Ortada hiç bir sebep ya da Net bir delil yokken sadece şüphe duyup şüphenizin üzerine gidip çorap söküğü gibi geldimi hiç ardı?
Eğer aldatıldıysanız nasıl öğrendiniz?
Ortada hiç bir sebep ya da Net bir delil yokken sadece şüphe duyup şüphenizin üzerine gidip çorap söküğü gibi geldimi hiç ardı?
Eğer aldatıldıysanız nasıl öğrendiniz?
Ilk başta şüpheli hareketleri vardı ama aldatma olduğunu aklima getirmedim. Son günlerde ilgisizdi sanki beni kaybetmekten korkmuyormuş gibiydi ve dogum günümde bana sürekli geç cevap vererek hediye almayarak beni ayrılmaya teşvik etti, ben delirince suçu üzerime attı yoruldum diyip gitti. Bi kaç gün sonra geldiğinde « seni çok seviyorum ama seninle sevgili olamam bunalımdayım borç batakligina senide sürükleyemem gelecegim belirsiz » dedi ve ben inandım hatta borçlarından kurtulması için hatim indirdim, bu arada instagrama tuhaf bi bio koymuştu ne anlama geldigini anlamadım ve ona anlamını sordugumda bana öylesine bişey olduğunu söyledi. İşte benim şüphelerim bu bioyla başladı ama bu bastırdım bu hisleri ve ona inandim, 2 ay boyunca flört gibi konuştuk ne benden gidebilyodu ne sevgili olabilyodu, sürekli beni sevdiginis söyluyordu ama maddi durumlar yuzunden benimle olamıycağını diyordu hatta bunu derken ağlıyordu … ve birgun tesadufen bir kızın profiline denk geldim ve onunla ayni bio vardı… hesap sordugumda « sevgilisi » oldugunu söyled… sorguluyorum şu an neden madem benden tamamen gitmedi madem başkası vardı, o aglamaklı seni seviyorumlar yalanmıydı?
Şüphe ettiğimde araştırdım ilk bulmam ise erkek arkadaşım kendi instgramından beni engelledi bende başka hesaptan baktım kendi profil resmini kızla birlikte olduğu resmi yapmış sordum tabi bu ne die hacklendi dedi eski sevgilimdi intikam için hackledi falan filan inanmıyorsan annemi tanıyorsun sor dedi hesabı çalındımı çalınmadımı falan filan işte öyle böyle ikna etti ama şüphe hep aklımda kaldı başka şeylerde oldu hep yüzüne vurdum dahaki 26 kasıma kadar annesinin doğum günü komşuyız senelerdir tanışıyoruz oyuzden ailesini tanırım ama onşar sevgili olduğumuzu bilmiyor aileler neyse önce bir kız annesine doğum günü için çiçek almış anneside bunu kalple paylaşmış dikkatimi çekti ve kıza istek attım ve bu şerefisiz adam aşırı sinirlendi yok şöyle yok böyle neler neler neyse bende kızı instgramdan engelledim 26 kasımdan bu yana günlük olarak kontrol ettim instgram fotosu yok tu önce dahaki düne kadar önce kendi resmini koydu kız sonra kendi instgramına ikisinin resmini koydu bende bu resmi aldım buna eski şerefsiz sevgilime attım bu ne diye ama şerefsiz hala işimi bozacan anlatcam sana düşündüğün gibi değil falan filannnn söyleyip duruyor dün gece ayrıldım bugun öğlen bile hala hala bana göreceksin bekle anlayacaksın düşündüğün gibi değil diyip duruyor böyle çözdüm işte işin kötüsü ne benim bunu bunun ailesini hergün görme ihtimalim var
Cevap
3Cevap
Ogrenmedim peh umrumda da diil aldatmissa da kendine
Bu yöntemlerı buraya yazarsam birçok kişinin yuvası yıkılır:))
Basarak
Olmadi
Hissettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?