Bunu gerçekten merak ediyorum. Erkekler ciddi ilişki düşünürken kızın sessiz sakin olmasını istiyor. Asla baskın karakterli kızlarla ciddi yola girmiyorlar. Onlar için her şeye sessiz kalacağız gibi istiyorlar. Niye böylesiniz?

Bunu gerçekten merak ediyorum. Erkekler ciddi ilişki düşünürken kızın sessiz sakin olmasını istiyor. Asla baskın karakterli kızlarla ciddi yola girmiyorlar. Onlar için her şeye sessiz kalacağız gibi istiyorlar. Niye böylesiniz?

Niye sevelim ya? İnsan bir hatayı bir kez yapar. Baskın karakterli kadının aileden gelen arızalarını görür, yaşar. Baskın kadın için sözünü geçirmenin bir ölüm kalım meselesi olduğunu, söz geçiremediğinde bunu kendine karşı bir saldırı olarak algıladığını görür. Boyun eğin, köle olun, sessiz sakin kuzu gibi olun demiyoruz. Hükmetmeye, yönetmeye, kontrol etmeye çalışmayın diyoruz.
Baskın karakter farklıdır. Baskınlıkla yanlış şeyler yapmak farklıdır. Bu nokta karıştırılmamalı. Yoksa baskın karakteri mantıklı şeylerde kullanan kadınlar bir süre sonra değerli kadın olurlar. Mesela doğru yatırımlar konusunda kadınlar garantici oldukları, iyi şeyleri yakalarlar. Dolayısıyla bu noktada baskınlık bir süre sonra iyiye gider. Sadece burada önemli noktayı yakalamak önemli
Bu duruma göre değişir ben koç burcuyum baskınım şimdi karşımdaki baskın olursa hep tartışma olur ruh eşimizi arıyoruz ya birimiz baskın olucak birimiz hoş görü ile karşılıcak bu şu demek olmuyor kadın hep susucak susan kadın olmaz yerinde konuşmasını bilen kadına aşık olurum ben kendi tercihimdir kimse yanlış anlamasın hayırlı geceler.
Bundan önceki birlikteliğim Aslan burcu kadınıydı bense Koç. Onun baskın karakteri benim özgür ruhumu kontrol altına alamadı. Hep kontrol bende olsun , ön planda olayım sen otur köşede bana uymaz , dominant krakterlere saygı duymakla beraber bana göre değil ben Babama bile eyvallah etmedim.
Cevap
25Cevap
Ben çok severim baskın karakterli kadını..
Erkekler biraz kontrol edilmesi kolay kadın sever. Kendisine bağımlı olmasını her işi için ona ihtiyaç duymasını ister böylece daha erkeksi hissedecektir
garip bir duygu.
İçgüdüsel çünkü tarih boyunca avcılık toplayıcılık döneminden itibaren böyle olmuştur. Ben evi çekip çeviricek olmadığım vakitte kriz anını yöneten karar verme beceresi yüksek kadın tercih ederim şahsen.
kız kısmı baskın olsa neye yarar olmasa neye yarar. hayat hakkında bildikleri ve tecrübe ettikleri sınırlı. her erkek kendini yanında erkek gibi hissettiğini kadını ister
süt gibi erkekler de var. öyle davranan.
onlarda ya sevgili bulamıyor bulsada 1 hafta sürüyor
Ben de şunu anlamıyorum. Böyle baskın olduğunu iddia eden bir sürü kadın var ama iş ciddiye binince ita. atkar erkek istemiyorlar. Madem baskınsınız neden ita. atkar erkek sevmiyorsunuz
Yok ya seviyorlar..
Her gün içlerinden geçiyorum hoşuna gidiyor hepsinin.
bana göre sevmiyorlar ya :D nasıl geçiyorsun?
Vala köpek çekiyorum daha çok geliyorlar
Kendine baskın karakterli diyen kadınlar kavgacı kadınlardır. Kimse hayatında her konuda kavga çıkaran birisini istemez
O ilişkideki baskın karakter ben olucam çünkü. Keçi gibi kafamızı mı tokuşturalım habire?
niye sen oluyorsun?
Erkekler doğası gereği kendileri ilişkide baskın karakter olmak istiyor
Hiçbir şeye de sessiz kalmıyorum sessizlik isteyen şişme bebek alsın ilişkiye kalkışmasın
Severler, saygı duyarlar ama bir şey katamayacaklaronı düşündükleri için uzak dururlar;)
Kontrol etmesi zor olan kadını niye sevsin erkekler 😂
erkek gücü sever. gücünü gösterebileceği ilişki ister.
Kendime koşulsuz itaat edecek bir köle aramıyorum.
Bu yüzden soru başlığı benim için geçersiz.
Kızın üzerinde daha iyi baskı kurabilmek için işte. Her şey kendi keyiflerine göre olsun
baskın kadını ancak yatakta erkek rolünde olursa severim
uzun ciddi iliskilerin temelini saygi ve deger olusturur dominant olmak sadece pasif bir erkek karsisinda ustunluk kurmani saglar bence dusuncelerini biraz degistirmelisin :)
Çünkü saf kızlara kötü davranmak huylardırı güçlü kadınlara kimse bir şey yapamaz.
Katılıyorum
Bana erkeklerle anlaşamazsın sen dedi bi erkek arkadaş bu yüzden 😅 Ezemediklerini sevmezler kompleksli ana kuzuları
Soru güzel ve baskın karakterli kadın severim
Egoist olmadıkları sürece bir problem yok.
baskın demek egoistlik değil ki.
anlaştık :D
Ben çok severim de sadece onunla bitmiyor
neyle bitiyor?
Kız baskın oluyo mesela güzel tamam ama bu sefer de m*al oluyor ortası yok ya da bana gelmedi henüz
fdghjdfgjfdhgk sana öylesi denk gelmiş
Şanssızlık ne diyeyim
Erkek baskın olmalı çünkü
Baskından çok ağır başlı zeki kıza hayranım
Baskin karakter mi kendini kandirmak bu
Hayır öyle kadınların ilişkileri daha güçlü olur
Baskın karakterli kızlara bayılırım
Baskınlık değil, delilerle uğraşmak istemiyoruz..
Korkuyorlar bizdenn hdjjdjd bö
Hayır seviyorum ben
kandırma bizi.
Ay ben korkarım.😨
dfgfdhk
Ben yatakta baskin olan birini istiyorum ozellikle
Kafes dövüşü.. Kaybeden köle olur
Çünkü kızları domine etmek istiyorlar
Hiç uğraşamam
onlar pasif erkektir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?