8-9 senelik yakın dediğim arada sırada gelip evimde kaldığı bir kız arkadaşım var, 9 aylık da bir ilişkim var ben kız arkadaşımı sevgilimle tanistirdiktan sonra kankam eniştem diye diye sürekli muhabbet arasında samimi konuşuyordu, el şakaları bilmem neler... Aramızda erkek arkadaşımla da bir sorun olduğunda kız arkadaşım ona çok sinirlenip sonradan aramızı yapmaya çalıştı vs.. normalde telefon numarası var arada iş için bir şey rica etmek için yazardı işini soylemiycem erkek arkadaşımın ifşa etmemek için ama son bir aydır aramalar mesaj atmalar sıklaştı? Birgün aradım bana direkt sevgilinle koca gün mesajlastik ya sana niye ulaşamıyorum ben diye sitemle karışık telefonu açtı ve delirdim ama ona belli etmedimii, sevgilimle kavga ettik ve engelledi onu.. sevgilimde kızı arayıp sen ne söyledin bu kıza ne alaka deyip çok azarlayip kapatmış ağlıyordum çünkü... Bir iki gün sonra kız geldi bizim şehrimize ya saçmalama ne ilgisi ulann kaç yıllık arkadaşımın eniştem de öyle dedi.. kafede otururken erkek arkadaşımın telefonundan Instagramdan kendini ekledi birine bakarken aa enişte beni niye takip etmiyorsun diyerek bunu sevgilim duymadı tabi :)) f*hise... Ben erkek arkadaşım şunu sever bunu sever diye başta anlatiyordum biraz özel şeyleri bile.. sanki kendisi de böyle şeyleri seviyormuş gibi etkilemek için değişik değişik kendinle uymayan şeyleri seviyormuş bayiliyormus gibi anlatti :) Tuhaf tuhaf hareketler yakın durmalar falan ( bu arada bu kızın sevgilisi var ve eski sevgilisiyle de görüsuyor hala :)) Kıskandığımi belli etmemeye çalışıyorum sevgilim zaten engelledi instagrami görünce de çıkarttı oradan da engelledi direkt kız arkadaşım diğer kız arkadaşlarımla olan muhabbetimden böyle davranmış ya senden mi kiskancak olayına getirdik de bir ara erkek arkadaşım evet kıskanıyor diye yanlisikla söyledi... Neyse sonuç olarak kızdan kurtulamiyorum arkadaşlar direkt ilçe degistirip yanıma geliyor annesini çok seviyorum sevgilim de her yerden engellediği için herhangi bir şey yok ama hıncını alamıyorum yakın arkadaşım tarafından ihanete uğruyorum resmen ve çıldırıyorum.
Herkesin sevgilisi kendine yakışıklı güzeldir, beni sevgilim de hem bana etrafa öyle maalesef çünkü begeneni çok oluyor yakisikli 1.90 mevkisi çok iyi ve kültürlu birisi begenenlere alıştım da arkadaşımın yaptığı çok ağır geldi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer