Hiç aldatıldınız mı? Bazı ilişkilerin sonu böyle geliyor maalesef. Peki siz nasıl öğrendiniz aldatıldığınızı?Sonrasında neler yaptınız?Kadınların başvurduğu terapi yöntemi😔*Süpriz için yanına gittiğimde başka bir hatunla karşılaşmıştım selamlaştık çıktım😂
ulan 5 yil be dile kolay arkadastik hic o gozle bakmadiydim mala sonra kendi asikti b3nde zamanla isindim cikmaya basladik meger evliymis it sonra ben bunjnnkardesinkn hesaplarindan takio ettim birine yenge diyodu kardesi bide amca olcan muhabbeti sordum sen milletin faceleremi bakiyon diye bana kizdi icime kurt dustu kendi polisti ama ben bunj arastrdim gbtsine varana kadar kendimce tum akrabalari dayisina karisina varana kadar igrendim sosyal medyadan adama diyoeumki dayina benziyosun kimmis benmdayim diyo adini diyorum ben diyo dayim degl o sonra esiyle olan fotolar buldum ona attim adam diyiki ben evli degilim halen 😄 lan ne mal arkadas sonra bife uste cikmaya calisti sonra ayrildim hala arar caldirir falan yazmiyrum etmiyrum ama salca bir tip it.. ben killaninca demistim. nufus cuzdaninin resmini at bu polnetten atti duxenlemis belge falan ama yemedim yuzjnede vurdum rezil ettim ☺
kiz adam genc bide sirnakta falan gorevdeydi ne ara evlendin yasida kucuk meger evliymis 😄 sonra kendimden utandim ulan ne malmisim diye kadinin yerine koydum kendimi ama aail utanmasi gereken oyken ama ilk zamanlar cok koydu be 😒 sonra alisiyosun
Şüphelendim. Benle aynı ismi taşıdığı için iyi bir kamufile yöntemi olmuş.
Şüphelerin üzerine gittim. Sosyal medyahesaplarını hackledim hatta 1-2 arkadaşının hesaplarınıda hackledim. (Mevcut kullanfıkları şifreleri değiştirmeden) Telefonunun online işlemler kısmının şifresini sabitledim.
Sakince takip etmeye başladum sosyal medyadan kmlerle nasıl görüşüyor. Sadece onun arayıp mesaj attığı numaralarla ne sıklıkta görüşüyor hepsini takip ettim.
Çok uzun sürmedi, buluştukları yerde katşılatına geçtim. Çoçugu güzelce dövdüm. Kıza elimi bile sürmedim sokağın ortasında anıra anıra ağlafı saatlerce. Ard arda sigara yakarak sadece izledim onu.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aksiyon sahnesi gibi Ama adamı neden dövüyosun bir uzaktan bakıp dönüp gitseydin be
Benden zaman istemişti o ara. Biraz ayrı duralım demişti. Ayrı durmaya başladıktan 1 gün sonra başkasıyla yakaladım. Kendi gözlerimle gördüm. Hiç mevzu çıkartmadım kendimi zor tutsamda. Akşamına bitti dedim. Kem küm yaptı. Sonra gördüğümü söyleyince yalanladı ama bitirdim gitti.
Kavga etmiştik sonra okuldan çıkarken mal bir arkadaşımız vardı ortak onunda en yakın arkadaşıydı... Bana dediki Eylül sana bişey soylicem bende tm dedim oda onun 6 tane daha sevgilisi olduğunu söyledi ben tabi şok geçirdim bir an dondum ona dedimki Bunu ban söylediğini Sakin ona söyleme oda kem Küm etti tm dedi bende iyi dedim eve ağlaya ağlaya geldim sonra işte ertesi gün cumartesiydi o ortak arkadaşımızı aradım buluşmak istedim oda tm dedi neyse ben sorular sordum işte adları ne sen taniyormusun biliyorlarmi birbirlerini falan diye neyse Pazartesi günü geldi ben süslendim puslendim okula gittim sonra laf açıldı eski sevgililerden tabi bu hemen huzursuz oldu eee dedim Tuana ne yapıyor. Şok geçirdi kekeledi sen nereden biliyorsun dedi bende hiiic dedim ama aslında diğer kızların numaralarını o arkadasimizdan almıştım akşam hepsini aradım meğer iyi insanlarmış konuştuk Hatta arkadaş olduk neyse ben çağırdım işte onu ve diğer kızlarida... O geldikten bir yarım saat sonra hepsi birden geldi ama manzaraya bakarmısın Çocuk benim evimde yanında 7 tane sevgilisi tabi şok olmuştu Neyse Bunu bir güzel hepimiz hastanelik ettik ama kolunu parmağını ve boynunu kırmıştık oda polislere falan bişey diyemedi tabii sonra işte yolları ayırdık kizlarlada hayla konuşuyoruz bu arada jdkxxisos Neyse böyle bir hikayeydi Buda
evet aldatıldım içime kötü bir his düştü takıp etmeye karar verdim takıp ettim ve başka bir erkekle sarılırken gördüm gittim yüzüne tükürdüm şerefsiz dedim bitirdim ve aynı mahalledeydik çalıştığım oyun solunun yanındakı apartmanda oturuyodu onun yüzünnde işide bıraktım o mahalleyide terkettim
ilk başta kendi mesaj attı ayrıldık diye yazma arama dedi bunu 1 hafta rahatsız ettim arayıp mesajlar atıp sonra hayatımda biri var git filan dedi biraz diye araştırdım bu sefer kendi seninle ayrılmadan 1 ay önce konuşmaya başladım filan dedi 1 ay olmadı nişanlanmış kendi söyledi yani
Valla yakın bir arkadaşım aldatılmıştı çocuk 1 ay kendine gelemedi felan kötü bir şeydir tabi daha doğrusu şerefsizliktir milletteki zenginliğe bak biz sevgili bulamıyoz herifler aldatıyor🤔
2017 14 Şubat sevgililer günü yanına gittim supriz yapmak için işten erken çıktı şehir dışından geldiğim için evine gittik koltuğa oturdugum gibi uzun sarı bir sac teli gözüme çarptı ben kısa ve siyahtım o an benden önceki kızın varlığını hissettim ölüm gibiydi ama ölmedim
En İyi Cevaplar