Neden kızlar bir açıklar mısınız? Çok konuşmuyoruz diye mi? İlla gevşek mi olalım?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAslında gevşek değil de sert erkekler le çok eglenilmiyor yani bir ki sevdiği adamın yanında çocuk gibidir ve hep onunla eğlenceli anılar ister örnek veriyorum bir şaka yaparsın o tadını çıkartmak yerine kızar Buda hali ile uzaklaştırıyor ani çılgın fikirlere açık olundugunda daha çok tercih edilir mesela bir yağmurlu günde yolda yürürken bir anda koşmak bağıra bağıra şarkılar söylemek ne bileyim sırtında taşımak eğlence amaçla daha pozitif bakmak olaylara herşey kizmamak diyelim yoksa gevsek erkek de sevilmez yani
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bak dostum bir kere kızlar gebşek erkeklerden nefret eder. İkincisi soğuk erkekler sıkıcı olur da ondan ama sevdiği kızın yanında minnoş minnoş gülümeyen gözlerinin içi parlayan biriyse ama ortamlarda ağırlığını koyuyorsa ki tanıdığım kişi tam öyle 💕💕 o zaman çok şanslı olur kızlar :)
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyleyim ama kimse yaklaşmıyor yaklaşsa gerisi gelecek
Soran+1 yılBoşver ayık kafayla hayat çekilmiyor zaten 😂
Soran+1 yıl😂😂😂
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar Ne Diyor
32
- Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılKizlar diyip genelleme yapmamak gerekir. Bazi kizlar hoslaniyor.
218 Yorumla
Soran+1 yılO kızlar çok nadir bulunuyor sanırım yoksa bu 4 yıllık yalnızlığın başka açıklaması yok geberiyorum mutsuzluktan sevgisizlikten
- +1 yıl
Bunun bir cok sebebi olabilir.
Belki her sey sert veya sogukkanlilikla alakali degildir boyle dusun. Belki icini, karakterini tanimayan insanlar sana yaklasamiyor.
Belki senin denk geldiklerin sogukkanlilardan hoslanmiyor. Belki kendileri karaktersizler.
Belki gorunuse onem veren kizlara denk gelmissindir hep. Belki cevrendeki kizlar bir erkek arayisinda degildir.
Bir suru sebebi var. Sen yeter ki iste cevabini bulursun elbet.
Soran+1 yılHatayı hep kendimde arıyorum tamam dış görünüşüm çok iyi değil ama kötü de değil. Ama her karşılaştığım kız böyle olmak zorunda mı? Duygusuz öküz deyip kalp kırıp terslemek zorunda mı?
- +1 yıl
Dedigim gibi. Bazi kizlar acimasiz ve fazla (hangi kelime yakisir) kendini begenmis. Bunlari zaten hiiic takmayacaksin. Degmez.
Karsina bir gun tipini takmayip kalbine bakan biri cikacaktir. Daha da gencsin zaten. Aceleci olma. Akisina birak.
Soran+1 yılKeşke olsa seven mutlu etmesini bizde bilirdik ama bizi seven yok idi
- +1 yıl
Zamanla, inan bana.
Soran+1 yılEn son 11. sınıfta oldu şu an üni 3 kestim zaten ümidimi artık kafamı kaldırıp bir kıza bakmıyorum bile
- +1 yıl
Umit besleyecegin bir sey degil ki 'beklemek'.
Ansizin cikar gelir. Dusunme bunu
Soran+1 yılKolay değil ki çevrede hep mutlu insanları görüp yalnız dolaşmak...
- +1 yıl
Mutlulugu bir 'kiz'da araman mutlulugunu her zaman engelleyecektir.
Mutluluk cok daha farkli seylerde de bulunabilir.
Soran+1 yılÜni beni asosyal yaptı aptal bir çevrede yaşıyorum hayatımda eğlence yok zevk almıyorum hiç bişeyden ve hiç bişey yolunda gitmiyor ben nasıl mutlu olabilirim ki?
- +1 yıl
Isteyerek. Inan bana istedikten sonra her sey olur.
Ben cok zorluklar yasamis bir insanim, depresyonun dibine bile vurdum. Ama istedikten sonra en imkansiz gibi gelen seyler de gerceklesebiliyor. Guvenin bana.
Soran+1 yılDepresyondayım bende uzun süredir kurtulamadım sen nasıl kurtuldun? Hayatımı mahvetti resmen
- +1 yıl
Aklinda bitiyor. Kendine guveneceksin ve inanacaksin. Bundan sonra guzel ve mutlu bir hayata hedef kilacaksin. Bir psikolokla gorusmek belki sana bir baslangic icin yardim sunabilir. Ben senelerce bir cok psikoloklarla gittim. Ise yaramiyor diyordum surekli. Hic bir sey degismiyordu.
Sonra bir gun bir sebepten 'artik yeter' diye dusundum. Bir psikologa gittim. Ama tamamiyle iyilesme istegiyle gittim. Kendime inanarak, artik duzelme guveniyle. Ve o gunden sonra artik her sey degisti. Şu an baya iyiyim. O gunden sonra cok cok zor gunler yasadim ama ben yine de tutundum.
Istek ya. Istek ve azim. Guven kardesim bana.
Soran+1 yılBen gitmek istemiyorum kendim çözmek istiyorum umarım çözerim. Deli damgası yemek istemiyorum ilaç vs kullanmak istemiyorum
- +1 yıl
Deli damgasi degil bu. Ilaca da hic gerek yok, ben hic kullanmadim.
Sadece bir destek bu, icini dokmen icin bir firsat. Icini dokerek baslayabilirsin. Ben yapabilecegine inaniyorum. Sen de inan.
Iyi gunler.
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
Soğuk kanli erkek kardeslerimiz bence daha içten dogru dürüst.
121 Yorumla
Soran+1 yılOndan sevmiyorsunuz bence de
Soran+1 yılDemek ki sen o kadınların kategorisine girmiyorsun. Allah sağlıklı mutlu uzun ömür versin size
Soran+1 yılHaklısın ama ne yapalım be yenge kaybediyoruz işte ya terk ediliyor ya da aldatılıyoruz kader işte
Soran+1 yılAşık olduğum biri var hatta vazgeçemiyorum bir türlü resmen nefret dolu bakışlarına aşık oldum ama istemiyor beni beklemeye devam edicem onu mutsuz olmuşum ve üzülmüşüm önemli değil yeterki benim olsun bir gün. Umarım olur
Soran+1 yılDoğru ne yapalım kısmette kim varsa artık umarım düzgün biridir
Soran+1 yılAbla n’aptın sakin ol inşallah olurum teşekkür ederim
Soran+1 yılBen o hatundan yana kullanmak istiyorum ona inanmak istiyorum tamam aramızda bişey yok çok karışık istemiyorum demedi ama istiyorum da demedi
Soran+1 yılTanışıyoruz zaten hemde uzun zamandır sadece ben ondan hoşlandığımı söylediğim için benden nefret etmeye başladı sonra nefretim bitti falan dedi ve o süre boyunca hiç sevgilisi olmadı bana hep ya sinirli bir bakış atar ya da aptal bir bakış
Soran+1 yılSüründürmeye çalışıyor bende eminim ondan yaklaşmıyorum
Soran+1 yılYaklaşabilsem dünyayı ayaklarının altına sericem de zor bakalım 😂
Soran+1 yılBakacağız
ya sevdigini nasil belli edersin kat kasi kesilirmisin kizin yaninda mesela?
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır aksine eğer sevildiğimi hissedersem onu mutlu etmek için her yolu denerim. İlgi gösterip sadık davranırım sence yeterli mi?
Soran+1 yılKişiden kişiye değişir bence 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılIlgi istiyoruz da ondan. Yivis yivis olmasin ama eli gozu ustumuzde olsun o ilgiyi hissetirsin
13 Yorumla
Soran+1 yılNapalım kızlar çok üstünüze düşşek sıkılıp kaçıyorsunuz ne yapsın bu erkekler ölsün mü
- +1 yıl
Ilk aylarda ilgili olsun en azindan. Gerci eski sevgilimlede 2 yila yakin beraberdik 4 ay cok romantikti. Sonra adamin icinden okuz cikti.
Soran+1 yılBenim de içimde öküz var doğru ama kadın kendini sevdirip aşık ettirirse bizde romantiklik yapmıyor değiliz yani her zamanda olmaz gevşek işi
+1 yılkendi olsun yeter i sırf ben istiyorum diye ne sert olsun nede yumuşak
11 Yorumla
Soran+1 yılNormalde böyleyim ben birine özel değil yani o yüzden sordum 😊
+1 yılErkek dediğin sert olur zaten, sadece ilgi istiyoruz.
15 Yorumla
Soran+1 yılSiz sevin bizde dünyayı ayaklarınızın altına serelim
- +1 yıl
Zaten sevdik, çok sevdik...
Soran+1 yılKeşke biri de beni çok sevse
- +1 yıl
Pişman olursun.
Soran+1 yılYeterince oldum çektim. Bu sefer farklı. Öyle 2 günlük falan değil
Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı. ben sert erkek değil soğuk kanlı erkeklerden hoşlanırım çünkü sert erkekle eülenilmez yaptığın bir aktivitenin tadı çıkmaz
10 YorumlaBn Nevi şahsıma münhasır sert erkekleri daha iyi buluyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılHelal
Gevşek erkek sevmem ama sert erkekten de korkuyorum bazıları şiddet uygulayabiliyor.
10 Yorumla
+1 yılSert erkekler şiddete eğilimli oluyorlar genelde. Dolayısıyla agresifler de. Niye sevelim ki
10 Yorumla
+1 yılBen cıvık insan sevmiyo insan kalıbının adamı olmalı sevdigini koruyup kollamali benim böyle erkekler hoşuma gidiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılSiz iyi kızlardansınız o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılwalla bana çok çekici geliyorlar aksine bizim sınıfta arka sırada böyle bir çocuk var nasıl konuşturucam diye düşünüyorum
07 Yorumla
Soran+1 yılHangi sınıf belki bizim sınıftır
- +1 yıl
sanmıyorum :D
Soran+1 yılHangi üni?
- +1 yıl
boşver
Soran+1 yılPeki hayırlısı
- +1 yıl
aynen XD
Soran+1 yılXd ne ya hahahhs
+1 yılŞu ana kadar hoşlandığım erkeklerin hepsi sert ve soğukkanlı.
01 Yorumla
Soran+1 yılAdamsınız
+1 yılkaba ve karaktersiz olmadigi surece istedigi kdr sert olsun, haddini bilsin. sknti olmaz.
015 Yorumla
Soran+1 yılÖküz olabiliriz ama yufka gibi yüreğimiz var
- +1 yıl
ben ahirda buyumedim ahirda buyuyenlede isim olmaz. nerde nasil hareket etmesini bimmeyen dangalaklar gelip kimseye racon taslayamazlar o kus kadar beyinleriyle. Bende sert birisiyim, ama asla edepsizlik yapmam. karsimdakini kirmam. senin o "yufka yurek" dedigin seyde nedense sadece iyi gunlerde rol icabi yapilan bir senaryo oluyo. cok yufka yureklisiniz ya siz
Soran+1 yılTanımadan insanları yargılamayalım bence. Öküz diyorsak hışto değiliz. Gayet bakımlı iyi aile terbiyesi almış sesiz sakin kibar herkese yardım etmeyi seven biriyim. Yeterli mi?
- +1 yıl
ozmn neden alt yorunlardaki bir kadina fikrini beyan ettigi icin "Ruhhastasimisiniz?" diye cikistiniz? herkes sizi begenmek zorundami?
Soran+1 yılBeğenmek zorunda olduğu için değil hanımefendi alakasızca ‘geber’ yazdığı için olabilir mi?
- +1 yıl
"Üşütüyor cünkü" yazmis?
Soran+1 yılHe onu diyorsun espiri yapmaya çalıştı bende espiriyle cevap verdim ki zaten bundan o hanımefendi rahatsız olmamışken sizin rahatsız olmanız saçma. İnsan başkasını yargılamadan önce kendine dönüp bir bakmalı ben neyim diye. Bu durumu anlamayacak kadarsanız size bişey diyemem ki bana terbiye konusunu açacak son kişi sizsiniz.
- +1 yıl
olmayan terbiyen beni hic alakadar etmiyor. sen kendin övdun kendini; bende sana diyorumki hareketlerin ve övgulerin TUTUSMUYOR. anladinmi? bir yerde bir yanlislik var yani. burda söz konusu ben degilim ayrica kendi karakterin hakkinda soruyu soran sensin beni buna dahil edende sensin. yeterince acik oldummu kardesim?
Soran+1 yılBuraya gelip ahlak dersi vermeye çalışan sensin farkında mısın bilmiyorum. Buraya insanlar istediğini yazabilir bende onlara istediğimi yazabilirim bu seni hiç ilgilendirmez bana ahlak dersi vermeye çalıştın bende sana gerekli seviyeli şekilde nasıl biri olduğumu açıkladım. Çevremdeki insanlar benim hakkımda böyle bişey düşünmeyip ailem benimle hep gurur duymuşken sen buraya gelip bana terbiye dersi veremezsin. Seninle sidik yarıştıracak değilim ve umrumda da değil. İstediğini düşün ama önüne kemik atan olmuş gibi terbiye dersi için havlama hadi eyvallah
- +1 yıl
Arkadasi smdi analiz ediyoruz:
1. Zeka geriligi vakasi; ileri duzeyde hemde. okadar acik ve net aciklanan unsurlari zorla anlamamasindan bunu glrebiliyoruz.
2. Egonun umutsuz vakasi. Hani olmayan biseyi varmis gibi gösterme cabasi.. cok acikli... aglicam smdi
Soran+1 yılHahahahaha ben egolu değilim sen kendi pisliğinde yüzüyorsun farkında değilsin 😂 daha Türkçe’yi düzgün yazıp konuşamayan bana gerizekali diyor 😂
- +1 yıl
ya he he :)
Soran+1 yılÇok gördük böyle işine gelmeyip ağlayanı neyse hadi yallah 😂
- +1 yıl
ya sen nasil komiksin allahim cok guldum burda ya
Soran+1 yılHahhsshshhshshs
Gizli Üye(25-29)+1 yılSert, soğukkanlı değil de ağırbaşlı ama tanışınca eğlenceli erkekleri severim gevşeklerden hoşlanmam tabi ki
013 Yorumla
Soran+1 yılTarif ettiğin erkek tipiyim
Soran+1 yılYanlış okumuşum pardon
Cevap sahibi+1 yılTarif ettiğim değilmiymişsin 😁
Soran+1 yılYok değilmişim ben sert be soğuk kanlıyım ama yakınlaşınca eğlenceli biri oluyorum tam tutmuyo
Cevap sahibi+1 yılİşte ağırbaşlı olmuyor mu o
Cevap sahibi+1 yılBu arada bende dışardan soğukkanlıyımdır ama tanışınca deliyim normal olamıyorum 😂😂
Soran+1 yılOluyor mu sen karar ver?
Cevap sahibi+1 yılAğırbaşlı deyince aklıma oturaklı mesafeli biri geliyor uyuyor işte zaten kılıbık erkek seven var mı herkes sert duran erkekleri sever bence
Soran+1 yılKılıbık değilde gevşek seviyorlar.
Cevap sahibi+1 yılGevşek sevenlerin kendisi de gevşek oluyor zaten hep fingirdek o kızlar hepsinden nefret ediyorum
Soran+1 yılBende nefret ediyorum da ne yapcam böyle yalnız bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılBulursun inşallah zamanı var herşeyin yani zaten yalnızlık allaha mahsus. Genellikle böyle insanlar yalnız olur en azından gönül eğlendirmiyoruz milletle
Soran+1 yılAynen kalp kırmak çok saçma
Gevsek erkekgi sevmem aksine sert hatta nasil diyim asabi olcak
03 Yorumla
Soran+1 yılBence de bende öyleyim ama olmuyor
Soran+1 yılİnşallah
Şahsen ben egoist olarak bakıyorum tabi bir adım atarsa bambaşka o zman hoslaniyosam devamı gelir
10 Yorumla
+1 yılBn sewiyorim ama yuz vermiyo
16 Yorumla
Soran+1 yılBeni de tam tersi soğuk olduğum için kimse yaklaşmıyo ben yaklaştıkça ısınıyorum
- +1 yıl
Bn iki yil sonra mesaj atim cicuga yazusti bnimle ama ilerisi yok
Soran+1 yılBoşver ne yapcan bizim gibi öküzleri
- +1 yıl
Estgfurullah ozelden yazabilirmisim
Soran+1 yılYazıyorum
Soran+1 yılTakip attım mesajın kapalı
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılKim demiş... Adam olsun önce..
10 Yorumla
+1 yılAksine seviyoruz bence 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılBana hiç denk gelmedi 😂 öküz dediler hep 😂
+1 yılHoslaniyoruz ama konusmaya useniyoruz😑
021 Yorumla
Soran+1 yılbir deneseniz çok mutlu olacaksınız da neyse 😂
- +1 yıl
Soguk bir erkekle nasil konusayim yha 😂
- +1 yıl
Bu arada benim sevgilim var zaten kimseye bakmiyorum 😬
Soran+1 yılBunu neden yazma gereği duydun anlamış değilim neyse mutluluklar 😊
- +1 yıl
Yani bilemiyorum icimde kaldi 😂
Soran+1 yılTamam yani var sevgilin de ne yapalım sanki yavşadık hemen savunmaya geçiyorsunuz 😂
- +1 yıl
Siz soguk olunca adim atmiyoruz biz kizlar sandiginizdan fazla gururluyuz misal ben tam 5 yil hic soylemeden bir cocugu platonik seviyordum acildim red etti kendimden bile sakliyordum sevdigimi hemde en yakin kardes dedigim insanin amcaogluna tutulmustum oda bizim siniftaydi. Ilk adimi siz atin ki biz devamini getirelim ☺
Soran+1 yılBen adımı atarım sıkıntı yokta o bana hiç adım atmadı malesef tekme attı resmen hahah 😂
- +1 yıl
Yoo est o anlamda demedim sevgilim burdan biri hani barisma asamasindayiz gorunce aramiza tekrar buzlar girmesin diye sey ettim 😅
Soran+1 yılHahahah anladım umarım barışırsınız mutluluklar 😂
- +1 yıl
Belki sevgilisi vardir ya da senden hoslanmamistir baskasina dene bakalim illaki biri seni sevicektir 😬
- +1 yıl
Sanmiyorum ama yinede tesekkur ettim 😊
Soran+1 yılSevgilisi yok hiç olmadı 😂 neyse hoşçakal 😂
- +1 yıl
Anlamadim😅?
Soran+1 yılSevgilisi vardır dedin ya bende ben tanıyalı 8 sene oluyor hiç olmadı dedim 😂
- +1 yıl
O zaman senden hoslanmamistir ya da karakteri soguktur
- +1 yıl
Bir kizi cozebilmen icin oncellikle kaybetme korkusu yasattirman gerek yoksa sir kupu gibi bilemezsin sana karsi ne hissettigini
Soran+1 yılNe öneriyorsun bunun için? Kara kutuyu nasıl artırabiliriz?
Soran+1 yılAçtırabilirim?
- +1 yıl
Valla bir fikrim yok onuda sen bul :D
Soran+1 yılÖlem ben mutsuzluktan
Ben tamda o tip erkeklerden hoşlanıyorum 😍😍
03 Yorumla
Soran+1 yılSenin gibiler zor bulunuyor
Soran+1 yılÇünkü 4 yıldır yalnızım
İlgisiz gbi gorunuyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlgisiz ve sinirli gibi oluyorlar. Bundan olabilir
10 Yorumlanasil sevmiyoruz lan? seviyoruz tabe.
03 Yorumla
Soran+1 yılUlan nasıl seviyorsunuz benim neden hiç bir kız bakmıyo yüzüme o zaman? Yalan sevmiyorlar
Soran+1 yılBiri de çıksın artık o zaman karşıma
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlgilinolunnn yeterrrr
00 YorumlaYoooo
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok açıklayıcı oldu hanımefendi teşekkürler mükemmel bir yorum
Yoo aksi bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYerine gore davranmayi bilmelk
00 Yorumlasarmayi
010 Yorumla
Soran+1 yılSen nerelisin
Soran+1 yılOldu o zaman iyi geceler
Soran+1 yılRuh hastası mısınız?
- +1 yıl
Ahahha guldum 😂
Soran+1 yıl@__BununAdıAşk__ nerde manyak varsa beni buluyor.
- +1 yıl
Burasi manyaklarla dolu k. b abisi 😃
Soran+1 yıl@__BununAdıAşk__ Allah’a havale ediyorum
- Daha fazla (2)
Daha fazla(17)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?