Bir resmimi begendi ve tepki olarak ben onu takipten ciktim. Diger bir resmim hakkinda da ozelden iltifat etti. Cevaplamadim. Baska bir zaman da kalabalik bir dugunde karsi masalardan birinde arkadaslarinin yanina gidip sohbet etti ama biliyorum ki benim ilgimi cekmeye calisti. Onlarla gulusup sakalasiyordu baya ve vucudu tamamen bana donuktu. Ben orda yine gormemis gibi davrandim.
Peki neden hala takip ediyor, hikayelerimi izliyor? Ki normalde takipcilerini kontrol eder devamli birilerinin takibinden cikar vs. Neden beni silmedi hala? Engellemek de istemedim kinci ve cocukca davranmamak adina
Peki neden hala takip ediyor, hikayelerimi izliyor? Ki normalde takipcilerini kontrol eder devamli birilerinin takibinden cikar vs. Neden beni silmedi hala? Engellemek de istemedim kinci ve cocukca davranmamak adina
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Engelle. Bukadar basit
Kinci gozukmek istemedim. Kendisi zamanla anlayip siler diye dusundum ama sanirim engellemem gerekecek. Erkek gozuyle yorum alabilir miyim? Neden detayda yazdiklarimi yapiyor olabilir
Aklı sende işte başka açıklaması yok
Ama kendisi mesafe koydu :( ben sadece zorlamadim gorusmeyelim dedim ama sonucta ilk o istemedi
Sen onu seviyormusun hala hoslaniyormusun?
Ne kadar kizsam da, guzel giden birsey aniden son buldu. Ha guvenir miyim bilemiyorum Şu an ama bir umut belki aciklamasi vardir diyorum
Çok karışık senin durum
Evet. Sence neler dusunuyor olabilir
Senden farklı durumda olduğunu sanmıyorum
Diyosun..
Bana sorarsan kopar tamamen bağını dicemde..
E o da benim gibiyse neden direk gitme demedi, hadi dedi neden iki uc hafta sonra yem atti da don demedi? Bu umutla yasiyoken de bagi koparmak zor geluyor, ki aslinda o belki kopardigimi dusunuyo. Derayda anlattim kisaca
Detayda*
Sen niye takipçi bırakmıyorsun
Anlamadim? Ben detayda yazdigim gibi onu artik takip etmiyorum
Engelleseydin
Kinci gozukmek kstemedim. Zamanla anlar siler dedim. Sanirim yakinda engellemem gerekecek. Erkek gozuyle davranislarini yorumlar misin lutfen? Sebebini cok merak ediyorum. Benden ilk mesafe alan o oldugu icin anlam veremedim
neden ayrildiniz
O mesafe koydugunu hissettim. Sorun ne diye sordum sonra dedim ki sen benimle bastan ciddi tanismis olmasaydin kesinlikle gorusmezdim fikrin degistimi yoksa dedim. O da problemi soylemedi. Biraz kivirdi uzun uzun (bence blof yapti veya benim cabami olcmek istedi), kisacasi arkadas kalalim dedi. Ben de o zaman hic gorusmeyelim dedim tamam dedi
kafasi karisik bu herifin
Hmm yaramaz mi
yaramaz
bence tabi