım için ispat edemiyorum bir çok olay var en zor olanları anlatmak istiyorum kız arkadaşıyla evde buluşup terasta birşeyler içeceğini söyledi sonra aradan 2 veya 3 saat geçince ulaşamadım arıyorum açmıyor mesaj atıyorum cevap yok gece 2 bana geri dönüş yaptı yatakta uyurken aradan 2 hafya geçti fake bir Instagram hesabı kurdum kız markasının instagramini inceledim megersem benim kız ve arkadaşına Instagram storilerden beni engellemiş sonra bir video gördüm benim kız evine bir erkek almış beraber içmisler hatta çocukla dans etmişler dans videosunu gördüm kan beynime fışkırdı çok samimi dans ediyorlardi bu birince yalanı.. geçen gece işten eve dönerken arayacağım dedi birden mesaj attı iş yerinden aradılar acil gitmem lazım hastanede hemşire bu arada sonra bana mesaj attı aramazsam endişelenme diye sabah 8 beni görüntülü arıyor arabada tekrar iş giderken işin tuhaf tarafı 3 gündür hep aynı elbiseyi giyiyor acaba eve girmiyor mu geceleri başkasında mi kalıyor

Kız arkadaşım beni aldatıyor mu?