Flört döneminden kârlı ya da zarara uğramış bir şekilde çıkarsınız. Zarara uğramamak için yapmamamız gereken bir şeyler var.
Peki sizce neler yapılmamalıdır?
Dipnot : cümleten hayırlı aşklar ❤
Hadi bakalım pamuk eller klavyeye, tuşlara 🎈

Şunu söylemek isterim ben.
Karşınızdaki insanı iyice çözmeden, herşeyini bilmeden ilişkiye yaşamayı denemeyin. O size teklif etmiş olsa bile. Çünkü kendim gibi olayım diyorsun. Fakat sen kendince, kendin olduğunu ona en iyi şekilde davrandığını düşünsen de o sana bahaneler üretiyor. Sen şöylesin, böylesin, umursamıyorsun gibi cümleler kurabiliyor. Veyahut en basiti kıskançlık konusu gibi. Çoğu düşüncesi ve çoğu şeyini öğrenmeden bence ilişki yaşanmamalı. Bunlara göre davranılmalı.
Flört etmek
En çok sen haklısın eski kankilitom
Sen yazmışsın. Başka nolcağdı
Karşındaki kişiyi dinlememek, dediklerine ''Yav he he '' tarzı bir tutum sergilemek.
Ay çok iğrenç bir tutum 😄
Eski sevgiliyle barışmak
Cevap
17Cevap
Herşeyi bodoslama yaşamak gerekir. Ne olcak, nasıl olacak düşünceler yerine bu insanda neler keşfedebilirim, neler öğrenebilirim, tecrübelerime iyi ve ya kötü değildir olsa bişeyler sığdırmalıyım. Kafasıyla yaşamalı insan. Senin dediğin gibi ise Hangi mağaza ya gitsem de ucuz bişey bulsam kafasında bişey.
Kendini fazla kaptırmamak tek ve en önemlisi gerisini kafasına vura vura öğretirsin bence 😏😉
İyi taktik kız 😄 Tuttum bunu
Thanks canısı denendi onaylandı 😏😂😈
Hesabı sen ödedin ben ödedim muhabbeti
Eski sevgili varsa kıyaslama
Öpüşme
Aynı evde kalma
Pahalı hediyeler alma
Sık sık görüşme
Siyaset konuşma
Haklısın 😄
Nefes alim mi
Ne mmutlu.
Öncelik burada karsimizda ki insandan ne ögrebiliriz..
Derinlik mi önemli yoksa yüzeymi..
İnsan karsisinda ki insani hep kesfetmeli kesfetme bittigi an biter hersey..
Tabi bir de en öncesi saygi duymali.. :/
İlk buluşmada ya da ilk mesajlaşmalarda eski sevgiliden bahsetmek - kendi kalesine gol atmak
Haklısın 😄
Kimse olduğundan farklı görünmeye çalışmasın. sonra tanıdığım adam/kadın sen dğldin muhabbeti başlar ve bu hiç hoş olmaz. kartlar açık olmalı , ben buyum seviyorsan böyle...
Flört dönemine girmemek en önemlisidir.
Cok haklısın 😕
Gelecek hayalleri kurarak ve yersiz kıskançlıklara girerek, bütün dünyadan kıskanıyormuşsun gibi davranarak karşındakini şimdiden sıkmak.
Flört döneminde en yapılmaması gereken şey iletişimsizlik ve bunun yanında samimiyetsizlik
Kendini fazla kaptırma ipleri eline verme eyvallahın olmasın
samimiyetsizlik yapmayınnn
anlayışssızlıkta yapmayınnn
Flört döneminde iyice test etmek gerekiyor bence karşındaki kişiyi mesela yakışıklı birisini gördüğünde bakiyormu gibi gibi
Kendi sınırlarımızı bilmeliyiz böylece kendimize zarar verilmesini önleriz her şey bireyin kendi elinde
İçinden geldiği gibi yaşanmalı
Israr olmamalı hiçbir konuda
Ne zaman olursa olsun , kendin ol. Sadece kendin. Sonra saygılı ol.
Kendini tart , oturmana kalkmana dikkat et. Onu anlamaya çalış.
Zibilyon tane şey yazarımda gerek yok en önemlisi kendin gibi olmak, başkası gibi davranan çok insan var flört döneminde
Ayy mümkünse herkes neyse o olsun sonradan tanismayalim
Belden aşağı düşmicen hadi hemen gerdek pompa yok 😂
Fazla yüz vermiceksin sonra yüz göz oluyorsun
Katılıyorum. Burnunu surtturmek şart 😣
Yanindayken gegirmemek
Iyi fikir asd 😄
Fazla ilgi göstermek bence yanlış, tam tersine heran seni kaybedebilir etkisi verirsen sana daha çok bağlanır
Fazla kıskançlık sanırım
Jsjdkd nickinr bayıldım 😍😍😂
Ben de seninkine ajshs 😍😂
Kalp kalp o zaman 😂😂❤
Galpcikler hayrim 😍😂
Cıvıtmamak. Her anlamda
Direk evlilikten bahsi acmamali.
Oynak olmayacaksin oran buran ayrı oynamayacak
Flört dönemine hayır. ☠️🖖🏿
Flört dönemi güzel oluyor da kendin ol o yeter
Eski sevgililerden bahsetmek😒
Peki sormak kendi kalesine gol atmak mıdır 😄