bende kizdm yine ayni seyi yaptin dedm... bahane uydurdu iste...nese sonra konustuk ama bidaha aramadi bende aramadim tabi... Özler mi beni... ya ben sogudum diyodum ama onu Özledim bu bendeki duygunun adi ne..asiktim ona ama o olaydan sonra sogudum...fakat arada Özlem duyuyorum... :(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılbiz kadınlar fiziksel birşey yaşadığımız erkeklere kolay bağlanıyoruz . sonra özlüyoruz ne bileyim aramasını bekliiyoruz vs . çünkü gururumuza dokunuyor birde böle yapıp bırakılması . seni iyi anlıyorum benimde başıma geldi ama ben bıraktım sonunda üzülsemde kırılsamda olmuyordu çünkü . ama başka bir kadın bağladı onu evlendiler . kadın peşini bırakmıyordu . eğer sende çok sitiyorsan yakasından düşme . sana alışır bırakamaz .
140 Yorumla
Soran+1 yılpek baglanan bir tip degil ki... 24 yasnda... 2 yildr benle muhatap ama iste hep ayni fil ... sevsme ve sonra aramama...ben cok tavz verdm onun rahatligi bu ... yine ararim yine kabul eder nasilsa seviyo beni diyo... ki hakli hep Öyle oldu ama artk bendeki ask sÖndu... yapamam...baglanamaz o dahada bana...
Cevap sahibi+1 yılbağlanır yaa benim öyle bir tanıdığım vardı gerçi adamın yaşındandır belki . oda öleydi . beni arardı yapardık birdaha ramazdı anca işi düşünce işte . sonra bir kadınla yaşamaya başladı işte kadın bağlamış demek ki evlendiler . baştan kadını istemiyordu peşimi bırakmıyor diyordu evlendiler . sende öyle yap bence
Soran+1 yılyapamam.. kendini daha bisey sanir... bunaldm onla ugrasmaktan...benden bu kadar:(
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin yılmadan savaşanlar kazanıyor bak bende bıraktım işte adam gitti . sonra biri gelir bağlar üzülürsün benim gibi
Soran+1 yılya sevstkce olmuyo... baksana... :(((( eve davet ediyo ...kackez affettim anlatamam... ee hani baglanmamss iste
Cevap sahibi+1 yılvalla o kadına bağlanmıştı eski enimki . oda aynı durumdaydı ...
Soran+1 yılbu baglanmadi iste... aksine ... cok kizgnmmm ya... icimde patlamaya hazr bir bomba var sanki...kafayi yemezsem iyi...
Cevap sahibi+1 yıliyide o kadın 4 sene uğraştı yani bak zafer kazandı sonra
Soran+1 yılsen kac sene ugrastn ve biraktin
Cevap sahibi+1 yıl6 ay falan uğraştım ben . ya ben çok gururluyum mesela aramadı bir kaç kere bende birdaha gitmedim . çok görüşmedim . ben gururuma yediremedim . ama o kadın gitti bak 4 senede kapakladı tabi o evlilikten hayır gelir mi bilemem zaman göstericek . şimdi ben başkasıylayım evlenmeyi düşünüyoruz ciddiyiz şimdiki çok ilgili mesela allah bozmasın aslında pişman değilim çünkü onla olsaydım sürekli gözü dışarda olucaktı
Soran+1 yıleve buda capkin biri.. yani bir yerden tutsam diger yerden kaciracaktm .. oyle biri.. yasida genc zaten daha iste bu evlencegm kiz diyebilecek biri degil sanki.. o olgunluk o niyet yok henuz onda.. aslina bakarsan bendede pek yok.. yeni mezun oldum hayata yeni atildm.. daha kpss falan calisiyom...ama sevdm ya o da sevsn istedm... zorlamammak gerek aslina bkarsan.. yeternce sevemedi cunku sevseydi o da gitmek istemezdi...erke baska kadn baska sevmiyor aslinda.erkek cinsel zaafina kadn duygusna y
Cevap sahibi+1 yılvalla canım o kadın ikna etti . hatta oda evlenilmeyecek biriydi . hayatta inanmazdım evlendiğine rüyamda görsem ama evlendi işte bende çok sevdim ama gururuma yenik düştüm .
Soran+1 yılya o beni aramdgnda bende aramiyorum... sevsmeden sonra neden aramadn diye bile aramadm o mesaj atinca aradim... ondan Önce 1 ay aramadi bende aramadmm. bende grur yapiyom elimde degil...ama baksana umut yok... yipraniyorum bu sekilde yapamiyom ki.. adam sevmiyo belliki... begeniyo etkileniyo ama duygusal bisey hissetmiyo... sevmiyon dedm diye sogudum dedi bana... belki bir gun Özler :(((
Cevap sahibi+1 yılvalla kadın gidip kapısında ağlıyor zırlıyordu sonra baktım evlenmişler şaşırdım . aşk olunca gurur olmuyor işte .
Soran+1 yılo da dogru ... ama bende yapamam ya.. o kadarini haketmiyor ki bu :)
Cevap sahibi+1 yılvalla sen bilirsin sonra üzülme başkası bağlayınca millet yapıyor valla .
Soran+1 yılcok ugrastm canm ya... ama sevsmden sonra aramak istemedi .. bu kesnlikle bana bisey hissetmedgni gÖsterir.. beni sevmiyo ki. ona bu hakszligi yapamam.. isterm ki gonluyle gelsin bana..ama gonlu yok :((((
Cevap sahibi+1 yılya bilmiorum hangisi doğru bende senin gibi geri çekildim ama o asla evlenmeyeceğim dediği kadınla şu an evli . onların ilişkiside sadece yatak ilişkisiydi hemde kadın benden büyük yaşı ama bağladı valla . tabi dediğim gibi o evlilikten hayır gelir mi zaman göstericek . ne hissediyorsan onu yap biliorum gurur kırıcı birşey .bende yaşadım çünkü
Soran+1 yılsevsin isterdim ... yoksa evlenmenn bir anlami yok ki.. belki bigun Özler bigun anlar onu nasil svdgmi
Cevap sahibi+1 yılvalla sevsin sevmesin evlendi adam bak . o kadını sevdiğini sanmam sürekli aldatıyordu ama sonuçta evlendi . ben çok seviyorum herşeyine katlanırım dersen peşini bırakma . ama yaşın genç bak her dediğini yapan bir erkek bulabilirsin . hangisi seni mutlu edicek düşün taşın kararını ver
Soran+1 yılpesine dussem yine olmayacak ki... offffffffffff onun gormesi lazmm .. sanki bana kÖr olmus ya.. gormuyor beni ... askimi... onu yalnz birakcam beni biraktgi gibi... cunku gercelk bir mutluluk olacagna inancmm yok...
Cevap sahibi+1 yılvalla şekerim sen bilirsin . eskiden bende öyle düşünüyordum ama o adamın onla evlendiğini görünce tamamen değişti fikrim
Soran+1 yılya bende vazgecmedm evine bile gittim.. sevstik :( ertesi gun aramadi yine... ara dedgm halde... digergun laf olsun diye gunaydin canm yazmis... neymis kontru yok... inanamadm tabi.. kizdm.. bole yapamiyorum ki... aramiycam ... :((
Cevap sahibi+1 yılvalla o adamda hiç aramıyordu kadını çok eminim git defol seni istemiorum herşey dedi kız büyü mü yaptı ne yaptı bağladı valla . bence umudunu kesme dur bakalım .
Soran+1 yılsagol canm... o kadar sevdm ki sabrettim .. ne biliyim neden ben degil diyorum ... mutlu edemedm demekki
Cevap sahibi+1 yıldur bakalım umutsuz olma . bu işler belli olmaz
Soran+1 yılsevmiyor .. kimbilir bana hangi gzole bakiyor :((((
Cevap sahibi+1 yıldur bakalım şekerim yaa öyle deme lütfen .
Soran+1 yılumudum yok artk.. umut olmaynca ask tukeniyor... boylesi daha iyi bosver... Allah dogru insan cikarsinnn...
Cevap sahibi+1 yılbelli olmaz çek bakalım kendini . o arayacak mı . gez doşal kuaföre git kendini değiştir . ne bileyim ilgini başka yerlere yönelt . aşk acısını bilirim ah ah
Soran+1 yılbu kacnci kez bir anlatsammm.. ben kackez ayrildk artk aramaz diye uzuldumm kahrettim kendimi..o aradgnda hopp affettim hemen .yasadgm acilarda yanima kaldi.. :((( artk gucum yok
Cevap sahibi+1 yılbiliorum anlıyorum . sanki kullanıyormuş gibi gelior sana ama ben olsam mücadele ederdim seviyorsam
Soran+1 yılbiraz sert olsam daha iyi olcak... cinselligi degil onu sevdgmi gormeli... gormesi icinde sert olmam lazmm... ya da bilmiyorum ama neyin mucadelesini vercem ki... onun niyeti belli... niyetini degistrmedkten sonra napsam uzulen ben olcam...
Cevap sahibi+1 yıle o adamında niyeti kötüydü işte baştan . ama değişti . belli olmaz yani ben canlı örnek gördüm valla . ondan sana diorum bunları
Soran+1 yılbi zaman lazmmm ama ... ona karsi sogudum suan.. kalbimi kirdi cunku... kalbm onarlmali ... benm degerimi ancak bensz kalinca anlar... gerekrse 1 yil bekliycemmm... sonra naslsn diye mesaj mi atsam... ya vda bilmiyorumm ya inan ki :)))))))) degse var ya degseeeeeee ...
Cevap sahibi+1 yılah güzelim ah sen bu çocuğa abayı yakmışsın . dur bekle bakalım valla üzüldüm bende o yollardan geçtim çünkü ben bıraktım sevdiğimi sen bırakma diorum ben
Soran+1 yıltamamda o sevmeyince mutlu olamayiz ki :((( kalbi bana karsi bos.. bunu bile bile nasil olcak
Cevap sahibi+1 yılkalbini bilemezsin kimsenin
Soran+1 yıldavranislarndan anliyorum... sogudu bana... kendi de dedi zaten sogudum diye... ama sevsmeyi biliyor :( belki duzelr diye gittim yanina konusuruz diye o sevsti yine... ve ben bisey elde edemedm.. ya o beni anlamiyor .. ortaokul mezunu ben uni.. kafamz farkli belkide baksana...
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsin canım valla .erkekler cinselliğie hayır diyemez
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılSadece sevişmek için berabersiniz sanki.O öyle düşünüyor yani..
00 Yorumla
+1 yılbuna bağlanmak deniyor :) onunla yaşadığın fiziksel olaydan sonra onu kendini doğan gereği daha yakın hissettin.çünkü özelini onla paylaştın.pislik de olsa ona emek harcamış,yol almış oldun.şimdi kendi doğandan utanabilirsin :)
167 Yorumla
Soran+1 yılya o ?
- +1 yıl
o köprüyü geçene kadar ayıya dayı demiş.işini bitirince uzaklaşmış :) arada uğrar yine.ama senaryo değişmicek.sadece sen daha da bağlanıp zararı katlıcaksın.hem mental hem psikolojik hem de fiziksel olarak zarara uğrayacaksın :)
Soran+1 yıltum bunlar oldu iste... ben uyandm ask kabusundan... ama Özlem duydum bugun...
- +1 yıl
fiziksel şeyler yaşadığında bağlanan tek kadın sen değilsin :)özlem duyman normal.bari bir aptallık yapıp devam etme
Soran+1 yılyok o aptalligida yaptim zaten...bundan sonra yapamam ...ararsa acmam bile... sende aramadn der kesin var ya... sasrcak ama bu sefer asla dÖnmem...ararsa tabi
- +1 yıl
şurya yazıyorum bir hafta içinde bu adamla tekrar sevişeceksin :)
Soran+1 yılaramasini istememin sebebi ona hayr dedgimi gÖrsun diye
- +1 yıl
tabi :) sonra onu ne kadar özlediğini daha iyi anlıcaksın.biraz yumuşayacaksın.bi kaç tatlı söz derken kendini yatakta bulacaksın.sonrasını bliyoruz zaten :)
Soran+1 yılbu dedn defalarca oldu...o zaman asiktm ama rtk degil
- +1 yıl
bu devam ettikçe kurtulman daha da zorlaşır.bunu anlamıyorsun.yani daha da çok emek harcamış ve yol almış oluyorsun.istersen aşık olma hatta nefret et.önemli olan duygunun ne olduğu değil.yoğunluğu ;)
Soran+1 yılcok kizginm ona cok... ya sevdm sevdmmmm kahretsn sucum bu... o ise tuketmek icin elinden geleni yapti..sevsti seks seks...hay icine edeyim ne diyim... al iste bir saygi kalmadi... nefret ediyom ondan ya... bir ask yasatmadi bana... insallah o da bana baglanmistrrr
- +1 yıl
bağlanmış adam bu şekilde davranmaz ,sen kendini değersizleştirmişsin.çok benzer sorunu bir başka kadın da anlattı bana.hikayeleriniz aynı.sonuç da aynı.iyice tanımadığın bir adamla hemen yatağa atlarsan sonra böyle ortada kalırsın.
Soran+1 yılsevdm degerszletim evet... ama artk ona bir bok yok benden..gitsn baska kapiya...ya cok sinirliyim cokkkkk... offffffffffffffff
- +1 yıl
başka kapıya gitmesini de istemiyorsundur :) kendine çok yalan söyleyen bir kadınsın.he tabi bir de sinirlisin :)
Soran+1 yılnapcam ben..kendimede kizyom... asik oldum ve o zaafimi kullandi...
- +1 yıl
teknik olarak çaresizsin :) tek başına kalmamaya çalış.yalnız olmak seni çok zayıf yapıyor.
Soran+1 yılo benm gibi hisettmiyor ya canm yaniyor :( ben baglandm ama o baglanmadi... sogudu
- +1 yıl
birine tamamen bağlılığını sunarsan onun sana bağlanmasını imkansız hale getirirsin .
Soran+1 yılhehe... ya birazda benden yana olumlu bisey desennn... anladk sevmiyo anladk ya... sicayim bÖle ise...
- +1 yıl
senle ilgili olumlu şeyler çok aslında :) fedakar,merhametli,anaç,duygularını yoğun yaşayan,vefalı bir kızsın.sevdiklerin için yapmayacağın şey yok.hayatında az ama öz diyenlerdensin.fazla insan istemiyorsun.sevdiklerinle olmak yetiyo sana.küçük şeylerden mutlu olabiliyorsun tabi ufacık bir şeyden de moralin bozulabiliyor.birinin seni sen olduğun için sevmesini istiyorsun.
Soran+1 yılbenm tanmladn evet... tuaf geldişu an:)
- +1 yıl
:) her zaman tuhaf gelir ,zamanla alışırsın bu duruma :)
Soran+1 yılpeki sana bir soru.. beni gercekten icten sevseydi vazgecer miydi yinede... yani ben sevdm yakinlastm guvendm baglandm ama cok ustune gitmedm belkide cok sevgimi belli etmedm ondan bekledm ama vazda gecmedm ..dondgunde affettim sevdgmi adi gibi biliyo... insana guvenemez miyim... sev ama yakinlasma mi olay yoksa sev ama seni gercekten seveni mi sev olay.. yakinlasmak ask bana gore... bende evmeseydm yakinlasamazdm ki... ne dersin ictenlikle sevseydi gider miydi yine ?
- +1 yıl
sen olaya kendi bakış açınla bakıyorsun.yani karşındaki kişiyi kendin gibi görüp davranışlarından sonuç çıkarıyorsun .oysa durum o şekilde değil.karşında bir erkek var.seni bundan aylar önce sevip şimdi sevmiyor olabilir,sıkılmış olabilir.yarın öbür gün yalnız kalınca seni hatırlayıp gelebilir.sen bunu aşk olarak mı görüyorsun ?
Soran+1 yılevet... artk degil ama...tamam
- +1 yıl
iyi sonunda anlayabildin :)
Soran+1 yılerkek sevemez mi yaaaaaaaaaaaa
- +1 yıl
sever :) ama bunu bir kadın olarak sağlamak senin görevin.sen kendini tamamen teslim etmişsin.yani kontrolu adama vermişsin.böyle olunca çekiciliğini sıfırlarsın.yani adam senin için endişelenmez.çantada keklik olursun.
Soran+1 yılbenm ask anlayisim karsilikli saygidr... yani o baska ben baskaydim... ben teslim falan olmadm hep o o duruma getiriyordu... bu yuzden ... bundan sonra tenime degil kalbime gelene yer var...ask teslimiyettr sende bunu unutma bence... ben anlamiyorum oyle kaÇmadan
- +1 yıl
aşk konusunda gerçekten çok işe yarar düşüncelere sahipsin :)) en azından ders almış görünüyorsun.doğru yoldasın
Soran+1 yılders aldimmmm aldimmmmm ... benm gibi bir kizin karsisina Allah bole birini cikardi... isyan edesm geliyo bazen...tÖvbeeeeeeee
- +1 yıl
inançlarına bağlı ve kaderci biri gibi konuştun.artık daha dikkatli olursun
Soran+1 yılbu yasta bÖle bir hata... 24 yasndaymmmm
- +1 yıl
ben de 24 yaşındayım :) burcun ne
Soran+1 yılsence ne ? ya ben mi basaramadm.. mu bu dur5uma getrdi... yeternce sevseydi bÖle olur muydu
- +1 yıl
balık kadını gibi davranıyorsun :) hala aynı noktadasın.seni sevmedi.seni güzelce kullandı ve izin verirsen kullanmaya devam edecek.bunu nasıl anlayamıyorsun hala .yuh diyorum :)
Soran+1 yılbende saana yuh diyorum ya ona inanmam hala diye bisey yok zaten...anladm ayrca... ama dedn yakadin olarak onu sevdirebilirdin falannn orda takili kaldimmmm
- +1 yıl
sen bunu başaramazsın.yeterince cilveli değilsin.düzgün,ciddi bir kadınsın.yani bir noktadan sonra sıkıcısın .
Soran+1 yıl:))) evet... :))))))))))) ya guldurdun beee :)))) benide bÖle seven istiyom iste
- +1 yıl
çok şey istiyorsun gülüm :)) ama bulursun mutlaka öyle birini.sabırlı olman gerekiyor
Soran+1 yılkendini bilen olgun bir erkek benim gibi birini ister bence.. bunun gibi cuocuksu kisilerde senn dedn gibi birini... ya biz onla farkliydkkkk iste bu yuzden olmadi...ama sevstkk lan o kadar... hic mi etkilenmezzz...cinsel olarak etkilendi ama neden bak buda yetmiyor iste
- +1 yıl
çocuksu olduğunu başta anlayamamışsın o zaman.cinsellik konusunda kendine çok güveniyorsun :) sen cinselliği duygusal olarak da yaşıyorsun.senin için o yuzden daha da anlamlı oluyor.
Soran+1 yılevet tabi..ben onu seviyodum.. daha duygusadim dolayisyla... hic kazancim yok mu yani :)bu ili�kiden
- +1 yıl
sana göre ilişkiden kazancın açılımı nedir :)
Soran+1 yılsen tum acidan yorumla... bana anca yeter :)))
- +1 yıl
bana bırakıyorsun yani :) sen hata yapmaya biraz meyilli bir kızsın çünkü aşkla tutkuyu karıştıran bir yapın var ve kendini hislerine bırakmayı seviyorsun.eğer buna engel olabilirsen artık daha az hata yapacaksındır.bir diğer nokta ise kendine yalan söyleme huyun.bunu çok yapıyorsun çünkü kendini iyi hissetmek için buna ihtiyacın var.artık biraz daha gerçekleri görebilirsen daha doğru insanları seçersin ve mutlu olursun ;)
Soran+1 yılaskla tutkuyu mu karstiriyorumm..ya onu cok arzuluyodum evet...ama nasil karstrmsimm anlamadm... ondan yana bir kazancm yok mu yani onun bana karsi hic bir pozitf bakis acisi yok mu...
- +1 yıl
sence senle ilgili güzel şeyler olsaydı onda ,ilişkinde şu an hangi noktada olurdun :)bu noktada olmazdın heralde.
Soran+1 yılneden ama :( affetmem..ona gitmem..onu sevmem... sevsmem... etki birakmamis mi hic yani :((((
- +1 yıl
senin bir süre kendinle başbaşa kalman ve kendine gelmen gerekiyor :) mantıklı bakamıyorsun .
Soran+1 yılsinir etme beni yaaaaaaaaa.. nefret ediyorum ondan bu yuzden isteee.. yahu sevdm diye mi bunlar ... sevdm diye yaptm naptmsa... hatali benm yani oyle mi... anlamiyorummm
- +1 yıl
senin bir hatan yok sadece ilişkiyi kendi tarafında yaşamışsın ve karşındaki insanın neler hissettiğine dikkat bile etmemişsin.bir ilişkide aynı anda aynı şeylerin hissedilmesi çok önemlidir.sen tamamen kendi hislerine odaklanmışsın.bunu bir daha yapma.
Soran+1 yılevet :(( ama o ya... offfffffffffffffff hic duygusallik yasamamasi imkasz ya o da insan sonuctaaa
- +1 yıl
alemsin ya :) neyse aynı noktaya geri dönüyoruz.burada noktalayalım :)
Soran+1 yılbencede...
- +1 yıl
umarım sıkıntın hallolur.iyi bayramlar bu arada :)
Soran+1 yılsanada iyi bayramlar... ya adam gibi biri olsaydi beni bu hala sokmazdi o.. sen bana hep bir laf bulacagina kisaca karsndaki dogru insan degildi desene... yoksa sevnce insan vefa gÖstercek fekadar olacak tabi... ama bunu kullanmak adamlik mi... birak ya... iyiki olmamisss... ciddiyim... bole seven birne bole deger veren birinden ne bekliycem ya... sirf seyini dusunuyor o... defolsunn ... Ölse keske haattt...
- +1 yıl
böyle düşünmekte haklısın.sonuçta herkesle iyi anlaşmak zorunda değilsin.sen daha iyisini hak ediyorsun ;)
Soran+1 yılkesinlikle evet... Çok Çok daha iyilerini... o da yok artkkk zaten mailn teki ... gitsn baska kizlara... bakalm kac gun tahammul edecekler ona... hic degerimi bilmedi ya ona kiziyorummm... bos bir insanmis ya... cok bossss
- +1 yıl
peki şimdi hayatının geri kalanı için planın ne
Soran+1 yılhayatmin geri kalani diye bisey yok.. hayatm bir butun ve o zaten yok gibi yasiyodummm degisen bisey yok...
- +1 yıl
o halde çabucak toparlanacaksın :) senin için daha iyi olur
Soran+1 yılelbette... onu tum gun dusunmuyorum ki..arada dugusallk yasiyom... gecer o da.. bakis acm degisti ona.. eskiden samimi bulurdum yalan sÖlese bile inanrdim ya ...ama rtk icimden gelmiyor... tek uzuldgum ask bitti.. hani insan aska deger verr ya keske devam etse diye.. layik olunsa diye... hata mi nerde yaptm diye sormam bu yuzden.. ama suna emnmm karsmdaki cok yanlis bir terchti benm icin.. bu yuzden dogru sonuca cikamadm ...
- +1 yıl
yani sen aşkın kendisini kaybettiğin için üzgünsün.hmm tam bir aşk kadınısın :)
Soran+1 yıl:)) keske olmasaydim.. bir de karsmdaki bunu haketmems ya...
- +1 yıl
:) olan oldu artık.yapabileceğin bişe yok.ilginç bir sohbet oldu.kendine iyi bak ;)
Soran+1 yılolaan basinda olmustu... yanlis insan uzerinden surekli dogru biseyler yapmaya calismakk...cookkk zorduuu cokkkkkkkkkkk.. ama cok sukur asik degilm ona artk... iyi aksamlar ...
+1 yılona ozlem duydugundan deıl
sadece kadınlık duygularını yasamak ıstedıgın ıcın ozluyorsun onu...
hmm tabı bırazcık da gurur olabılır... sevısmenıze ragmen senı aramaması yanı...156 Yorumla
Soran+1 yılhep ayni seyi yapiyoo ya:... bende sinir oldum tabi... cani cekince ariyo ama artk o tavziz vermem...fakat Özluyomm ya... o nasil hissediyo acaba ?
- +1 yıl
bı kac gun ıyı hıssedecegı kesın
cınsel duyguları kabarınca yıne arayacaktır...bır bahane ıle tabı...o ana kadar snn dusuncelerın cınsel arzularına yenık dusmez de bu sekılde kalırsa bas tekmeyı gıtsın...ama yapabılecegını de sanmıyorum cunku o sekılde konusmuyorsun...
Soran+1 yılben bu filmi kaÇ kez izledm biliyor musun sen... yerle gok yer degistrse onunla yalnz bir evde kalmam artkk...
- +1 yıl
buyuk konusanların halını ben de cok ızledım:))
umarım dedıgın gıbı olur ve ona hakettıgı degerı gostermıs olursun...sktrı cekerek
Soran+1 yılnefret ediyomm ondannn nefrettttttt...
- +1 yıl
kacıncı sevgılındı bu?
Soran+1 yılilk... ilk konustgm degil ama ilk sevip biseyler yasadgim kisi :(
- +1 yıl
o zmn unutması bıraz daha zor olabılır tabı ... bekaretını koruyorsan eger kesınlıkle bulusma onunla cunku sonrakı adımı onu elde etmek olacaktır
Soran+1 yılya bu kacnci adimm... 5 kez sevstik 2 yilda... hep degil yani... ama ben bunaldmmmmm...nefret ediyom ondan...isteklrni yaptkca basima cikti... hic mi sevmedi ya beni :( basta seven nasil bole olabiliyo sonra...
- +1 yıl
sız aynı sehırde mısınız... yanı sureklı gorusuyormuydunuz onunla?
Soran+1 yılayni sehr ama surekli gorusme yok..benm dersane vardi onun is... pek bulusmazdik yani... zaten tanismamaz da bir tuaf o askerdi ben uni okuyodum... askerligi bitti benmde uni.. devam ettik 1 yil daha ... ayrilik oldu tabi bu esnada ama geri dÖndu...iste sonuc yine bu ...
- +1 yıl
ya ama ztn sen onun gerı donuslerınden de bırseyler anlayabılırdın..yanı senı kaybetmenın pısmanlıgıyla mı gerı dondu yoksaa cınel ıhtıyaclar ıcın mı gerı dondu... az cok hareketlerınden ve soızlerınden anlasılır yahu
Soran+1 yılarkadasm o kadar sevdm ki anlatamam sana.. gormek istedgmi hep gÖrdum.. ta ki bu sefere kadar... bu sefer ki rahaligi beni ona karsi soguttu aslinda.. ama yinede icten ice keske hersey daha guzel olsaydi diyorum acikcasi... hayal alemnde yasiyorum anlayacagnn :)
- +1 yıl
ee cunku ılk sevgılınmıs de o yuzden... yanı ztn ılk asklar genellıkle hayal alemındeymıs gıbı yasanır ve hatalar pek farkedılmez...ılıskı zmnla olgunlasmaya basladıkca bırseyler belırgınlesır...mesela sız sevıstıkten sonra mı ılk ayrılıgı yasamıstınız? ve barısır barısmaz ılk talebı yıne sevısmek mı oldu
Soran+1 yılyo 2. sevsmeden sonra ayrildi ..sogudu yani hemen ayrilmadi.. baskasi cikti heralde..sonra dÖndu sen farklisn falan .. hattini degstr dedi seni uzuyorum ddi..ben tabi degstrmedm .. o donsun diye bekledm zaten . sonra yine yakinlasma oldu..bikez olmustu ya Özlem duyuyodu. ama bu yakinlasmalar bana baska bir gozle bakmasina sebep oldu zamanla.. yani saglm bir sevgisi mi yoktu anlamadm neden bole degisti.ama yinede duzelr diye devam ettim.fakat degstremedm.
- +1 yıl
ne kadr ılerı gıttı pekı bu sevısme evresı..bekaretını ona verdın mı yoksa sınırlı sevısmeler mı?
Soran+1 yılsurtunme oldu... gÖrdu yani :) offffffffffffffff ben aska kapildim gunah mubah geldi... ama en son yapmasina izin vermedm fakat zorladi tahrik ederek ve kacinilmaz son... ya anlamayacgn beni biraz zevkine kullandi..ama ben bu kadar severken nasil goremedi.. ya acimadi nasilll
- +1 yıl
hmm son sevısmenızde olan oldu yani... neyse en azından sen kendını sevdıgın adama ve temız duygularla vermıssın..buuzden kendını suclu hıssetme...zevkıne kullandı dıosun ama ıste bunu gormek bıraz gec olmus...snrm cınsellık yasadıgınız zmnlar ılk oldugu ıcın snn de pek hosuna gıdınce ses cıkarmadın... ama sevgılısı yoksa yıne arayacaktır senı, goreceksın bak..
Soran+1 yılyo bakireyim... icime girmesine izin vermedm asla... arkadan denedi azcik istemedm biraaz oldu ama... arar ama ben artk onla yakinlasamam ki.. bu sefer cok zoruma gitti ya ::( ben hep dondgnde affettim hep cagirdgnda gittim ... baskasi olsaydi gelemzdi dedi bana.. o da farkindaydi... ama bu cocuk elde ednce oyle bir nankÖrlesiyor ki anlatamam..benm kadar kimse tavz vermez eminm .. acaba hic mi akli basina gelmez .. degerimi anlamaz ne dersin..
- +1 yıl
kacınılmaz son deınce ben de bırden olan oldu zannettım ne bılım... bu sekılde davranırsan aklı basına gelmez tabı...ona cok guzel bır çalım atabılırsın aslında..aradıgı zmn artık hayatında bır baskası oldugunu ve onunla daha fazla konusmak ıstemedıgını soylersen buyuk ıhtımalle basından asagı kaynar sular dokulecektır..cunku senı elının altında goruyor gıbı...bır hareketıyle yataga atabıleegı ızlenımı vermıssın artık... bunu yıkman gerek..arayınca tersle onu
Soran+1 yılsevmiyo ki ama sevse bole yapmazdi ... neyi kurtarcam ki sence... icten sevseydi gider miydi
- +1 yıl
gecmısını ve gururrunu kurtaracaksın...ondan oc almıs olacaksın, en onemlısı de onun dusundugu kadar basıt bır kız olmadıgını onun kafasına sokmus olacaksın...
Soran+1 yılhaklisin.. ama hic acmamak ya da istemiyorum artk demek yetmez mi...
- +1 yıl
aynı sey ... sonucta sana daır su gercegı anlaması lazım... artık parmaklarını her sıklattıghında senı yatagında bulamaz ve olur olmaz sekılde senı kandıramaz... eger sevgılım var dersen daha da ınandırıcı olur... kı ztn olacaktır da... daha dur bakalım bu ılk sevgılınmıs daha kımler cıkar karsına kımler...
Soran+1 yılasla o tavizi vermem artk... bu sondu... baskasini bulsun ... nasil kullandi ya acimaszz :((kullandi dememdki olay yalan sÖlemesi
- +1 yıl
ya dedım ya ılk asklarda ınsan bırazcık kör olabılıyor...bız de buna zamanla edınılen tecrubeler dıyoruz:) bosver uzulme ve kendı gercegıne odaklan...hala mılyonlarca erkek ıcınden bır coguna delı gıbı asık olabılırsın...hem ztn sana bır sır verıyım: kımse ılk askıyla evlenemez:)
Soran+1 yıl:) ILK SEVDGM DEGIL ASLINDA::: ILK ASIK OLDGM COCUK LISEDEYKEN::: ONDAN SONRaSHOŞLANMA OLDU AMA BUNA ASIK OLDUM :::: VE BISEYLER YASADGM ILK KISI BU::: YA COK SEVIYODUM ZATEN BU KADAR SEVMEK KOTU YA..bu var ya adam degil ya..basta seviyodu sonra bastlestrdi iste... evlilik olsaydi ne hala gelirdim acaba.. cok sevmedgi icin hep ben uzulurdum eminmm
- +1 yıl
sen sanslıymıssın kı evlılık olmamıs:) cıdden verılmıs sadakan varmıs yoksa bınlerce mutsuz evlı kadından bırı olur cıkardın ... ılk asık oldugun kısı onemlı ama ılklerını yasatan kısı her zmn daha onemlıdır..o yuzden ayrı bır sevıp baglanman normal ama hepsı gecıcı...yenı ınsanlara cok daha fazla bır sekılde baglanıp asık olabılırsın...ask sınırlı bırsey deıldır cunku...cok daha youn duygular yasatacak bırılerıyle tanısman dılegıyle bu dangalagı def et basından gıtsın dıyorum:)
Soran+1 yılmuhatabim degil artk... ha bide o ortaokul ...ben uni mezunuyum... evlilik neden kÖtu olurdu sence...
- +1 yıl
yok artık:) sen unıversıte mezunusun ve orta okulu bırınden bahsedıyoruz... hey allahım ya cok mu aradın bu elemanı...adam daha dengın bıle deıl... tamam kucuk gor demıyorum ama davul dengı dengıne demısler.erkek kızdan her bakımdan ustun olmalı bı defa.o senı tasıyabılecek donanıma sahıp bıle deılken sen onunla nasıl evlenmeyı dusunurdun kı hayret...neyse yasadıkların guzel ve tatlı bır tecrube olarak aklında yer edınsın.bundan sonra dengın olan kısılerle arkadas olmaya bak kı evlılık dsnebılsn
Soran+1 yılasik olunca ... basta zaten komik geliyodu bana senle anlasamayz falan diyodum ama sonra asik oldum.. amaşu ano ruyadan uyandim.. ask bitti daha gercekci bakiyorum .. o daha heycan pesnde ciddi bakacak bir tarafi yok... yani baksa bile gecici bakti... heves yapti .. 180 drece dÖndu yani.. artk istemem ...
- +1 yıl
sen onunla nasıl tanıstın ki...yanı cocuk ortookul mezunuyken unıversıtelı kızı tavlamıs...hem de askerken:)) merak ettım bu ılıskının baslangıc evresını..
Soran+1 yılben ondan once baskasyla konusuyodum ... falannn uzun birazcik ama tesaduf iste... hani insan herkesten elektrk almaz di mi.. bundan aldm ya... agzi iyi laf yapiyor demekki.. samimiydi... o da sevmsti ..ama cinsel seylere merakliydi bu capkn yani.. bir sure snra olay degisti... onun istekleri benm tecrubeszligmmmm... ya sonra dersen sonra ben baglandmm vazgecemedm.. ama o coktan baska bir yere koymus beni. nasip degil yani. olsaydi o da baska olurdu eminm. kullanmak yerine severdi.
- +1 yıl
ama sanırım sadece cınsellıge meraklı olan o degılmıs:)) yanlsı anlama yadırgamıyorum asla senı...hangı brıımız meraklı deıldık kı ztn...ama en azından ona cınsel anlamda ıstedıklerını vermemen gerekıyormus kı senı neden sevdıgını anlayabılesın...
Soran+1 yılya bendede merak vardi evet.. istekten ziyade... hic yasamadgm bisey ve o bnei bu durma getrmek icin neler yapmadi... sanrim evet bende pek hayr diyemedm ya :)))))) ama sonralari onu sevdgm icin yanina gittim cinselllk degil ama bu sfer o amac degstrmsti :) demekki saglam sevmems baksana ...yanls nerde :)
- +1 yıl
ılk defa kesfeden kızlar bıraz fazla ısteklı oluyorlar ama bu konuda kabul et:))) tecrubesız olman onun daha cok hosuna gıtmıs olmalı ... yanlıs yok ortada...sadece ıkı kısının bırbırıne olan merakını gıderme ıhtıyacı var ve bu acıdan ıkınız de amacınıza ulasmıssınız...acıkcası cok da uzulme bu duruma... tecrubeler her zmn degerlıdır:)
Soran+1 yılya aramazda bir fark var ama.. benondan sogumamdim o gune kadar.. o ise sogudu... ben seviyodum hala.. o ise eskisi gibi sevmiyodu... belkide ben cok cilveli bir kiz degilm askimm falan bile demezdm ki... kisik olarak uyusmadik... ama eksik bisey daha var... hani nasil desem bu is neden olmadi diye merak ediyorum... seven erkek sonra nasil bole dÖndu... sevsme isitmaliydi ama olmadi... :)ben yine aramadn falan diye tripp attamam o da skldi tabi.. zaten yogun bsey hissetmiyo.sevsn isterdm
- +1 yıl
ama anlattıklarına bakılırsa sız ztn bırbırınıze uyumlu bırı de deılmıssınız ki.. yanı ne sevıye bakımından ne de sevgılıye sergılenecek tavırlar bakımından ve sen bırazcık da tecrubesız olunca ısler ıyıce rayından cıkmıs ve sadece cınsellık omurgasına oturmus bır ılıskı halını almıs...cınsel tatmın yasadıktan sonra da ılıskıyı ayakta tutacak bır sebep ortada kalmamıs... burda da masal bıtmıs:) yanı uzgunum ama oyle olmu sankı bırazcık...sen de uzulme ya bosver o sana layık deılmıs ztn:)
Soran+1 yılbende sevgi vardi ama... hep kazanmak istedm ama olmadi..kaderi zorlamakti sanki yaptgm..cocuk illa evde bulu�mak istiyodu..bnede uzatmadan tamam dedm cunku yakinla�mayacaktm ama olmadi... yani yataga grmek var olan heycani bitrdi aslinda.. ama bir sure sonra o heycan yeniden geliyo ya bana da ona da... :) ama bu sefer ben yapamiycam.. eve gtmem mesela.. o da bunu ister .. dolaysla o da anlayacak artk istemedgmi...zor biri ya.. sevmek varken o s..:(sevemedi ama benm kadar bu yuzden cabasz kald
- +1 yıl
takıpe alsana benı eklıcem senı buradan cok uzun ve ozel konustuk:) hepsını ulu orta sermeyelım boyle
Soran+1 yılzaten bitti...şu anarkama baktgmda aptal gibi davranmisim... tabi adam sogur... hep affettim cagrdi gittim :(( bir degerm kalmadi ki... neyse
- +1 yıl
snn uzgunluk sebebın onu kaybetmıs olmak deıl ama bence...onun gıbı bırıne kaybetmıs olmak senı uzen kısım dıe dusunuyorum
Soran+1 yılasik olmustum aski kaybetmek bei uzen kisim... bir aska sahip cikamamak beni uzen kisiim...cinsellk degil emin ol
- +1 yıl
ben cnsellık demedım ztn... askı kaybetmek de senı uzmedı bence... cunku onun objektıf kıyaslama yapılırsa sana layık olmadıgı her halınden bellı ztn...ne yanı onunla olsaydın sen cok mutlu olacagını mı sanıyordun:) sen ılk defa asık oldun ve cınsel acıdan da bırseylerı paylasınca ıyıce baglandın...ama bu adam sana layık bırı deıldı..sen ondan her zmn ustundun ztn ama buna ragmen o kazanmıs gıbı bır goruntu var ortada...sen de sadece bu durumu guururuna yedıremıosun dıe dusunuorm acıkcası...
Soran+1 yılbeni cok sevmesini isterdim :) ilk ve baglandm evet.. sorun bu aslinda.. gurur falan degil.. baglandm sadece... o da Öylece sevseydi diye cok isterdim... aklimda onu cok baska bir yere koymustum aslinda...
- +1 yıl
pekı oyleyse sana bır soru...senı delı gıbı sevse ve suanda senı arasa ozur dılese onunla ılıskıye baslayıp evlılıge kadar gıder mıydın? yoksa sadece senı arayıp ozur dılemesı ve senı cok fazla gormek ıstemesı yeter lı mı:)
Soran+1 yılevlilige korkardimmm... baya bir dusunurdum... ben o evreye gelsn isterdim ama :)ciddi ciddi Özur dileyip pisman oldugunu solemesi ve ailesiyle tanistrmayi isteyecek kadar istekli olsun isterdim... sonradusunrum :) ya arkadas bunlari haketmeyecek bir kiz degilm ki.. ama bu dusunceler cok uzakla�ti ..neden yahu :::):)
- +1 yıl
tam da dusundugum gıbı..egonu tamın edecek ve gururunu oksayacak seylerı yapmıs olması yeterli:)) cunku onunla olamayacagını sen de bılıyorsun...bu apacık bellı ztn... sen daha ıyısını bıle hakederken, ortalama bır ılgıyı bıle gorememekten ve kendını ılk kez bır baskasına sunmus olmaktan dolayı bunu kendıne yedıremıosun sadece...benım gıbı bırıyle yattı ve hala aramıyor bu nasıl olur dıosun ıcınden:))) ama ben de uzulme dıorum cunku ahmagın bırı bu:D
Soran+1 yıluni mezunu oldugm icin degil ama inan.. oyle olsaydi bastan bu sansi ona vermezdm.. benm gibi onu cok seven birine bunu nasil yapar sorusundaym ben... icten sevdm ve yapmayacagm seyleri severk yaptm . o da boyle istekli olsaydi keske diyorum.. o da cok isteseydi.. neden kalbine dokunamadm onun diyorum. becerkszm biraz...
- +1 yıl
becerıksızlık deıl tecrubesılık dıelım bız buna :)) ve bundan sonrakı ılıskılerınde bu edındıgın tecrubeyı cok daha verımlı kullanacaksındır emın olabılırsın...
bende kendımı tecrubelı sanardım ama bak adam senı cenesıyle o kadar etkılemıs ben bır arkadaslık ıstegı bıle gonderemedım:)) sımdı ben de mı kıskanayım bu ortaokul mezunu arkadası , bılemedım:))
Soran+1 yıloffffffffffffff neden o ya... neden karsima cikti.. daha duzgun biri olamaz miydi... :(((( peki o bnei hic bir zaman iyi hatrlamayacak mi ne dersin ...
- +1 yıl
ekle ve ozelden konusalım ya olmuo boleee..sorunun da amacının dısına cıktık resmen:) takıp et ben senı eklerım
Soran+1 yılok
- +1 yıl
yalnız ben sana yazamıyorum kı meajların kapalı :S gıttı o kadr yazdıklarım aferın sana
Soran+1 yılhadi ya :( ne yazdm buraya yazsana...
- +1 yıl
ya ben senı ekledım kabul etsene...tamam shebt bıtınce sılersın yıne..cok meraklı deıldım :p burada konusmak sacma cunku konu busbutun dagılıyor ve cok kısa yazılıo burda
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
10Cevap
İyiki onceden anladin nasil biri oldugunu sekerim yoksa daha cok uzulurdun sonra o öküz icin.
12 Yorumla
Soran+1 yılgec kaldım ama zaten olsun zararın neresınden dönersen kar olayı ;) tesekkür canmm
Köpek besle. normalde tavsiye etmezdim ama senin başka çaren yok. düpedüz kullanılıyorsun acıdım sana
11 Yorumla
Soran+1 yılacima ... ben asiktm ve zevk aldm ona dokununca... artk bole bir frsati yok onun... sevsmem ki ...niyetini gÖruyodum aamam o kadar asiktm ki Ör olmustum fakat artk zin vermem...yalnaz kalmamonla ama arasa tabi...
Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Ya nasıl insanlar var anlamıyorum... ben seviştiğime daha çok bağlanıyorum daha çok merak ediyorum daha çok arayıp soruyorum... bende mi problem var anlamıyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşaldıktan sorna p*rno anlamsızlaşır, kız arkadaş aslında o kadar güzel değildir, vajina popo meme o kadar abartılacak şeyler değildir...
kanlı canlı şişme bebek muamelesi görenler için bu durum geçerli zannımca01 Yorumla
Soran+1 yılasiktim cok hemde:(
+1 yılher sevişeni aramak gibi zorunluluk yok iş bitmiş..herkes yoluna o çocuk ararsa asıl hata yapar başka kıza zıplamalı artık bu işler böyle...
03 Yorumla
Soran+1 yılbeni tanimiyonnn... aski biliyon mu peki..yas kaÇ
- +1 yıl
bilmiyorum canım benim hadi git bilenlerle konuş...
Soran+1 yılyorum atmayin o zmana ya. Allah askina...
+1 yılonsuz yapabılıyosan yapabılıyosundur bıtmıştır yanı onumu ozluyosun anılarımı kendıne sor bakalım
00 Yorumlaseviştin diye seni aramasını bekliyorsan büyük bir hata yapıyorsun.
04 Yorumla
Soran+1 yılsevdgimi biliyor...o amacla bulu�madgmi biliyor...
Soran+1 yılama kullanmak zorundada degildi ki :(
seni aracı olarak görmüş işi bitmiş atmış seni evlenmeden yapmamalııydın
10 YorumlaKullanmış atmış kank.
03 Yorumla
Soran+1 yılbende onu kullancamm:))
Soran+1 yılcok kizgnm ona cokkk offfffffffffffff
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen ondan faydalandın, o da senden faydalandı. ee daha ne ? :D
00 Yorumla
+1 yıl5 dakika şu 'sevstk' 'i çözmeye çalıştım.
20 Yorumla
+1 yılzor bir durum ALLAH başa vermesin...
04 Yorumla
Soran+1 yılbasa birden gelmiyo ki be canm alistim ve basa gelince cekiliyor inan :) ha cann yaniyo o ayri
- +1 yıl
ALLAH alıştırmasın diyorum..yanlış anlama kınamıyorum kimseyi..sadece kabullenmesi hazmetmesi zor durumlar bunlar..
Soran+1 yılAllah kmseye kaldramayacagi dert vermez...ben askla sinandim
- +1 yıl
doğru dedin...
+1 yılsanki sen adamdan faydalan madın?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. seni sadece bır araç olarak gormesı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam