Dominant, sert yapıdayım hani şu güçlü kadın dediklerinden. Bunu seven erkek görmedim. Beyler, güçlü kadın görünce neden kuyruğu kıstırıp kaçıyorsunuz? İlla çocuk gibi trip atıp sorun mu çıkartalım? Atamıyoruz trip ne yapalım? Tam trip atıcam bir gülme geliyo. 😂😂 Oy Oşkooooommm tornoğom koroldoooo diye yaygara yapmıyoruz diye mi oluyo bütün bunlar? 🤔 🤔 😂😂 Güçlü kadınları sevin. Düştüğünüzde sizi kaldırmasını iyi bilirler. Çünkü, onlar her şeyi erkekten beklemezler. Trip atmasın istersiniz, trip atmayınca da ne biçim kızsın sen trip atmıyorsun dersiniz? Sorarım size neden? 🤔 🤔
Cevabın nedir?
Sanırım sorun şurada çıkıyor;iki kişi birlikte yaşadığında zaten kavga edecek birşeyler bulurlar, e birinin de genelde son kararı vermesi gerekiyor pek çok fikir ayrılığında. Bu karaları alan ve dominant olan kadın olduğunda, aynı kadın yanındaki erkeğe değer vermemeye başlıyor, bir kadının aşık olabilmesi için hayranlık ve saygı gerekir, bu olmayınca kadın başka erkeklere yöneliyor. Bir kadın kendisinden üstün görmediği bir erkeğe aşık olamaz. Eğer mesleki kariyerin çok iyiyse aman bu beni ezer diye geriye çekiliyor erkekler. Kolay çözüm sperm bankası, erkeklerle uğraşman gerekmez..
21 Yorumla
Soran+1 yılSperm bankası harici katılıyorum. Ben babasız büyüdüğüm için çocuğum da aynı şeyi yaşasın istemem. Sokakta gördüğü her erkek babası olabilir. Ona bunu yaşatmaya hakkım yok. Lakin, geri kalan her bir harfine katılıyorum. Derdimi anladığın için çok teşekkür ederim. Kararı bana bırakıyorlar. Bir erkek fark etmez dediği an bana geliyorlar. 😂😂😂
En İyi Cevaplar
Aslında güçlü kadınlara bayılıyorlar. Saygı duyuyorlar.
26 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun bilemedim 🤔🙄
Soran+1 yılEvet, gerçekten öyle oluyor. E aptal değiliz yakalıyoruz tabi ama işte insan üzülüyor.
Soran+1 yılEvet vazgeçiyorum ama sonra da kendime kızıyorum nasıl güvenirsin diye
Çünkü ilişkileri duygular değil insanın egosu yönetir. Özellikle erkek her zaman baskın olmak ister zaten çoğu kızda ilişkiyi erkeğin yönetmesini koruyup kollamasını sahip çıkmasını ister kadınların doğasında zaten bu var. Diğer türlü erkekler babalarının prensesi oluyor bu çok açık ve net. Bir erkek ilişkideki ağırlığını kaybedip kadının her dediğine evet diyorsa yakında terkedilecek demektir.
35 Yorumla
Soran+1 yılİşte ben ipleri erkeğin eline verince ışık görmüş tavşan gibi oluyo. 😂😂😂 Ben bazen çocuk oluyorum bazen de 30 yaşında kadın ama erkek bunu anlamıyo ayak uyduramıyo.
- +1 yıl
İşte burada erkek karşısında dengeli olmamız önemli sen herseye okey kafasına girersen bende doğal olarak daha fazla isterim. Ama senin tam burada ayar yapman gerekiyor işte erkeğin ilişkide güçlü olduğunu onun ağırlığını hissettiğini ama seninde onu çekip çevirdiğini bilmesi gerekiyor. Sonuçta bu ilişki kölelik değil al ipleri ver ipleri olayına dönmemek lazım sonucu kavga ve ayrılık çünkü
Soran+1 yılHer şeye evet diyen bir yapım yok. Her şeye evet dersem, bu benim karaktersiz olduğumu gösterir, hani sanki bir şeklim şemalim yokmuş gibi. Ben her zaman en başta net bir şekilde bunlar benim kırmızı çizgilerim derim baştan söylerim. İstersen benimle bu yola gir, zorlama yok gibisine.
Soran+1 yılÇok haklısın. Acele etmek istemiyorum deyince anlamıyorlar. Galiba bana çocuk ruhlu erkekler denk geliyor. Çocuk gibi sabırsız ve aceleci oluyorlar.
Hayirdir kime yazildinda yuz vermedi ne bu siddet bu celal 😂 benim anlamadigim nokta da su, erkekler olarak size yavsamayinca sertseniz sert sevmiyosunuz diyosunuz tripliyseniz trip atiyorum sevmiyosunuz diyorsunuz 😂 ulan once kendi icinizde celismeyin 😂 ayrica sevgi dominantliga bakmaz, yurege bakar bunuda kulagina kupe yap sekerim 😂
24 Yorumla
Soran+1 yıl😂 😂 😂 Elhamdülillah kimseye yazılmadım. 😊
Soran+1 yılMavi artı var tıklıyorum gerisi gelmiyo
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
52Cevap
+1 yılGüçlü kadın ayaklarının üstünde durur ve dediğin gibi erkeğe de destek olur.
Bu erkeğin doğası gereği kadın güçsüz olacak ve onu koruyacak erkek bunu ister. Benim kadınım der sahiplenir ama bilmez ki aslında yönetilendir :)
Ben sana hak veriyorum gereksiz triplerden uzak daha dengeli güçlü kadınlar daha bir sevilesice..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 746 cevap paylaştı. Verdiğin örnekler çok garip trip atmakla güçlü mizacı olmak çok farklı şeyler ayrıca hitap tarzın da kuyruk acın olduğunu gösteriyor ha bir de güçlü kadın olmakla erkeği ezmeye çalışan kadın aynı şeyler değil ondan sevmiyor olabiliriz bu tip kadınları
10 YorumlaAğzına sağlık kardeşim düşünce seni kaldıracak biri lazım aglayacagin zaman oje sürecek değilde göğüs gerecek biri derdin olduğunda kıyamam aşkım değilde bir çözüm bulacak eğer yanlış yoldaysanda yanında gelecek birileri lazım
112 Yorumla
Soran+1 yılAh ah dertlendim yorumuna. Yanlış yolda gittiğimde bana doğru yolu göstersin benimle gelmesin.
Soran+1 yılNiye gelsin ki yanlış yola
Soran+1 yılAma doğru yolu göstermesi gerekmez mi
Soran+1 yılKusuruma bakma anlayamadım. Başarılı bir örnek olmadı maalesef
Soran+1 yılSağlık olsun o halde
Soran+1 yılFani olan bırakır. Baki olan bırakmaz. 😊 selametle 😊👋🏻
Aşk İlişkileri konusunda 327 cevap paylaştı. Bırakın herkes rolünü oynasın ya güçlü kadın :) Çok antisempatik değilmi ya..
He sen yine hobi olarak güçlü ol ama güçsüzmüş gibi davran asıl güç saklı olan güçtür :)11 Yorumla
Soran+1 yılGibiden sonrası yok 🙄
Mesleğinde iyisindir övünürsün zor bir iş başarırsın gene övünürsün yerine göre ama yerli yersiz kişiliğinle övünmeye çalışmak senin kişiliğinin bozuk olduğunu ya da sende bir sorun olduğunu gösterir ne kadar anlatırsan anlat abisi
10 Yorumla
+1 yılHaklısın. Güçlü derken bildiğin kaslı bıyıklı falan mı manevi açıdan mı güçlü :D
13 Yorumla
Soran+1 yılManevi 😂
- +1 yıl
haa tamam o zaman :D manevi açıdan güçlü kızları seviyoruz bıyıklı ve kaslı olan kızlar abimizdir :D awefawefawef
- +1 yıl
bıyıklı ve kaslı olan kızlar abimizdir onlara yanlış olmaz :D awsefwef
oyle bir derdim olmadi. guduleri normlari degerleri olan kadinlari severim... birey olmus toplum icinde statu kazanmis kadinlara hastayim asil... kadin dedigin deli balta gibi olmali.. firtinasi suruklemeli bir erkegi...
10 Yorumla
+1 yılGüçlü kadınla erkek gibi kadını ayırabiliyor musun?
322 Yorumla
Soran+1 yılAnlat da öğreneyim 😊
- +1 yıl
Sen erkeksi tavırları olan kadın imajı çiziyorsun. Güçlü kadın bam başka bir şey.
Soran+1 yılNasıl bir şey 🙄🙄🤔🤔
- +1 yıl
Kendi maddi imkanlarının haricinde!!!
Erkeğin erkek olduğunu asla unutmayan, erkeğine saygı duyan, ona hizmet ve hürmet etmeyi bilen ve bundan keyif alan (hizmetçilikten kölelikten söz etmiyorum, bir bardak çay vermek, erkeğinin fikirlerine saygı duymak ve ona danışmak vb).
Bir şey yapacağında erkeğininde onayına başvuran, olumsuz yanıt alırsa alttan alttan erkeğini istediği fikre yaklaştırabilen.
Ayakları yere basan, olgun, güvenilir, ne istediğini bilen.
Sokakta, mutfakta ve yatakta olması gerektiği gibi olan kadın.
Kısa derlemesi bu. Kafanda aç sonsuza kadar.
Soran+1 yılBen erkeğe, erkek olduğunu her fırsatta hissettiririm. Dünyada ondan başka erkek yokmuş gibi davranırım. Çünkü ben onu sevmişsem dünyada başkası yoktur. İpleri o kişinin eline veriyorum ama beni çekip çeviremiyo. Benim her şeyi çekip çevirmem gerekiyo sanki. Ben bunu en iyi şekilde yaparım ama yapmak istemiyorum. Yerine göre davranmayı, kendimi çekip karşımdaki erkeğe bırakmayı biliyorum ama onlar beni yönetemiyo. Sonra da sıkılıyorlar.
- +1 yıl
Boyun, kilon ve saç rengin nedir?
Soran+1 yılMinyon balıketli esmerim neden ki
- +1 yıl
iri yarı kilolu sarı ya da koyu kızıl bir kadın imajı çizdin kafamda.
Şimdi soruna gelelim; senin kendini ifade etme sorunun var. Bol bol kitap oku, insanlarla konuşurken daha özenli seç cümlelerini ve olabildiğince kısa konuş.
Soran+1 yılTamam dikkate alacağım. 😊 teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. Birde nerede yaşıyorsun ve ne iş yapıyorsun?
Soran+1 yılÖğrenciyim. İstanbul'da yaşıyorum, neden ki?
- +1 yıl
Gerçekten mi? Şaşırdım! 30 larında kendi işini yapan birini bekliyordum. Dedim ya sendeki asıl sorun kendini ifade etme.
Bana nasıl yansıttın kendini görüyorsun?
Soran+1 yılBence, o senin önyargın. 😊 Üzüldüm böyle düşünmene açıkçası.
- +1 yıl
Ön yargılı değilim. Yazdıklarını okudum sana özet geçtim :)
Soran+1 yılSaygı duyuyorum diyecek başka bir sözüm yok. 😊
- +1 yıl
Tipini çok merak ettim ciddi ciddi! Bana yazsana, bu laflar nasıl birinden çıkıyor cidden merak ettim :D
Soran+1 yılBu laflar derken? Nasıl laflar?
- +1 yıl
Yukarıda yazdıkların. Aklına da bir şey gelmesin asıldığım falan yok.
Soran+1 yılHer benimle konuşan erkeğin, bana yazdığı düşüncesinde değilim. 😊Sadece bu laflardan kastını merak ettim. Sonuçta biraz üstü kapalı gibi geldi bana. 😊
- +1 yıl
:) doğrudur.
Soran+1 yıl😂 😂 😂 😂 yorumların için teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim. :)
o çekip öper bana uyar hacı... sert derken normal sert mi... o önemli... kezbansı durum sa tiksinirim...
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani açıklarsan ben de hangisi olduğumu söylerim
Soran+1 yılYek yaaa, öyle ayaklarım yok diye düşünüyorum. Sitem ettim yeaaa trip değil. Tırmıklarım he 😂😂😂😂
yok la öyle karı daha iyi atar yapcak ben pısıcam vs :D
132 Yorumla
Soran+1 yılİşte pısma ama ezme de. Beni ezmeye çalışacak erkek 😂😂😂😂😂😂😂 hiç güleceğim yoktu
Soran+1 yılTatlı bir rekabet olması hoşuma gider. 😊
Soran+1 yılYa işte sıkıntı şu ki ben sıkıntıya gelemiyorum tatlı tatlı bir atışma iddialaşma olmalı, iddia ciddiye döndü mü bende inat başlıyo işte o erkeğin inadıma oynamaması gerekiyo. Özetle imkansızın bir tık altını istiyorum galiba. Bak yine dertlendim. 😂😂
Soran+1 yılNe istediğine bağlı mesela ne istersin 🤔🤔
Soran+1 yılŞifre falan mı istersin 🤔 🤔
Soran+1 yılBenim bunu yapmam için köpek gibi sevmem lazım böyle kör kütük aşık olmam lazım. Ondan sonra yaparım. Hemen de seve seve.
Soran+1 yılİşte onu yapabilen olmadı. 😂😂😂
Soran+1 yılAşık olmak mı
- +1 yıl
Asık etmek sıkinti degil kendimi sevdiririm ama asik edemem sikinti ben trol biriyim yeri geldiginde ciddiligi seviyorum ve sonuc odakliyim mesela diyelim ki biriyle sevgili olacagiz ve tanismak iatiyor sure zaman diyor ben bunu takmam sonuc olarak olacaksak hemen olsun ve hep olsun
Soran+1 yılBen bazen bir çocuk bazen de bir yetişkin oluyorum yerine ve moduma göre. Troll severim saygı çerçevesinde tabi 😊 ben de baştan söylerim
Soran+1 yılBen gücü manevi olarak dedim yoksa fiziki olarak bir gücüm yok minyon bir şeyim kime gücüm yetecek 😂😂😂😂
Soran+1 yılAyak uyduruyorsun demek ki
Soran+1 yılBunu bilemezsin 😊
Soran+1 yılSenden 4 yaş büyüğüm 😂😂
+1 yılHemen evlenelim 😍😘bide play station oynamayı biliyorum de 🤔🤔🤔
13 Yorumla
Soran+1 yılPes atmayı biliyorum ama çok kötü oynuyorum. Hatta oynayamıyorum denebilir. 😂😂 ama çok iyi batak oynarım lisede öğrenmiştim erkekler oynarken izliyordum 😂😂😂 clash of clans oynuyorum ama çiftlik oyunlarını da seviyorum. Karmaşık ya işte her ortama uyarım.
- +1 yıl
Hadi nikah günü alalım 🤔😉😂
- +1 yıl
Ben çok iyi oynarım pes öğretirim ben sana gel hadi evlenelim
Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı. sana sadece vuhuuu derdım ama başım bağlı =) bır gun bulucaksındır. buldugun zaman tut ve al =) benım kı oyle yapmıstı =)
10 YorumlaSert mizacli insanı kimse sevmez güçle naalakası var :D
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılYoo dominant iyidir. Trip atan karidan nefret ederim
12 Yorumla
Soran+1 yılKarı demeyeydin eiydi. Neyse ben de sevmediğim hem cinslerime karı derim. 😂😂
- +1 yıl
Erkeklerede herif diyorum ben:) bir asagilama falan yok yani
+1 yılGüçlü kadın olmakla erkek Fatma olmayı biraz karıştırmış olabilir misin acaba?:)
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSert mizacla güclü olmak ayni sey degil, bende guclu biriyim ama sert ya da baskın olmayı seven biri degilim
37 Yorumla- +1 yıl
Yatakta çok sert olmak daha iyi değil mi?
Cevap sahibi+1 yıl@Gece-Sefası kes sesini be mal misin nesin
- +1 yıl
Neden be bir soru sordum zaten gizlisin cevapla ne olacak
Cevap sahibi+1 yıl@Gece-Sefası soruyla ne ilgisi var gece olunca sacma sapan kızları darlıyorsunuz
- +1 yıl
Soru sert kız.
Cevap sahibi+1 yıl@Gece-Sefası icerik cinsellik degil sen yanlis algılamissin baska soruya transfer ol
- +1 yıl
Xper yetmiyor
+1 yılKorkutucu oluyorlar😀😀 erkekler ipi elinde olan kadınları sevmezler😂
10 Yorumlabey ler demissin bey olmadigim icin bir sey diyemiyciğim
10 YorumlaSenle iyi kavga edilir sadece 😄 başka bir şekilde iş yapmazsın
10 YorumlaBen guclu kadinlari severim. Oğluma güçlü kadın seçerim. 😊
10 YorumlaHayaller ve gerçekler aynı değildir... Daima zıt olur
10 Yorumla
+1 yılMesele trip atmakta değil mesele söz geçirmekte dominant birine sözünü dinletmek çok zordur
10 YorumlaYo ben tamda böyle kadınları seviyorum ama böyle haydar abi gibide davranmayacak :-D
10 Yorumla
+1 yılbenden daha sert olursa, sıkıntı..
yoksa güçlü kadınla sıkıntım yok..
hiçbir erkek mahmut abiyle çıkmam istemez..10 YorumlaKısa boylu kızlarla işim olmuyor Yoksa karakterinde Dobra olması önemli değil
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSert mizaçlı kadın veya erkekle anlaşamam sevmem de
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. ben seviyom sert güçlü kadını yataktada iyi olurlar sanırım :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzün bebeksi
Kalçan da küçük ise
Bir de zayıfsan...
Gel bebeğim bana 😃03 Yorumla
Soran+1 yılYüzüm kalçam ve kilom için beni isteyen birine neden gideyim? 🤔 🤔 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBebeğim gerçekçi olalım.
Biz erkekler gözleri ile âşık olan varlıklariz. Dışını güzel bulmadigimiz bir kadının içini de merak etmeyiz. Benimki de bu hesap. Kibariye gibi isen neden tezgah açıp seni avlamak için pusuya yatayim ki? Yazık değil mi onca emegime, Kibariye tipli isen? Baştan bilmek istiyorum işte; yüzün Barbara Palvin, kalçan da Miranda Kerr gibi diye... İlk aşamada bunların cevabı yolumu aydinlatacak bebeğim. Kapiş? 😉
Cevap sahibi+1 yılGarı cevap veremedi ya laaa 😉
Gerçekler acıdır.
Biber de acıdır.
O zaman biber de bir gerçektir 😛😎
+1 yılBen severim. Yatakta panter gibi olan özellikle. Küfürlü ve sert seven.
10 Yorumla
+1 yılbende sevılmem bu yuzden
11 Yorumla
Soran+1 yılWelcome to my life 😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla tam tersi bende ben severim tanışmak istiyorum
10 Yorumla
+1 yılBu kadınlar hep gizlimi?
12 Yorumla
Soran+1 yılBu seferlik gizli 😂
- +1 yıl
Hmmm peki artık bidaha ki sefere bekliyom
+1 yılFazla erkeksi hoş değil.
10 Yorumla
+1 yılBen bayilirim onlar candir ve cogalmasi lazim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. kavramları karıştırmışsın baya
10 YorumlaO dominantları yemeyiz biz.
10 Yorumla
+1 yılNeden böyle genellemeler yaparsınız ki
10 Yorumla
+1 yılbenı dovecek kadın bulursam evlencem
125 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki 😂
- +1 yıl
sert sevıyom :D
Soran+1 yıl😂 😂 😂 bebeğim dediğim anda vur banağğğğ 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
deli:D
Soran+1 yılAyy bu iltifata mazhar olmak ne büyük bir şeref 😂😂😂
- +1 yıl
uyusana :D
Soran+1 yılUykum yok 😂😂
- +1 yıl
yazıklar olsun o uykuna :D
Soran+1 yılSen niye uyumuyorsun aşık mısın 😂😂
- +1 yıl
yok be işe gıtcem erken kaltım bıraz :D
Soran+1 yılİyi hadi hayırlı işler 😂
- +1 yıl
saol:)
Soran+1 yılNe demek 😊
- +1 yıl
sende uyu taam mi :)
Soran+1 yılBen yatayım sen çalış kötü hissettim doğrusu
- +1 yıl
yasibit merak ettim
- +1 yıl
yaşını
Soran+1 yıl24 neden ki
- +1 yıl
niye kotu hissettin çalışmak mi istiyosun
Soran+1 yılYok istemiyorum 😂😂
- +1 yıl
en iyisi imkanim olsa bende calismam bak hayat geciyo :(
Soran+1 yılOlsun çalışmak daha güzel boşver 😊
- +1 yıl
bazen evet Allaha emanet ol iyi günler :)
Soran+1 yılİyi günler 😊
Soran+1 yılSen de Allah a emanet ol
+1 yılSeveriz ya severiz de :-)
10 Yorumla
+1 yılkim demiş sevmiyoz diye kendi adına konus
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tam tersine benim sevdigim tipsin
10 Yorumla
+1 yılÖyleysen bir bakalımmyaa en sevdiğim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 64,6b cevap paylaştı. severim ben
10 YorumlaDenk gelmedim hiç gelse isteriz bir dal
10 YorumlaArkadaşım güçlü kadın seviyor
10 Yorumla
+1 yılKadin dedigin narin olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılHic raslamadım bana denk gelmedı
10 Yorumla
+1 yılOnlarla ömür geçmez
17 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
Asik suratlı oluyorlar
Soran+1 yılYek yaaa, ben hep gülüyorum 😂😂
- +1 yıl
Cansın sen o zaman
Soran+1 yılSağolasın 😊
- +1 yıl
Gülme
Soran+1 yılNiye ki
olur mu canim
10 YorumlaBeni tarif etmiş aaa
10 YorumlaAçıkçası ben dominant kadın severim.
00 YorumlaSevmiyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhahahah 😂😂😂😂😂
13 Yorumla
Soran+1 yılNiye güldün ki şimdi sen 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılOyy oşkoommm lafına 😂
Soran+1 yılOmo oylo konoşoyorlor 😂😂😂😂
+1 yılEy Allah ım ya 😂
10 Yorumla
+1 yılSeverim o sert gorunum bile bana tatli geliyor
00 Yorumla
+1 yılVardır bdsm